2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ikiyüzonaltı bu konuda kapsamlı bir kıyaslama yapılsa keşke.
-
@tobıntax @mucize2301 İngilizce soruları için net bir sayı verilmiyor. Muhtemelen 5'ten az olacak.
-
İngilizce sorulmasına karşı değilim ama böyle formaliteden olacağına da hiç gelmesin daha iyi herkes için.
Soruyu da he ... playing football ortaya ne gelir şeklinde sorsunlar bari de uğrasmayalim.
-
Arkadaşlar hangi numarayı arayıp sinvaa dair bilgi edinmstnz acaba ?
-
Aradığınız numarayı paylaşır mısınız, ben de bir iki num aramıştım kimse açmadı
-
@ceks74 does dimi
-
@ikiyüzonaltı Yapabiliyorsan VMY kesinlikle mesela ben yapamam o sınavı
-
@falanfilan @aroma http://sinav.gib.gov.tr bu sayfadan iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.
-
@insider teşekkürler hocam bu arada direk kayıt linki verdiniz ben de kayıt olayım dedim ama olamadım nüfus bilgilerim hata veriyor sürekli kayıt olmak için erkendir umarım
-
@falanfilan Sınav başvurusu henüz başlamadı, ancak şimdiden sisteme kayıt olabilirsiniz. Kimlik bilgileriniz tam olarak doğru olduğundan emin olun. Gerekirse sayfadaki telefon numarasını arayarak yardım alabilirsiniz.
-
Çalışma şevki olsun hepimize arkadaşlar bu sene alınacak dguy larının ve vmy lerin bazılarının çalışacağı 1000 kişilik yer şuan kuruluyormuş risk analiz merkezi Ankara Dikmen de yeni bina tamamlanıyormuş artık ️
-
@şampiyon
dikmen mi? aaaa. çok iyi inşallah ya hu bitsin artık bu süreç..evet.. -
Nasip olsun insallah
-
Dguy un ismi değişip risk analiz uzman yardimcisi olmalı bence bu işte
-
Arkadaşlar burada bir bilgi kirliliği olduğunu düşünerek bilgilendirmek istedim. Risk analiz merkezi yenimahallede yer alıyor. Maliye eğitim binası olarak planlanan ve bitirilen ancak Sayın Maliye Bakanı’nın dediği üzere risk analiz merkezi daha öncelikli olduğu için o bina eğitim merkezi değil risk analiz merkezi olacak. Yani bina zaten çoktan bitmiş hale yenimahallede yeni personeli bekliyor.
“Ankara Yenimahalle'de yaklaşık 60 bin metrekare kapalı alanı olan bir bina yapmıştık. Aslında biz bunu bir eğitim merkezi olarak planlamıştık ama benim şu anda gördüğüm Risk Analizi Merkezi çok daha öncelikli bir konu gibi duruyor. Hazır bir bina var orada dolayısıyla bu binaya bizim Risk Analizi Merkezi'ni süratle yerleştirmemiz mümkün." diye konuştu. Bakanın açıklaması bu şekilde.
Hatta sizin için amme hizmeti devlet gelir uzman yardımcıları bu binada çalışacaklar. Kompleks fotoğraftakinden çok daha büyük bilginiz olsun.
( fotoğrafı doğrudan foruma yükleyemedim bu yüzden link paylaşıyorum. Yetkili arkadaşlar bu mesajı düzenleyip direk görseli yükleyebilirlerse daha iyi olur )
-
@maliyeciuzman yenimahalle mi dikmen mi
-
@maliyeciuzman hocam peki bu alımdaki vmyler de burada mı çalışacak merkez de yani? Yoksa o normal vmy alımı mı ?
-
Sizce 4700 sıralamaya gelir mi arkadaşlar çalışırken sürekli aklımı kurcalıyor.
-
@suytres 2000 den sonrakilerde fire veren zor olur.Sgk denetmenleri ve guy larda gireceği için bence gelmez.
-
@uruk-hai "bu kafasız orkların kuru gürültüsü değil; bunlar uruk hai. zırhları kalın, kalkanları ise geniş"