2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@beveridge-eğrisi olabilir hocam o soru tam olarak nasildi hatirliyomusunuz
-
@dguy banada yatın bu iş bitecek gibi geliyor ama yarında açıklanmaz ise bizi bitirecekler bunlar ne iş yapabiliyoruz be ders çalışabiliyoruz ergenler gibi telefonun başında öyle bekliyorum
-
@hashus emin sıfatıyla zilyet olan kişi 3. kişiye satıyor ve satın alan iyi niyetli direk malın maliki oluyor ve ona karşı taşınır davası açılamıyor. Cevap taşınır davası açılamaz.
-
@victory-carleone sorma hocam. Ama kararımı verdim, kaz beklerken tavuktan olmuycam bugün erkenden yatcam yarın hiiiçç oralı olmadan dersime bakacam gerekirse ama 3 ama 5 saat olmadı 1 gün geç öğreneyim ara verdiğim müddetçe bakarım yeter artık yorulduk patron diyorum kendi kendime
-
@can-mavi insallah sen hakli cikarsim ustad ama 15 yanlisi olup da 5 daha cikar deyip dogrusunu 80 soyleyenler de var. Fazla soyleyen kadar dusuk soyleyenler de var oyuzden anket dogru olurmus gibi geliyor ama yine de kestiremiyorum
-
@beveridge-eğrisi cevap kesin bu mu ??
-
@victory-carleone paylasmayacam artik ne oluyorsa olsun. dguy olacaz diye guy da olamayacaz kafayi takmaktan
-
Cimer e felanmı itiraz edildi ya bu kadar uzun sürmezdi.
-
@gökyeleli insan psikolojisine ters , nispi doğru hipozeti -canberry
-
@umut-1-m beklerim, olmayan birşey değil...
-
@kaimoğlan eyvallah reis
-
Bu sınav 80 le falan kapatmaz arkadaşlar. Kapatsa kapatsa 73-74 civarı bir şeyle kapatacak. Önümüzde bir sürü örnek var 80 kişilik ilgöç var mesela. Kaçla alım yapıp kaçla kapattığına bakın. Burada ise 600 kişi veya daha fazla kişi mülakata kalacak. Düşürücü soru çok fazlaydı bu sınavda.
-
@minsipo ilgöçün çıkmış sorularını geçtim çıkmış sorularının benzeri olan bir kaynak var mı piyasada ?
-
@can-mavi bilimsel olarak temellendiriyorsan bisey diyemem ustad sensin sen diyorsan o
-
@gökyeleli Estağfurullah dostum sadece tahmin ve tecrübe diyelim
-
@minsipo il göç ile kıyaslamak olmaz , il göç te yabancılar hukukunda vs soru çok geliyor , mali hizmet duy ve muy ile kıyaslamak lazım
-
Arkadaşlar gib'in internet sayfası açılmıyor bir türlü benim telefondan, bir baksanız rica etsem
-
@can-mavi orada bir amatörlük yaptık
-
@can-mavi gecen sene kaymakamlik da tahmininiz neydi ustad. 30 dogru ile kapatan sinavda
-
Kimse yazmasın sadece @emredurmaz yazsın acaba yorum yazdı mı diye girer oldum foruma İnstagramdan facebooktanda aratıyorum kardeş seni ulaşacam sana