2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@paretowilfredo hocam netlesmesi gereken konular nedir uygun gorurseniz bizi de bilgilendirirmisiniz
-
@paretowilfredo hocam bizi korkutuyosunuz:)
-
Dostlar biliyorsunuz ki söylemekte sakınca görmediğim her şeyi paylaşıyorum sizlerle. Az daha sabır diyebilirim ancak. Kızmayın bana
-
@paretowilfredo hocam bu süreç tahminen ne kadar sürebilir?
-
Biraz mantık yürütürsek pareto hocamin bahsettiği konunun alinacak kişi sayisinin kisilmasiyla yada iptal lik durum varmi yok mu onunla ilgili olduğunu anliyabiliriz sanırım. Zira aciklanmasiyla netleşecek olan şey başka ne olabilir ki. Belli ki iddialar o kadar da uçuk değil. Galiba herşeye hazırlıklı olmakta fayda var. Bana kizmayin sadece tahmin yürütüyorum.
-
@paretowilfredo
bir alım olacağı kesin di mi dostum ?
şaka bir yana,300 olmayacak heralde...umarım yanılırım tabii ki.. -
@paretowilfredo hocam ne kadar sürer tahminen bu surec bu hafta da beklemeyelim mi???
-
Lütfen birisi alınacak bu 500 vmy nin risk analiz birimiyle ilgisi olmadığını söylesin. Yoksa taşlar yerine tamamen oturacak gibi
-
@hickskaldor direk alakali dostum. Alınacak dguy ve vdk lar ayni binada çalışacaktı risk analizi için.
-
-
Risk Analiz birimi kesin olarak iptal edildi diye birsey yok hocam.Kurum icinden biri iptal edildi derken digeri hayir devam ediyor diyor. Belirsizlik hakim.
-
@mrnobody dguy ile guy un açıklanmama sebebi sanırım ortak bir neden ve birimin iptal olma olasılığı guy un açıklanmamasına neden olarak gözükmüyor
-
@lex-fori bal gibi de etkiler
-
@mhmt4228 evet bari guy açıklansa
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Merhaba dostlar, bir kaç konuya dair tekrar bir şeyler söyleyeyim ki net olsun bazı şeyler. Kuruma yine sorduk yine net bir yanıt yok maalesef. Halen bekleyiş devam ediyor. Vakti zamanında dediğimiz gibi onay bekleniyor. Buna itiraz edip sonra çizgimize gelmiş olanların da söylediği gibi durum bu.
Sonuçların hazır olduğu bilgisini ne vakit hazır olmuş olduğunu söylemiştim. Bu bilgi de aynen geçerlidir. En az 3 teyit ile size ulaştırdığımız bir bilgidir. Şu anda net olmayan tek şey açıklanma zamanıdır bu da Sayın Albayrak'a bağlıdır. Bu konuda birileri gıdım gıdım bizim bilgimize yaklaşıyor lakin baştan beri söylediğimiz bu bilgi net bilgidir dostlar.
Soruşturmaya devam ediyoruz. Açıklanma zamanı ile ilgili bilgi almaya çalışıyoruz. Aldığımız vakit de sizinle paylaşacağım dostlar.
Afaki bilgiler bunlar Sn. Pareto herkes soruyor ve bilgi alamıyor, listelerin kısa bir süre içerisinde hazır olduğunu herkes tahmin edebiliyor, herkes soruşturuyor, arkadaşların duymak istediği şeyler değil bunlar, lütfen beklentileri boşa çıkarmayıp net verilerle bilgilendirin adayları
-
@otuzyılsavaşı Umarım dostum. Başlamış sürecin topyekûn geri döneceğini sanmıyorum.
-
@desa121215 Dostum bir onay süreci beklendiğinden geçen sefer söylediğim şeyi yinelemek durumundayım. Her an açıklanabilir. Bu sürecin uzamaması için de birlik olmayı ve sesimizi duyurmayı önermiştim ama malesef beklenen yoğunluk yok yine etkinliklerde. Çok üzüyor bu durum beni malesef.
-
@intermilan @desa121215 dostumuza da söylediğim gibi dostum. Buna dair bir şey söyleyemez kimse çünkü bir onay-karar mekanizmasını bekliyoruz. Bunu hızlandırabiliriz düşüncesindeyim tabi.
-
@paretowilfredo cok haklisiniz hocam malesef oyle Hayirlisi olsun ne diyelim o zaman
-
@desa121215 @can-mavi kardeşim didiniyor iki gündür dostum, sizlerden de hareketlilik var kısmen ama bekleyenlerin çoğu şikayetçi değil sanırım durumdan. Katılım bunu gösteriyor.