2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Başvurmayın ne hakla dersin arkadaşım kaç tane İngilizce çıkacak bu bile belli değil 5 tane çıksa o zaman bu lafın altından nasıl kalkacaksın @nişancı
-
@nişancı bu hayatta isteyip de yapamayacağım hiç birşey yok oldukça yüksek kpss puanımla hiç ingilizce yapmadan bile güzel bir puan alırım
-
@serpilyayin sinavdan sonra boyle diyebilecek misiniz bakalim hanimefendi . Madem öyle niye sızlaniyodunuz ingilizce icin onu da anlamadik
-
derim demem sizi hiç ilgilendirmez beyefendi demezsemde canım sağolsun ayrıca sızlanmak değil benim durumunda olan yüzlerce arkadaştan tavsiye istedim.
-
@nişancı pessss bu nasıl bir egodur sizdeki, gayet de girecegiz nasipse
-
Yav 10 İngilizce sorarlar sallariz 5i tutar en iyi yapan da 7tane yapacak
-
Ingilizce 20 olmaz.İngilizce maksimum 10 tane olur
-
Ingilizceyi düşünerek yola çıkmaktan vazgecen baştan kaybetmiştir zaten Allah aşkına alani saglam tutun arkadaslar vereceğiniz fire ordan olsun herkes 100 soruda 100 yapcak diye bir kaide yok onemli olan sıralamada yer almak..kazanan arkadaslar hep sunu demiştir gözünüzü kulağınızı kapatın etrafa insanlar geriye çekmek icin var ..
-
Uuu buralarda savaş rüzgarları esmiş ego yaristirma entryleri okumaya bayılırım
her neyse arkadaşlar guy ilaninin gelmesiyle gib'e telefonla ulaşmak çok zor olur sanırım. Ben arada ariyordum ama açan olmuyordu ne yazık ki bu ingilizce mevzusunda.
Şahsi düşüncem min 10 olur. Net bir bilgi gelirse tadından yenmez tabi. Ayrıca toplam soru miktarı da önemli. Hala hepsinden 20 tane çıkabileceği ihtimali kafamda duruyor ama hayırlısı olsun.
-
Bugün şuan Devlet Gelir Uzmanı olan biriyle konuştum max %10 olur ing etkisi diyor arkadaşlar buna bu kadar takılmasın kimse
-
@nişancı Sanane birader sana mı kaldı kimin nereye başvuracağını tavsiye etmek.
-
@serpilyayin, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@nişancı bu hayatta isteyip de yapamayacağım hiç birşey yok oldukça yüksek kpss puanımla hiç ingilizce yapmadan bile güzel bir puan alırım
Oldukça yüksek kpss puaninizla 8 aydir hangi sinavlara girmissiniz diye baktim dogru duzgün bi sey bulamadim . Ultra yüksek puan ! kyk mufettisligine yetmemis sanirim. inanilmaz yüksek P23 82 puan ise stenografliga yetmemis
Madem puaniniz yok gelip de bu hayatta isteyip de yapamayacagim bi sey yok diye artistlik yapmayacaksiniz hanimefendi. -
@nişancı pardonda ingilizce bilmeyen Guy başlığına gitsin falan . Senin ne haddine bunu söylemek. İnsanlar zaten gergin bu sınavları bekliyor aylardır. Neden heveslerini kırma cabasindasin? Alanı dört dörtlük yapar seni geçer nereden bileceksin? Guy dediğin yerde kucumsencek bir yer değil. Eminim herhangi bir kurumda çalışmiyorsan sende basvurursun. Çocukluğu bırakın artık. İnsanlar zaten işsiz bide siz germeyn ortamı.
-
@bernaberna sinavda ingilizcesiz sansiniz yok. Sizin bildiginiz kadar diger saglam rakipler de biliyor alani. Ustelik onlar ingilizce de yapiyor. Sınava girince gökten zembille ingilizce inmiyor . !
-
@nişancı derhal burayı terket kardeşim!
-
Ben bakiyorum temmuzdan beri ingilizce puanı isteyen birçok kurum sınav açtı ufak capli da olsa ingilizcesi olanlar garanti girdi mi yani..bu ne komik bir düşünce arkadaslar senin ingilizcen varsa ne guzel iste gir arkadaşım sen alandan fireni verirsin oburu ingilizceden verir yani nasil bu kadar düz düşünebiliyoruz anlamiyorum
-
@nişancı bende iste bunu diyorum bu sana düşmez! . Bunu dalga geçer gibi söylemek çok doğru bi davranışsa size göre buyrun devam edin. O da sizin insanliginizla alakali bir durum. Umarim Guy olmak zorunda kalmazsınız. Kolay gelsin.
-
Şu trolle laf yetiştirmekle uğraşmayın çalışmalarınızı yapın. ingilizce soruları yds seviyesinde gelmeyecektir emin olun en fazla ziraat bankası sınavlarındaki gibi olur
-
@nişancı yalnız boşluguna hayran kaldim ben hic senin profiline girip bakmadim umrumda bile olmadi ama sen beni baya baya arastirmissin vallahi bravo dedigim gibi benim ne yaptigim yapacagim seni hic ilgilendirmez
-
@nişancı, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Şu kısa zamanda ingilizceyi halledebileceginizi düşünmeniz bile hata zaten.Dguy a bosuna basvurmayin bence . Ingilizcesi olmayanlari guy başligina alalim.
tipik loser. Keşke blok özelliği olsa bu forumda.