2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@jellinek evet yenimahalle.
-
Arkadaşlar bu konuyu hiç bilmeyen bir arkadaşınız olarak soruyorum
- mühendis olarak basvurucagim 2.grupta kazanmak dahilinde dguy mu olucaz yoksa muhendis mi ? Çünkü dguy alımı diye adlandırılıyor her yerde
- kpss 2017ye göre ilanı açmışlar ama muhendislerin 2senede bir puani olduğu için bir çok muhendis 2017de kpssye girmemiştir diye düşünüyorum. Ben formasyonumda olduğu için ekstradan girdim . 2016 puanim daha yüksek ama 2017 istiyor. Muhendis arkadaslar bu konuda ne yapacak acaba?
-
-
@reyhanqw ilk sorunun cevabını ben de bilmiyorum. hatta rada ne fark var onu da bilmiyorum. ikinci soruna gelirsek ben 2017'de zevkine girmiştim. 2016'dan daha yüksek puan aldım. mühendisler 500 kişiyi dolduramaz büyük ihtimal ben böyle düşünüyorum
-
Kaç ıngilizce soru çıkacağını kurumdan vs öğrenebilir miyiz bu belirsizlik çok saçma
-
@zenginmemur Başvurmazsa şaşarım
-
@shanks başvurmamaları için bir sebep mi var kardeş? Puanı olup taşrada görev yapan herkes merkez kadro ilanlarına başvurur en doğal hakkıdır. Herkesin ki emek.
-
@i̇lanbekleyenbiri ilandan anladığım kadarıyla istedikleri kadar sorabilirler
-
@tobıntax ilk kez soracakları için bunu belirtselerdi keşke. 20 ing ile 3-5 ing arasında dağlar kadar fark var
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam birisi aramıs az cıkacak diyodu
-
@zenginmemur ne kadar az:)
-
neredeyse hiç
-
@otuzyılsavaşı hocam kac tane cıkacak sımdi
-
@i̇lanbekleyenbiri az cıkacak diyen arkadaşlar var insanlar ona göre çalışmalarını şekillendiriyor belkide fakat çok çıkarsa vebal altına girerler.
-
@zenginmemur
bilmiyorum hocam maalesef.aramadım. -
Ben pazartesi aramayı düşünüyorum ne ne kadar nereyi arayacağımı bilmesem de
-
Arkadaşlar merhaba. İngilizce YDS den kolay seviyede soru sayısı da diğer alan derslerine oranla oldukça az olacakmış. bunu söyleyen arkadaş şu ifadeyi kullandı. bir iki max.5 gibi. ona göre çalışmalarınızı yönlendirin. kimsenin hakkına girmek istemem. aldığım bilgi bu şekilde. aynen aktardım. bir süpriz olur mu bilemem. ama söylenen bu. bu arada kaynak sorarsanız kaynak GİB. ben de bir GİB personeliyim sınav hizmetlerinde çalışan yani siz sınavla ilgili soru sormak için aradığınızda yönlendirildiğiniz birimdeki arkadaştan aldığım bilgidir.
-
0312 387 33 45 nolu telefondan santralden sınav hizmetleri şubesiyle görüşmek isterseniz sizi yönlendirirler @i̇lanbekleyenbiri
-
@sdf teşekkürler verdiğin bilgi için pazartesi arayıp sorarım tekrar
-
@suytres bence çok büyük ihtimalle gelir . Ben 5500 lere kadar bile sarkma ihtimalinin olduğunu düşünüyorum. Önümüzden baya kişi atandı ve bunların hepsinin tekrardan başvuracağını düşünmek çok büyük pesimistlik olur artı ankarada yaşamak istemeyen de bir sürü kişi çıkacaktır ve az da olsa ingilizce olduğu için başvurmayanlar da olacaktır o yüzden enseyi karartmamak da fayda var.