2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@mhmt4228 dostum ben açıklanmamasi ile ilgili bir tahmin yürütmedim. Pareto hocamin bahsettiği meseleyle ilgili bir tahmin yürüttüm. Mevzu farkli yani
-
@paretowilfredo zaten hocam ben bu insanlari anlamıyorum söylemesi ayip ben bayan halimle uğraşıyorum bu durumlarla evlenmişim çocugum var esimin iyi maasi var olursa olur olmazsa olmaz diyip gecip koseye oturabilirim ama inanin gunde kac kez kurumu arıyorum twit atmaya çalışıyorum ama tabii boşa
-
@deli-oğlan özellikle değinmek istiyorum daha 10 gün olmamış buraya üye olalı, pareto üstat burada en sağlam duyumcudur senin dediğin net bilgiyi anca GİB verir kardeşim
-
@deli-oğlan evet sayın @paretowilfredo sonuçları neden aciklamiyorsun senden sonuç bekliyoruz net bilgilerle gel @deli-oğlan guldurdun
-
@mrnobody kardeşim demişsinya sürecin uzamasının nedeni sayının kısılma veya alımın iptal olma olasılığının olması diye bnde öyle olsa guy bari açıklanır ikisinin de bu denli uzaması olağanüstü bi durum ve bu durum ikisiyle de alakalı olması gerekir tabi iyi yönden görüşüm
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@desa121215 Dostum bir onay süreci beklendiğinden geçen sefer söylediğim şeyi yinelemek durumundayım. Her an açıklanabilir. Bu sürecin uzamaması için de birlik olmayı ve sesimizi duyurmayı önermiştim ama malesef beklenen yoğunluk yok yine etkinliklerde. Çok üzüyor bu durum beni malesef.
Arkadaşlar gerekirse gündem satın alalım. Herkes elini taşın altına koysun uzaktan izleyerek sonucu beklemeyin artık. Bu hepimizin meselesi. Kim toplayacaksa hesap numarası paylaşın 3-5 kim ne gönderirse sesimizi duyuralım. Yoksa çok bekliyecez.
-
@umut-1-m bunu yapmaktan başka çözüm yok gibi mağduriyetimizi duyurmak zorundayız, diğer türlü bu gün yetkililerin ağzından da duyulduğu gibi 6 aya kadar yolu var ama hocam iki gündür yapılan etkinliklere bakılırsa kimse elini taşın altına koymak istemiyor bence bir süre daha bekleyelim anca o zaman varacaklar durumun ciddiyetinin farkına
-
@umut-1-m 1 Tweet atmaktan aciz insanlar mı elini taşın altına koyacak ?
-
Bu yıl garip bir şekilde hem dguy hem guy başlığı sakin görece. Geçen yıl sonuclar 4. Güne kalınca ortalık karışmıştı burada
-
@cerkes46 inşallah öyledir hayırlısı olsun diyeceğim ama maliyenin bu yaptığı süreci daha da agirlastirdi
-
@can-mavi öyle ama bizde belirsizlik içinde çürüyoruz. Hiç değilse destek olmak isteyen arkadaşlar ortak havuz oluştursun bişeler toplayalım. Benide yazın gönderelim ne düşerse
-
@mhmt4228 kardeşim ben sürecin uzamasinin nedeni demedim işte pareto hocamin bahsettiği bir durum vardi. O konu sayinin kisalmasi meselesi olabilir dedim. Sürecin uzamasiyla alakalı gözüksede o başka bir mesele.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@umut-1-m 1 Tweet atmaktan aciz insanlar mı elini taşın altına koyacak ?
Hocam kaç para bu trend topic hizmeti satın almak, bilgin var mı senin? Eğer makul seviyelerdeyse destek olalım.
-
@umut-1-m hocam gerçekten anlayan biri varsa ya da siz anliyorsaniz bir iban yeter. Şu an biri çıkıp ben bu işi yapıyorum diye çiftlik bank gibi bizden para toplasa da okeyim bıktım bu süreçten.
-
arkadaslar etkinlikten once saglam bi organizasyon yapalim bence tum gruplarda paylasalaim hatta kimler katilcaksa yorum olarak + veya . koysun 2 gundur etkinlik yapiliyo hep ayni kisiler boyle olmaz saglam bi organizasyon yaparsak başarabiliriz
-
@ceks74 önceki tag satın almada ve bu işi yapanlarla iletişime geçen arkadaş vardı ona ulaşmak lazım.
-
Arkadaslar oncelıkle Allah herkese bu surecte sabır versın. Bugun sınav hızmetlerınde calısan arkadasımla gorustum ınanın kımsenın hıcbırsey bıldıgı yok. ya da bırılerı bırseyler soylemesın dıye onları tembıhlemıs durumdalar. Agzından tek kacan laf DGUY ve GUY' un aynı anda acıklanmayacağı. Öncelikle DGUY acıklanacakmıs ve siyasi prosedürler bekleniyormuş. Etkinliklere şu sürecte öncelık verelım ve etkınlık saatlerını mumkunse aksam saatlerıne tasıyalım. Çünkü öğlen saatlerınde aramızda çalısan arkadaslarımız oluyor ve katılımımız az oluyor. Herkese hayırlı aksamlar.
-
Bugün araştırdım bazı yerler 300 bazı yerler 400 yazmış tt fiyatına, ama güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Gündüz bunu gündeme getirdim destek çıkmadı, tek başıma almayı düşündüm tt yi ama güvenemedim. Özellikle aramızda çalışan arkadaşlar bu konuda destek çıkarsa iyi olur diye düşünüyorum.
-
Cimerden de yazıyorsunuz değil mi, yazarken Şikayet kısmını seçerseniz cevap da gelir büyük ihtimal
Kalemi kuvvetli arkadaşlar yazdıklarını paylaşırsa diğer kişilere örnek olur.
-
@gencburokrat hocam tag alınacaksa arkadaşlar var okadar para vermenize gerek yok 200 liraya alıyorduk ilanın gelmesi için yapılan etkinliklerde. Eğer tag alınacaksa 2 3 gün güzel bir duyuru yaparız katılımın artması adına belirlenen gündede etkinliğimizi yaparız inşallah