2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@hll eyvallah hocam siralamam 5023. Insallah gelir. Hakkimizda hayirlisi olsun
-
Biri şu İngilizceyle ilgili bir şeyler yazsın.yok mu hiç dgu tanıdığınız.
-
@antimülakat peki 4146 sıralama nasıl gelir mi?
-
@vlkrt çalışın hocam. Gelme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. En olmadı kpss var önümüzde hocam.
-
@antimülakat 4604 sıralama ile umutlanayım mı dostum bilemedim birisi yorumlasın ne olur
-
@jellinek hocam bunu şu an kimse bilmiyo, bilmesi de imkansız . Insanlarin tercihlerine ve Çok fazla değişkene bağlı bu. O yüzden gelecekmiş gibi çalışın yoksa kaybiniz olur.
-
merhaba arkadaslar,vmy ve dguya girecekler nasıl ders calısıyor acaba ? biri klasik biri test olmasından dolayı nasıl bir yol izleyecegimi bilemedim yardımcı olurmusunuz? ayrıca arkadaslar insallah hepimiz atanırız calısalım umudumuzu kaybetmeyelim bol alımlı mutlu iibfli oluruz insallah herkesin kadir gecesi mubarek olsun.Yaradan dualarımız kabul etsin
-
@irfanek, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
merhaba arkadaslar,vmy ve dguya girecekler nasıl ders calısıyor acaba ? biri klasik biri test olmasından dolayı nasıl bir yol izleyecegimi bilemedim yardımcı olurmusunuz? ayrıca arkadaslar insallah hepimiz atanırız calısalım umudumuzu kaybetmeyelim bol alımlı mutlu iibfli oluruz insallah herkesin kadir gecesi mubarek olsun.Yaradan dualarımız kabul etsin
Hocam ben ikisine de gireceğim.Şuan normal tekrarlarımı yapıyorum,zaten 2017 sınavından beri rutin tekrar halindeyim.VMY için çıkmış sorular üzerinden çalışma yapacağım ve monografi çözeceğim bol bol.DGUY için KPSS'den farklı bir çalışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
-
@wickselll eyvallah hocam tsk ederimm degerli fikirleriniz icin
-
Maliye konularında tvs nin genel esasları diyor
Vergi hukuku da dahil mi acaba
Yoksa sadece tvs mi -
@wickselll hocam klasik sınava hazırlanmak biraz daha bana zor geliyo nedense
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@wickselll hocam klasik sınava hazırlanmak biraz daha bana zor geliyo nedense
Hocam biraz kişisel bir durum gibi bence.Klasik sınavın bilgiyi daha iyi ölçtüğünü düşünüyorum.Şimdiye kadar test ve klasik sınavlara hep aynı hazırlandım.
-
işletme iktisadı notu olan varmı ve pratik ingilizce konularına nasıl bakabiliriz güzel video önerileriniz varmıdır teşekkürler :))
-
@wickselll hocam ben de ikisine de girecegim ins.ve benim ilk kurum sinavlarim olacak.sadece monografiyi hukuklarin bazilarini ve mikroyu tam anlamiyla calistim.3 aydır da calisamiyordum tam anlamiyla.yetistirebilir miyim diye de korkuyorum.yakin egitimin online dguy ve vmy kampi var.bilginiz var mı faydalı olur mu?
-
İcra iflas'ta konkordato harici çok büyük değişiklikler sürelerde falan değişiklikler var mı arkadaşlar
-
@ayse_furkan, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@wickselll hocam ben de ikisine de girecegim ins.ve benim ilk kurum sinavlarim olacak.sadece monografiyi hukuklarin bazilarini ve mikroyu tam anlamiyla calistim.3 aydır da calisamiyordum tam anlamiyla.yetistirebilir miyim diye de korkuyorum.yakin egitimin online dguy ve vmy kampi var.bilginiz var mı faydalı olur mu?
Bence pek gerek yok,temeliniz varsa 2 ayda sıkı bir tekrar ile halledersiniz diye düşünüyorum.
-
@yavuzçağrı teşekkürler kardeşim. Hiç kurum sınavına girmedim de DGUYda maliye teorisi ve Vergi hukuku var mı ilanda geçmiyor da
-
@maxmin iflasta iflas idaresinin sıra cetvelini hazırlaması 3 aydan 2 aya düştü. Şu an aklıma gelen bu
-
@füreya, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@maxmin iflasta iflas idaresinin sıra cetvelini hazırlaması 3 aydan 2 aya düştü. Şu an aklıma gelen bu
Süre olarak bu yani. Yoksa başka değişiklikler de vardı iflasta.
-
@maxmin
https://yadi.sk/i/uUxCx3Rd3UkUs9
aslan reyiz'in paylaşımı