2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ricardo34 maalesef benim de hiçbir bilgim yok kaymakamlık hakimlik yanında buna da bakıyorum umarım çok ters sorular gelmez
-
@ricardo34 hocam ingilizce kısmı büyük bi soru işareti onun dışında kpss çalışır gibi bakıyorum şahsen.
-
İngilizce soruları diğer sınav konularına göre çok çok az sayıda ve zorluk seviyesi düşük olacaktır.
-
@insider sence niye İngilizce soruyorlar?
-
İngilizce gerek yok yazıp adamı linç etmişsiniz de 2 sene içerisinde 70 yds veremessen zaten kapı dışarı koyuluyorsun. Hiç ingilizce bilmeyen biri nasıl alıcaksa 70 yds
-
İngilizce bilen anasının karnında öğrenmiyor herhalde kurs vs gidip kasıp alınabilir şuan ki Devlet Gelir Uzmanı konuştuğum kişi 0 İngilizceyle girip 2 yıl içinde yds sini vermiş adam @uvb007
-
@şampiyon aynen basar parayı hallederiz:)
-
Özellikle hukuk ve diğer derslerin değişikliklerinden soru gelir mi acaba
-
@uruk-hai Yönetmelik gereği.
-
@insider yönetmeliğe göre zorunlu değil bir öncekinde sormamış 2 öncekinde çeviri sormuş.
-
@tobıntax Murat Kamu Hukuku önerilir hocam,
-
@uruk-hai Devlet Gelir Uzmanlığı Yönetmeliğinde yazılı sınav konuları belirtilmiştir. Yabancı dil de bu konu başlıklarından biridir. Her konu başlığından mutlaka soru sorulması gerektiği yönetmelikte açıkça belirtilmemiş olmakla birlikte, sınav içeriğinin yönetmelikle tam olarak uyuşması tercih edilmiştir.
-
@uruk-hai ilanda ingilizce yazılıpdamı sorulmamış incelediniz mi ?
-
Arkadaşlar seçimden sonra anayasa değişiklikleri yürürlüğe girecekti o yüzden onları baz alarak çalışıyoruz dimi
-
Yanlış olmasın 2012 sınav ilanında ingilizce yazmıyor .. bize illaki sorulur ama kaç soru sorulur orasını bilmiyorum
-
2011 sınav ilanında ise ingilizce yazıyor
, öğrenmem gereken 2011 de kaç soru soruldu ve puanı neydi -
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
2011 sınav ilanında ise ingilizce yazıyor
, öğrenmem gereken 2011 de kaç soru soruldu ve puanı neydiÖğrenmemiz gereken *
-
Dil isteyen kurum sınavi forumlarında özelikle dikkatimi çeken bir şey var.
Ingilizcesi olan artislik peşinde bu tamam
Ingilizcesi olmayan da çok atarlı oluyor. Sanki dil öğrenememesi dil bilenin suçuymuş gibi davranıyor.Arkadaşlar az sakin olsanız. Herkes istediği kuruma dil riskini de alarak başvursun kimsenin haddine değil karışmak.
Ama dili olmayan arkadslar da lütfen kurum dil istedi atarlı olmayın siz de.Kişisel algilamayin yazdıklarımı sadece tanik oldugum genel bir durum
-
Arkadaşlar tahminen p 48 4146 sıralamaya gelir mi?
-
@tobıntax 2 tane ilan incelemistim.birinde ilanda İngilizce yazılmamış sınavda da sorulmamis.digerinde çeviri sorulacak demişler sınavda ne sorulmuş bilmiyorum.