2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Arkadaşlar Dguyda maliye teorisi vergi hukuku olacak mi? İlanda geçmiyor
-
ilk 600 kaçla kapatır ki acaba
-
@shanks
en fazla 74-75 olabilir lakin barajla/70'le bile kapatabilir.dguy sınavı biraz farklıdır.. -
@otuzyılsavaşı Zor olduğunu duymuştum ama o kadarını tahmin etmedim açıkçası
-
@otuzyılsavaşı hocam bu dguy 100 soru her soru 1 puan şeklinde mi standart sapma var mı bu konuda bilginiz var mı
-
@maxmin Kurum sınavlarında sapma olmuyor diye biliyorum
-
@maxmin
100 ya da 80 soru olabilir.her soru aynı puan olur. s. sapma olmaz hocam. -
Şimdi 70 puan barajı koymuşlar ya arkadaşlar bu 100 soru olursa 70 doğru ve üzeri mi demek oluyor bir soru bir puan mı onu merak ediyorum ? Ya da sorulara % gibi bi ağırlık koyup mu puan hesaplanır ?
-
@maxmin yok kardeşim Gib'in yaptığı sınavlarda yanlış doğruyu götürmez, standart sapma da yok. Her doğru cevap bir puandır.
-
guydan haber yok mu
-
Arkadaşlar İngilizce soru sayısı heralde daha belli değil. İngilizce çalışacaklar için android marketde "Duolingo"diye bir program var. Eğer biraz liseden temeliniz varsa güzel basit bir program.
-
@yavuzçağrı, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar İngilizce soru sayısı heralde daha belli değil. İngilizce çalışacaklar için android marketde "Duolingo"diye bir program var. Eğer biraz liseden temeliniz varsa güzel basit bir program.
MEMRİSE programını tercih edin hocam daha iyi duo’ya göre
-
@staticman bu da iyiymiş Allah razı olsun hocam
-
İlk kaç kişi mülakata girmeye hak kazanacak ?
-
@elfelfelf grup kuruldu mu?
-
@istatistikçi evet hocam kurduk
-
@elfelfelf beni de alabilir misiniz gönderiyorum maile.
-
@yavuzçağrı peki 4 şık mı olur bu da
-
@i̇lanbekleyenbiri evet kardeşim Maliye Bakanlığının yaptığı sınavları ösym yapmadığı sürece 4 şık oluyor. Guy, Muy, eski test usulü sistemle Vmy
-
@veliat34 sınava hak kazanıp girenler arasından ilk 600 kişi