2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi İngilizce soruları diğer sınav konularına göre çok çok az sayıda ve zorluk seviyesi düşük olacaktır. Gelir İdaresi Başkanlığını arasanız bu konuda bilgi alabilirsiniz.
-
@insider siz hangi numarayı aradınız.
-
@uruk-hai Gelir İdaresi Eğitim Merkezi'ni arayıp Sınav Hizmetleri ile görüşebilirisiniz.
-
@insider ben de arayip aynı cevabı aldım , Teşekkürler ...
-
Arkadaslar toplam soru sayisi hakkında bilgi var mı?
100 tahmini dersek nereye sikistiracaklar ingilizceyi,pek etki etmeyecekse 10 tane olmaz o zaman.
-
İşletme iktisadi notu olan var mı
-
@ceks74 5 tane bile çok etki eder.sonuncu 70 birinci 85 alıyor bu tip sınavlarda.ne derece doğru bilmiyorum ama 70 i geçen 300 kişi olmaz şeklinde yorumlarda vardı
-
Arkadaşlar yazılanları okudum bazı arkadaslarda önyargı oluşacaktır su yazilanlardan daha baslamadan kaybedecekler motivasyon düşüklüğü ile. Beni de ürkütüyor böyle yazılanlar ama kyk müfettişlik sınavına girmeden önce de ayni seyleri okumustum Sinav cok zor vs diye. Sonra inanin kpss formatindan daha kolay bi sinavla karşılaştık. Zor olacak diye beklerken kolay geldi ve inanin üzdü beni bu durum. Mulakata neredryse 10 katı aday kaldık çünkü. Nasibimizin ne olacağını bilemeyiz belkide çok kolay ingilizcesi çok az bir sınavla karsilacacagiz. Çalışmalarınızı böyle seylerle aksatmayin üzülen siz olursunuz sonra. Emeğinizin ekmeğini yiyebilmeniz temennisiyle iyi forumlar hepinize
-
@keciburcu ya böyle saçma sapan şeyler yazmayın ya.gsb ne bilir maliyeyi,muhasebeyi, iktisadi.dguy ile gsb memurluklarınin sinavi bir olur mu hiç.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
2011 sınav ilanında ise ingilizce yazıyor
, öğrenmem gereken 2011 de kaç soru soruldu ve puanı neydiÜstad 2011 sınavında ingilizce yazmasına rağmen çıkmamış.72 doğru ile kapatmış ve 100 soruymuşve çok kasıntı sınav diye şikayet almış epey.
2012 de 5 tane kolay ceviri çıkmış.84 ile kazanamayan varmış büyük ihtimalle o da 100 soru.Sınavı da 100 kişi kazanmış ama puanlar yazmıyor.
-
@aslan-reyiz teşekkür ederim dostum , o zaman fazla bir etkisi olmayacak cidden
-
@aslan-reyiz hocam doğru mu ? net mi ? İlk defa girdiğimden soruyorum 4 yanlış bir doğru muhabbeti var dimi ?
-
@thorstein-veblen, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@aslan-reyiz hocam doğru mu ? net mi ? İlk defa girdiğimden soruyorum 4 yanlış bir doğru muhabbeti var dimi ?
O konuda bilgim yok ama normalde doğru sayısı üzerinden hesaplanıyor diye biliyorum hocam.
-
Arkadaşın yazdığı neresi saçma soruları gsb hazırlamadı ayrıca Gazisem e hazırlattı senin gsb memurluğu dediğin meslekler hepsi müfettişlik kadrosu öyle küçümsenecek meslekler değil @uruk-hai
-
@şampiyon arkadaş büyük saçmalamış
-
@şampiyon yahu gazisem nereden bilsin kpss çalışan İİBF mezununun seviyesini.bi tane sınavina girdim hiç orijinal soru yoktu iktisatta acmislar kitabı gördükleri her formülden 1 soru sormuşlar.gsb zaten maliye,iktisat,muhasebeden anlasa kendi yapardı sınavı.
-
gib genel olarak guy sınavı açıyor ama özellikle nitelikli personel guy ya da gu olarak çalışmaktan memnun değil. sıradan memurlara bile ara ara gu sınavı açıp kadro veren bir kurumda kritik birimlerde çalışan personel için bir iyileştirme yapılmayınca bu personeller de kurumdan ayrılıyor.
bunun önüne geçmek için gelir uzmanlarına sınavsız mühendis kadrosu verilmesi kurum için gelir uzmanlığından devlet gelir uzmanlığına geçiş gibi girişimlerde bulundular ama uygulamada sıkıntı olmuş olabilir. torpil vs durumları ile haketmeyenlerin de dgu kadrosuna girişimlerinin olacağını düşündüler zannımca.
maliye bakanı genel olarak kimseye birşey vermeme derdinedir ama nitelikli personeli de elinde tutması gerektiğini biliyor. muhtemelen dguy sınavına kurum içinden giren ve kazananlar da olacaktır.
sınav zor mu olur kolay mı olur derseniz bence dguy kadrosuna atanacak insanların belirli bir seviyenin üzerinde olmasını isteyeceklerdir ama çok çok zorlayacaklarını sanmıyorum zira artık devlete ve özellikle kariyer uzmanı kadrosuna atananlarda mülakat daha belirleyici olacağından aşırı mal olmayan çok sayıda adayın mülakata kalmasını isteyeceklerdir ki aralarında hem bilgi birikim hem siyasi hem de fetö vs açısından eleyebilecekleri adaylar olsun. -
300×10=3000 kaca geriler?Biliyorum cok tartisildi ama guy ilani gelince unutttum
-
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Tecil tarihi olarak e devlette 26 haziran.askerlik şubesinin verdigi kağıtta 30 eylül 2018 e kadar askerlik yönünden bir sakıncası yoktur yazıyor.Benim durumunda olan var mi acaba dguy da tecil tarihi olarak ne gircez
-
@ekonomist57 bende aynı durumdayım.