2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@zenginmemur yenimahalle
-
@hickskaldor vmy ler konusunda hiçbir fikrim yok ne yazıkki. Ama devlet gelir bu bina için ihdas edildi.
-
Arkadaşlar uluslararası kuruluşları ders notu olan var mı ?
-
@veliat34 Ders notu değil de bir yerlerden alınmış şöyle bir şey var.
-
Bu sınavın başvurusu 19 Temmuz’da bitiyordu değil mi?
Tahmini ne zaman sınava girecekler açıklanır acaba.
GUY başvuruları 26 Temmuzda bitiyor o zamana kadar açıklansa keşke oradan sıralama tahmini yapmaya çalışırız -
5 İngilizce sorusu komik olmaz mı o kadar az değildir herhalde
-
@plansız eyvallah hocam.
-
Arkadaşlar ösym branş bazında sıralamaları güncellemiş. Önümden gidenler olmuş p12 için 610.sıradayım , sizce gelir mi ?
-
@uvb007 p12 hangisiydi hocam
-
@lamıcimiyok 500 kişinin çağrılacağı istatistik bölümü için
-
@uvb007, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@lamıcimiyok 500 kişinin çağrılacağı istatistik bölümü için
Gelir hocam çok rahat işin garibi matematigin alındığı bütün bölümlere istatistikçiler alınıyor,dguy sadece istatistik istemiş
-
@asdfghjkl bence matematikçiler de başvurabilmeliydi haksızlık olmuş ancak neye istinaden kesin diyorsunuz ? Önümde p12 puanı ile bir yere yerleşmemiş 610 kişi var
-
@asdfghjkl Sayın hocam burda bir yanlışı düzeltmek isterim matematik bölümünün alındığı yere istatistikçiler değil istatistikçilerin alındığı yere matematikçiler alınıyordu. Geçmiş yıllarda p3 puanı ile alındı bilişim grubuna da dahil ettiler istatistiği.
-
@asdfghjkl Birde sayı için şunu söylemek gerek istatistik bölümünden merkezi alımlarda her alımda yaklaşık 10 kişi atanıyor. Diğer a grubu meslek gruplarına giden kişileri ve p12 puanına dahil ama mezun olamamış kişileri, hatta istatistik mezunu olup ta iibf bölümlerinden hazırlananları (p48 puan türünden yüksek almış) düşünürsek garip bir ortaya çıkacağı öngörülüyor.
-
@maliyeciuzman ihdas edilen bina nerde hocam adres olarak yenimahalle de mi
-
Burası niye hareketli degil ki 300×10=3000 kac kişi oynar Guylar sgk denetmenleride basvurcak diyolar ne dersiniz?
-
@zenginmemur cunku ilan gelmeyince bence benim gibi bircok kisi dersi birakti simdi herkes derse yukleniobjrde gecen sene spekulasyondan dolayi,cok kisinin cani yanmis,o sebeble akillarimiz karissin istemiyoruz
-
@duyguuu37 hocam haklısiniz ancak bu dguy tek tercih guy gibi degil
-
Dguy ve guy ekibi hemen hemen ayni hocam,guy da da ayni sitem var hareketsiz diye ondan dedim ben burada oyalaninca derslerim gecikio acikcasi o sebeble belli saatler girmeye calisiyorum,bugun biraz fazla oldu ama
-
Ben burdayım:)