2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Trol looser diyenler ben sizin giremediğiniz sinavlara girdim hala da giriyorum. Kim looser acaba ! Size ingilizcesiz başarilar. Serpil hanım a ayrica basarilar ultra puaniyla
-
@nişancı, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Trol looser diyenler ben sizin giremediğiniz sinavlara girdim hala da giriyorum. Kim looser acaba ! Size ingilizcesiz başarilar. Serpil hanım a ayrica basarilar ultra puaniyla
troll olacak diğeri de loser. sana da başarılar ultra ingilizcenle -
Arkadaşım hepimiz işsiziz bi ekmek kapısı arıyoruz seni ingilizce kurtarsın onu alan neden bu kadar kötü düşüncelerin var @nişancı
-
Dostlar ikili tartışmaları özelden devam edelim sitemizde bu imkan mevcut. Yoksa şikayet konusu içerikleri kaldırmak durumunda kalacağız hatta daha fazla devam edilirse de mecburen daha keskin önlemler almak durumunda kalacağız.
-
@nişancı tartışma zemini oluşturması sebebiyle içerik kaldırılmıştır.
-
Tartışmaya gerek yok herkes girsin yarissin basarilar
-
Arkadaşlar , İngilizcem yok diye sınava basvurmamazlık yapmayın ...
-
Önceki yıllarda çıkmış soruları bulamadım hiçbir yerde. Hiçbir yayında da denk gelmedi. Bikaç soru örneği görelim dedim ama bulamadım. Bulabilen var mı acaba?
-
@şampiyon hocam kimle görüştüyseniz sınav tarzı nasıl bilgi alabilir misiniz. Kpss ve guy ile kıyas yapılabilir. En ulasilabilir bu sınavlar var elimizde cunku.
-
Sordum arkadaşım onu da 2013 yılında girdiği için o yıl ing yokmuş ama en fazla 10 soru olur diğeri alanı yayarlar dedi sınav zorluğu Guy dan daha zormuş ama KPSS konu çalışır gibi çalışmış kendisi ayrıca yeterlilikte çok zorlanmış hatta şuan bi ark düz memurluğa düşmüş yds 70 vermediği için @ricardo34
-
@şampiyon Tek sınav yds mi başka alternatif yabacı dil sınavı yokdmu
-
@shanks hocam yökdil alternatif olamaz ve kabul etmezler. Toefl ve ielts in eşliği olabilir yalnızca.
-
@şampiyon Hocam merkez uzmanlıkların hepsinde zaten yds şartı var. Veremeyen de haliyle memurluğa düşüyor. Ayrıca 5 yıl içinde YDS'i verebilirsiniz.
-
Aynen öyle hocam girdikten sonra napıp ne edip verilecek zaten o yds @paca08
-
Bir sonraki alımda kazanmak nasip olursa ilk işim 1 yıl içinde yds işini halletmek olacak. Tez ve yeterlik öncesi yds puanı sayılıyor mu yoksa illa yeterlik sınavından sonra mı yds puanı almak gerekiyor?
-
Arkadaşlar 85+puan
alam arkadaşlar netleriniz kaç acaba alandan -
@ceks74 YDS 70 de fena ama 2 sene uğraşarak yapılır herhalde bir şekilde.
-
@shanks hocam 2 senede rahat alınır eğer uzerine duserseniz çok panik yapmayın o konuda. Hayırlısıyla o aşamaya gelebilmek önemli....
-
Ustadlar kamu hukuku için konu anlatımı olarak ne önerirsiniz kısa zaman kaldığınıda göz önüne alarak ?
-
Yeterlilik ve yds den önce ilk 600 e nasıl gireriz onu düşünelim bence de. Hiçbir kitapta çıkmış sorusu olmayan gizemli bi sınav beni korkutuyor acikcasi