2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ekonomist57 kağıtta yazanı girin
-
@zenginmemur bunu ben de merak ediyorum 4146 sıralamam bekliyorum.
-
@ekonomist57 benimde durumum aynı ama ben rahadım çünkü adam bana kağıdı verirken internette başka yazıyor olabilir ama bu sana verdiğim kağıt esas alınır internetteki önemli değil demişti.
-
@ekonomist57 ben de aynı durumdaydım hocam sordum şubeye kağıtta yazan geçerli olur dediler
-
@ekonomist57 Arkadaşlar, Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş sınavlarında "Askerlikle İlişiği Olmamak" şartı yoktur. Dikkat ederseniz sınav ilanında askerlikten bahsedilmez.
Ayrıca, askerlik durumunuz Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavına başvurmanıza da engel değildir. Başvuru şartlarında yer alır fakat diğer mevzuatla birlikte değerlendirildiğinden uygulamada dikkate alınmamaktadır. Önceki sınavlarda da bu şekilde olmuştur.
Başvuru formunu doldururken teciliniz bitmiş olsa bile geçmiş tarihi girebilirsiniz.
-
@83istanbul alican dovletov hoca editörlüğünde hür yayınları dguy çıkmış soruları çıkartcaklarmış facebookta reklamını görmüştüm ama daha çıkmamış
-
@elfelfelf bi kere de üzerimizden ticaret yapmak yerine hayrına paylassalar keşke.
-
@ricardo34 keşke...memurlar.netin forum sitesinde daha önce sınava ve mülakata giren arkadaşlar sorulan soruları yazmış bi göz atın isterseniz.
-
İngilizceyi nasıl çalışacaksınız??bir iki tane mi çıkar yoksa 10 20 mi
-
@mucize2301 arayıp sormuşlar 4 5 tane ve kolay olcak denmis
-
@mucize2301 Video izleyecektim araya sıkıştırırım dedim ama zor gibi
-
@eliff hocam 5 tane cıksın zaten yanlis dogruyu goturmuyo alan daha önemli olur eger 5 tane cıkcaksa
-
@eliff kurumu mu aramışlar hocam güvenilir bilgi mi
-
Watsap grubu varmi arkadaslar dguyun
-
Sıralama olarak 4.500 civarında kapatır diye düşünmeye devam ediyorum dostlar.
-
Arkadaslar gorevde iken zaten 2 yil icinde 70 yani c seviye dil sarti var o yuzden bu tur sartli mesleklerde mhuy misal giriste ingilizce icin cok zorlamiyorlar bence ingilizceyi bu kadar dert etmeyelim alana yuklenelim..Yani tabi bu benim dusuncem umarim oyle olur iyi calismalar
-
@Fernando-Reges @eliff 4 5 tane nasıl çıkar fikriniz var mı???bende video izlerim diye düşündümama çok fazla o kadar zamanım yok son guydan sonra ders çalışmayı bırakmıştım yeni başladım
-
@duyguuu37
5 yıl içinde hocam.3 + 2 .yeterlik sonrası 2 yıl. -
@uruk-hai kyk sinavini gazi universitesi yapmisti
-
@uruk-hai gazisem bir sınav merkezi,dguyun sinavini kurumdaki memurlar hazirliyor.