2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@pawnex ya yds yada kendi yaptığı sınavdan diye duymuştum yds tek değildi yani sanırım
-
@shanks ''Adaylar yeterlik sınavından sonraki 2 sene içerisinde Yabancı Dil Sınavı'ndan en az 70, C Seviyesi puan almak zorundadırlar. Aksi halde haklarında başarısızlık hükümleri uygulanacaktır.'' Böyle yazıyo meslek tanıtımında hocam ona dayanarak demiştim çok bi bilgim yok
-
@elfelfelf ikisi yeterli mi KPSS icin, özel olmazsa kaç puan aldınız acaba? Ben sınava girdiğimde sasırdım çünkü okulda uzun analizler yapıyorduk. Genelde programlama üzerinde çalışıyorduk. Teorik olarak bilmediğim konulara denk geldim.
-
@otuzyılsavaşı doktoru karıştırmasaydınız iyiydi teşekkür ederim ama kendimi sakinleştirmeyi deneyeyim ben
-
@istatistikçi yeterlilik göreceli bir kavram aslında sizin istatistik bilginizi bilemiyorum.Ama bana ikisi de yeterli gelmeyebilir okuldaki kitaplarımdan da çalışacağım.Derseniz ki ben istatistik bilgime güveniyorum o zaman tek kitapla da işi bitirebilirsiniz.Yani tamamen size bağlı.Ya ben 78 aldım ama hiç çalışmadım normalde iki senedir a grubundan hazırlanıyorum.Haklısınız okulda öğrendiklerimize göre kpss istatistik biraz yüzeysel kalıyor.O yüzden kpss istatistik tadında bir kitaptan çalışmak sizin için daha iyi olur.Okul kitaplarında ayrıntılarda boğulabilirsiniz.
-
@elfelfelf tesekkur ederim.
-
@elfelfelf Bana verdi doktor dideral heyecanlanıyorum titriyorum sunum yapıcağım zaman dedim o da heyecanlanacak bir şey yapacağın zaman 3 4 gün önceden sabah akşam yarım kullan dedi nöroloji doktoruydu
-
P48 sıralama 4146 umut var mı arkadaşlar.
-
@vlkrt, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
P48 sıralama 4146 umut var mı arkadaşlar.
Bence umut var hocam.
-
@otuzyılsavaşı 3800 e sıra gelir mi ?
-
@varolistan ya doktorlara güvenemiyorum ben.Bunun sebebi de doktorumun verdiği ilacın yan etkisi yüzünden Allah korusun kör oluyordum az daha
-
@eliff kesin gelir gelmeme ihtimali Yok
-
@firito Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun ?
-
ingilizcede altyapısı olanlar için çabucak arayı kapatacak bir kaynak hangisi olabilir acaba. biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.
-
Sınav hizmetlerini aradım biraz önce başvuru yapabiliyormuşuz iibf denkliğinden.
-
@istatistikçik hocam sınav hakkında bir şey sordunuz mu ?
-
Sıra 4539 çalışsammı çalışmasammı çok kararsızım
-
@ceks74 Sormadım hocam dün başvuru konusu kafama takılmıştı direk o konuya girdim:)
-
İstatistikte sıralama kaca kadar gerıler ki? Sıralamam 630 calısmakla calısmmamak arasında kaldım. Fikirlerinızı alabılır mıyım tesekkurler
-
@eliff
çok rahat gelir hocam.