2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bugün SAAT 19.00'DA " SON" ETKİNLİK VARDIR. tt cinin önerisi üzerine daha çok gündemde kalmak ve üst sıralarda olmak adına 19.00'a aldık. Etkinlik Guy ve SGK denetmen yard. için yapılcaktır.
-
ÖNEMLİ DANIŞMANDAN HABER VAR !!!
Alın arkadaşalar o kadar söyledik dinlemediniz.... Baskı kurmamız lazım baskı seçim öncesi tiwtter akdar 10 binlerin nabzını kolaylıkla yoklayacak başka bir sosyal medya aracı yok .... Adamlar umurusyolar Twitterı ama anlamadık... sondürün meşaleleri ... şampiyon olduk sanan fenerbahçe gibi olduk... Danışmanın bize dedikleri aşağıda:
''Bakan talimat verdi evet ama seçim öncesi ve bayram öncesi ilanın gelmesi imkansız. En az 2-3 ay sürüyor prosedür demiş 6 ay da cıkacam belki ilana. Dguy ve Vmy sorularını hazırlayanlar aynı kurum. 10 kişiyi sabah akşam çalıştırayım mı O yüzden guy sorularınn hazırlanması zaten vakit alır. O yüzden Seçim öncesi ve bayram öncesi imkansız .''GÖZÜNÜZÜ SEVİYİM KATILALIM BU AKŞAMKİ ETKİNLİĞE O BASKIYI KURMAMIZ LAZIM...
-
@mahlaki ülkemde bahane üretirken karşıdakini aptal yerine koymayı çok seviyor bu siyasiler ya hazırladıkları sorular 1 günde hazırlanır zaten dönüp dönüp aynı soruları soruyorlar bahane üretilirken karşı tarafın zekasını bu kadar küçümsemek nedir biz olan bitenin farkındayız. Son olarak her etkinlikte olduğu gibi bugün de twitterdayız!
-
19.00 da GUY için etkinlik başlıyor. DESTEK OLALIM DOSTLAR ..
-
İİBFliler GUYistiyor
tag bu arkadaşlar buyurun
-
@ceks74 Hocam bence konsensus yeterli fakat bu anayasa kısmı biraz sıkıntılı sadece
-
@jellinek ihtimal dahilinde hocam. Başvurup çalışmaya başlamak gerek.
-
Canlar çok takip edemedim hakkınızı helal edin rahatsız ediyorum sınavda ingilizce var ama kaç soru olacak ? Sınav hakkında bilgisi olan var mı?uzun süredir açılmıyor du bildiğim kadarıyla
-
@xxxkara, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Canlar çok takip edemedim hakkınızı helal edin rahatsız ediyorum sınavda ingilizce var ama kaç soru olacak ? Sınav hakkında bilgisi olan var mı?uzun süredir açılmıyor du bildiğim kadarıyla
Bilgi yok hocam.Soru dağılımları hakkında detay vermediler.
-
Arkadaslae merhaba siralamam 8 bin tecrubeli arkadaslar bi yorumunuzu aliyim
-
@fablo başvur ama gelmez benim de o civarda
-
5000-5500 civarına düşer mi acaba
-
@gannicus, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
5000-5500 civarına düşer mi acaba
Bende 5500 lerde pusuda bekliyorum insallah girebiliriz
-
@esrarengiz inşallah pusudayız
-
@elfelfelf hocam merhaba,
kurulan grup iibf için mi yoksa diğer gruplar için mi?
eğer ibbf için ise ben nasıl gruba eklenebilirim? -
@elfelfelf az önce sorduğum sorunun cevabını aldım hocam.
-
@economist34 istatistik mezunları için hocam
-
Başvurular ne zaman başlıyordu arkadaslar ?
-
offf ingilizceyi ne yapmalıyız arkadaşlar youtube daki hakkı hocanın yds videolarını izliyom ben ama hiç ilerlemiyo gibi...var mı tavsiyesi olan
-
Şu kısa zamanda ingilizceyi halledebileceginizi düşünmeniz bile hata zaten.Dguy a bosuna basvurmayin bence . Ingilizcesi olmayanlari guy başligina alalim.