2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@fagam91 o dediğin öyle olmuyor işte biraz araştırırsan %90 nı girecem diyor zaten yüksek puanlılar özellikle Guy u basamak olarak görür ayrıca atananların ne kadarı önümüzden ne kadarı arkamızdan bilemeyiz Sgk denetmenler bile başvuracam diyor
-
Daha öncede söylediğim gibi 4.500 - 6.000 arasında kalır. Çok geniş tutuyorum mecburen. Bunun dışında mühendisler mühendisler için sorulan sorunun cevabı elbette DGUY olacaksınız. Sınav ilanında 500 DGUY alınacağı yazıyor, Merkez kadrolar için mühendisler an itibariyle temmuz zammı ile 4.400 TL başlangıç maaşı alıyor, oysa bir DGUY'un başlangıç maaşı yeni zam ile birlikte 4.800 civarına gelecek, 3 veya 4 senenin sonunda da bu maaş 1.000 tl civarında artacak. O anlamda DGUY olmak mühendis olmaktan her halükarda avantajlı!
-
Arkadaşlar 2 katımı kesin mülakata kalacak peki?
-
@zenginmemur ben var anlamamak seni
-
@zenginmemur İlan metninde o şekilde belirtilmiş hocam
-
@zenginmemur
70'i geçtiği takdirde 600 kişi mülakata kalacak. Ayrıca, son sıradaki adayla eşit puan alan adaylar da sözlü sınava çağrılacağı için sayı 600'den fazla da olabilecek fakat ben sayının 600'ü bile bulamayacağını düşünüyorum. İnşallah yanılırım... -
5800 ün şansı var mı sizce? Moral değil dürüst cevap verin ama
-
@hickskaldor Bence var hocam
-
@hickskaldor valla hocam ben 4300 ile cok umut etmek istemiyorum,arkadaslar hesaplar yapiyor ama guy olan da sgk denetmen yardimcisi olan da b kadroda calisan da bankada olanda bu ilani dusunuyor,cok umut baglamak istemiyorum o sebeble,artik bu issizlik de son demleri mi yasiyorum bunaldim,o sebeble sizde gelmeyecek gibi dusunun gelirse zaten seviniriz
-
@otuzyılsavaşı yani 600 kisinin bile 70 puani goremeyecegini dusunuyorsunuz yanlis mi anladim hocam
-
@duyguuu37 evet ben de öyle düşünüyorum sınav kolay değil ayrıca az da olsa İngilizcede var 600 kişinin barajı geçmesi çok zor tabi bu barajı gecenler için büyük bir avantaj olacaktır.
-
@duyguuu37
evet hocam.doğru anladınz umarım yanılırım -
Ben 70 i geçen çok kişi olacağını ve 76 77 gibi bir puanla kapanacagini ve 600 kişinin mülakata kalacağını düşünüyorum. Umarım yanilmam... :))
-
@ceks74 çok iyimsersin allah yardimcın olsun:)
-
@yigidooo @otuzyılsavaşı su an gercekten tirstim ya,gecmis yil sorularina filan nasil ulasabiliriz aceba,hic boyle dusunmemistim 600 kisilik kontejan dolmaz diye,aslinda yazili sinavi yapabilenin sansi yuksek oyle mi
-
@duyguuu37
korkacak bir şey yok diyeceğim lakin ben de korkuyorum biraz :)) memurlar nette giren adayların paylaştığı sorular vardı.2012-2013 sınav soruları.açıkçası pek de bakasım gelmiyor o sorulara :)) bazısı zor,bazısı kolay,bazısı oldukça garip vs hayırlısı artık..600 kişide bile %50 şans varken...
-
Arkadaşlar özel hukukta değişen bir durum var mı ?
-
@otuzyılsavaşı hocam link paylaşırmısın
-
Arkadaslar sizce kaç tvs gelir ?
-
@otuzyılsavaşı hocam bir sayfada icra iflas degisiklikleri filan paylasilmis hatta linkler bile atilmis ama ii acilmiyor varsa sizde link atabilir misiniz diger arastirdiklarim cok karisik yazilmis o dosyalari da indirmistim ama telefondan silmisim galiba bulamiyorum