2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@otuzyılsavaşı tesekkur ederim hocam maddeyi yanlis anlamisim
-
Yds den 70 şartı illa yeterlik sınavından sonraki 2 yıl içinde mi olmalı yeterlikten önce de olabilir mi?
-
https://chat.whatsapp.com/IbMpsdmNGqZBEHRHbW3tAj kuruldu grup.
-
Arkadaşlar grup sonra oluşturulacak teknik bir sıkıntı oldu bilginiz olsun, iyi çalışmalar herkese
-
@madxd ben gazi yi bitirdim hocam.universiteleri gözünüzde çok büyütmeyin.maliyede yüzlerce doktora yapmış adam var.
-
@uruk-hai universiteleri gozumde buyutmuyorum ama takdir edersinki gazisemin isi sinav hazirlamak,surekli o isi yaptiklari icin bu isi daha saglikli yapabilirler,digerleri doktora yapsa bile nohayetinde senede 1-2 defa soru hazirliyorlar..
-
@madxd, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@uruk-hai universiteleri gozumde buyutmuyorum ama takdir edersinki gazisemin isi sinav hazirlamak,surekli o isi yaptiklari icin bu isi daha saglikli yapabilirler,digerleri doktora yapsa bile nohayetinde senede 1-2 defa soru hazirliyorlar..
Bence sorulari iyi ki universiteler hazirlamiyor.ellerinin ayarı yok,ya vurup öldürüyorlar yada çok basit yapiyorlar
-
@asdfghjkl yani illa universiteler hazirlasin demiyorum bende,fakat kurumlarin kendisi daha kalitesiz sorular hazirliyor bence,kpss tarzinin cok disinda hazirliyorlar..hatasiz soru hazirlasinlarda kim hazirliyorsa hazirlasin diyorum ben artik,zira bu sene bu isin merkezi olan ösym 3 tane iktisat sorusunu iptal etti(ki belki daha fazla edebilirdi) ve benim dogrum vardi o iptal ettigi sorularda,velhasil kelam hayirlisi olsun...
-
Arkadaşlar aradık 5 tane ingilizce sorusu cıkacakmış dediniz ama eminmiyiz yani ben çok güvenemedim kurumda bilgiyi veren kimdi? soru sayıları net olsa ilan da yazardı diye düşünüyorum.
-
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-gelirler-idaresi-baskani-hayatini-kaybetti-40876002
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.
İlk başkanımdı -
Mİllet sizce dguy mu vmy mi? Can alici bir soru
-
@ikiyüzonaltı dguy:)
-
Arkadaşlar bu konularda bilgisiz biri olarak bazı sorularım var, belki cevaplayan olur
1- Burası guy başlığı değil mi zaten? Neden bazıları sen guy başlığına git gibisinden şeyler yazıyor?
2- Guy kötü bir kadro mu? Sanki öyle bir izlenim edindim mesajlardan. Kötüyse nesi kötü? Maaşı mı düşük mesela.
3- Ben mühendislikten girmeyi düşünüyorum, neden mühendisler bu kadroyu beğenmez gibisinden bir şeyler yazılmış? Mühendisler açısından çalışma şartları falan mı kötü?
-
@agnikai Guy taşra uzman yardımcılığı iken Dguy merkez kadro uzman yardımcılığı.Dguyun maaşı 1000lira civarı daha fazla olur.Guy kötü bir kadro değildir kesinlikle.Mühendis arkadaşların da beğenmemezlik durumu olacağını zannetmem sonuç itibariyle kariyer meslektir manipülasyon olabilir bu konu
-
Arkadaşlar sizce mühendislikte sıra kaçlara kadar gelir.
-
@rootofallevil soruma cevap alabilir miyim?
-
@inflexible Cevap için teşekkürler, şu an biraz daha netleşti. Şimdi bu alımda kazananlar Ankara'da çalışacak o zaman değil mi. Başvurayım madem.
-
@rootofallevil
yeterlikten önce de oluyor. -
@otuzyılsavaşı teşekkür ederim
-
@agnikai Görev yeri Ankara.Güzel bir meslek