2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@shanks keşke hocam en azından ne kadar çalışmamız gerektiğini bilirdik
-
@genclerbirlikli bende öyle düşünüyorum.Sgk denetmen yardımcılığı özellikle yurtdışı denklik diyor yani ona başvuru yapamıyoruz istatistikle aynı anda alım yaptığı için ama dguyda bu tarz bi engel koymamışlar.
-
@otuzyılsavaşı ya bilmiyorum aslında sınavlarda kendimi heyecanlı hissetmiyorum ama sınav sonuçlarında hep doğru ve yanlış sayılarım eşit çıkıyor.
-
@istatistikçik bende bilmiyorum o yüzden sormak istedim
-
P48 ilk 3000 kesin sınavda.Bu sınava guy olmus sgk denetmeni olmus hatta mhuy olmus olanlar basvurcaksa kaca kadar düser arkadaşlar lutfen mantikli yorumlar olsun.
-
@elfelfelf
ilginçmiş hocam genellikle mi eşit çıkıyor?
sınavlarda heyecan olmuyorsa güzel..bende de kısmen oluyor lakin mülakatlarda biraz panik oluyorum..neyse bir dideral atarım -
@ikiyüzonaltı inşallah dostum
-
@istatistikçik hocam zaten p12 ile istatistikçi için kadro ayrılmamış mı ilanda siz istatistikçi olupta 1.gruba mı başvuru yapmak istiyorsunuz
-
@black keşke sana deseler kardeşim :))
-
Arkadaşlar çok derin analiz yapmaya gerek yok. 3 bin kişi sınava girmeye hak kazanacak. Puan Türü tek, kpss geçerliliği tek yıl. Bu zamana kadar aşağı yukarı kariyer mesleğe atanmaya hak kazanan ve yerinden memnun olan 700 kişi olduğunu varsayalım. Kariyer meslek sahibiyken kpss ye girip güzel puan alanları 300 kişi sayalım. B kadroya atanip durumundan memnun olan 200 kişi sayalım. Sınava katılmayacak 200 kişi sayalım. 100 kişi de diğer değişkenleri hesaba katalım. 4.500 kişiye kadar sıra iner. Daha fazlasını Allah Kerim demek gerek
-
@maxmin evet hocam iibf puan türlerim daha yüksek 4 yıldır kendi branşıma bakmadım.
-
Dostlar bir arkadaşımın yaptığı sınav geçmişi taramasından çıkan bilgiler şu şekilde;
Birleşmeden sonra gelen ilk sınavda İngilizce sınav yönergesinde yer almasına rağmen sorulmamış.
İkinci sınavda 5 İngilizce sorusu sorulmuş ve bunlar da çok zor olmayan sorularmış.2013 alımında ise dil yoktu.
Bu ilanda koyulan dil koşuluna dair beklentimiz şu şekilde, 10 soru sorulabilir, bu 10 sorunun 1 tanesi yine İnkılap tarihine verilip, 90 soru alana kaydırılabilir.
Bu tamamen tahmindir HER HALUKARDA, 20 soru sorulacakmış gibi hazırlığınızı yapın dostlar. Ancak geçmiş sınavlarda durum yukarda bahsettiğimiz gibi. Arkadaşımız sağolsun araştırmış bizimle paylaştı, ben de size aktarmak istedim. Risk alıp da İngilizce'yi tamamen ihmal etmeyin, sınavdan olursunuz aman diyeyim.
-
Dostlar bir kaç şey daha söyleyeyim bu sınava dair,
-Sınav GUY'dan zor olacaktır hazırlıklarınızı buna göre KPSS düzeyinde sürdürün.
-Sıralaması sınırda olan dostlar, hız kesmeden çalışmalarını sürdürsün. Çünkü bu dostlarımız ya KPSS'ye ya da GUY'a girmek için bekliyorlar. Konular zaten farklı değil, siz her iki sınava da zaten çalışmak durumundasınız. Başvurunuzu yapın, gelirdi gelmezdi ihtimallerini kafanıza takmadan çalışmaya devam edin. Girerseniz kazanacak düzeye çıkın. Giremezseniz de KPSS'de, olmadı GUY'da bu bilgiler size zaten lazım. Hiç dert edip de kendinizi strese sokmayın dostlar. Aynı şekilde çalışmalara devam.
-
@antimülakat kardesim ağzından bal damlıyo.Birde su ingilizceyi halletsem yada 20 soru cıkmasa
-
@otuzyılsavaşı evet hep eşit zaten üniversiteye de bu yüzden zar zor girebildim..Dideral işe yarıyor mu?
-
@şampiyon aynen hatta yanlış hatırlamıyorsam tarih sorusu da çıkmamış konularda olmasına rağmen. Bu sene çıkmasa iyi olur bol iktisat muhasebe ile doldursunlar
-
@paretowilfredo mühendis sıralaması için bir tahmininiz var mı?
-
@elfelfelf
Allah Allah.ilginçmiş hocam gerçekten.
heyecanı,paniği bastırmada epey işe yarıyor lakin bilinci de biraz düşürüyor onun için yarım ya da çeyrek kullanmak daha iyi oluyor.heyecanı,tam kullanım gibi olmasa da önemli ölçüde azaltıyor ve bilinci de daha az düşürüyor. -
@paretowilfredo hay Allah seni doğuran anadan razı olsun be kardeşim
-
Arkadaşlar biz istediğimizi aldık ama alamayan arkadaşlar var onlara yardım boynumuzun borcu
Gelin Tivit atın tekrar gündem olalım guy ilanı da gelsin