2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@vural
1 ya da 2 soru gelir bence. en fazla 2 soru. -
@otuzyılsavaşı teşekkürler
-
Guy gibi 4 şıklı mi oluyor dguy?
-
@genclerbirlikli düşüncelerin için teşekkür ederim.
-
İstatistikçiler nasıl çalışcaksınız ne yapcaksınız? Ben herşey oldu kazandım rahatladım derken bide dguy çıktı Ankara olması cezbetti ve başvurcam. Mecburen buna da gircem. Kitap, öneri vs nasıl çalışcaz düşüncelerinizi bi alsam?
-
p12 istatistik 75 'e gelir mi sizce arkadaşlar ? Malum sgk 8.promosyon 75 ile 9.promosyon 72 ile kapatmıştı.
-
@bonus rica ederim hocam
-
@uvb007 hocam sgkya bakmak yanıltıcı olabilir puan türlerine ve sıralamaya bakmak gerekir
-
@genclerbirlikli haklısınız ancak sınava 10 katı aday çağrılcağı duyurulmuş , 500 çok yüksek rakam ve Sgk 8.promosyonda tam dolduramamıştı bile 400 kontenjanı hatırlarsanız. Benim tahminim bunun bile 72-73 e ineceği yönünde
-
Hocam istatistik tahminimce 72lere kadar inecektir.
-
@uvb007, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
p12 istatistik 75 'e gelir mi sizce arkadaşlar ? Malum sgk 8.promosyon 75 ile 9.promosyon 72 ile kapatmıştı.
Kesin gelir
-
@uvb007 sgk puan türünde iktisat da varmış galiba o yüzden sıralamaya bakmak daha faydalı olur puana bi şey diyemeyiz
-
Arkadaşlar İngilizce hazırlığını nasıl yapacaksınız? Ortada soru sayısı,soru tipleri vs hiçbir bilgi yok.En son sınavda baya eski olduğu için pek bilgi yok.Kısa sürede YDS taktikleri üzerinden çalışsak nasıl olur acaba?
-
@wickselll bende öyle .alışmayı düşünüyorum hocam.Yds kadar zor olmaz dediler o zaman yds kıvamında çalışırsak daha kolay sorular geldiğinde daha rahat ederiz diye düşünüyorum.
-
İstatistikçiler kaynak anlamında yol katedebilenler varsa bilgilendirirseniz çok sevinirimmm hala bi metod bi kaynak belirleyemedim
-
@neslisahunal ben makro akademi kpss istatistik den çalışıyorum eğer ilginizi çekerse
-
@elfelfelf çok teşekkürler
-
İstatistikçi arkadaşlar bizlerle ilgili hangi konular çıkacağına dahi değinilmemiş. Ne yol izleyeceğimiz belirsiz. Kendi aramızda olusumlanmalı ve Bilgi alışverişinde bulunmalıyız ki hüsrana uğramayalım.
-
guy duyumu geldi dguyun pabucu dama gitti
-
@istatistikçi kpss konu dağılımından hareket etsek ? bir de istatistikçiler olarak bir whatsapp grubumuz olsa çok güzel olur sgk da yoktu