2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
bu yaptığımız etkinlikler hiç mi gitmemiştir bakanın kulağına yahu
-
tamam az bi sayı olsa da belli bi sayıda herkes aynı konudan bahsediyor hiç mş dikkat çekmez
-
@toranj zannetmiyorum . kaç kişi katıldıki etkinliciğe
-
Eğer sayın bakanın ne zaman açıklayacağı belli değil ise mülakat tarihleri de belli değildir. Çünkü atıyorum kurum 1 ay sonra mülakat yapacak ama bakan ya listeyi onayladı 1.5 ay sonra. Olur mu olur. Ha ne zaman onaylanacak belli ise o zaman bellidir mülakat tarihleride
-
@t-robert-malthus biz başka türllü nasıl sesimizi duyurabilirizki cumhurbaşkanına mı yazsak acaba.
-
@eliff kardeş olacak seçim yerel seçim alımları etkilemez o
-
@gannicus bu sınav başvurı sürecindeyken en geç sene sonunda başlatılacağı söyleniliyordu hatta sınav yapılmadan mülakat tarihlerinin belli olduğu söyleniliyordu yine. kabine değişikliği bu kadar etkiler mi yahu. ya da naci ağbal planladı risk analiz brimini ama mutlakaki cumhurbaşkanında onayıyla. süreç öyle bi hal aldıki sanki bambaşka bi kabine yönetimin de e zaten aynıydı
-
@toranj yazsak kaç kişi yazacak ki twit atmaya korkuyor millet cb ye kimse yazamaz. o yüzden bizde herkes gibi bekleyeceğiz bakan beyin onayını
-
@t-robert-malthus ya neyinden korkuyolar anlamıyorum gayet saygı çerçevesinde bişeyler istiyoruz bunun korkulacak ne yanı var? sanki güvenlik soruşturmasında bu sınav istemiş bu sonuç istemiş diye üstümüze çarpı atacaklar. arkadaşlar mantıklı mı yahu korkmak. e nasıl olacak?
-
@toranj hocam zaten sayın Ağbal ekonomiden el çektirilmiş değil, kendisi Strateji ve Bütçe Başkanı ki dediğiniz gibi bu projeleri cumhurbaşkanının da oynayı ile gerceğe dökmüştür. O yüzden iptallik bir durum oldugunu sanmıyorum
-
@gannicus umarım hocam. hadi dguy neyse de yüksek beklediğim guy dan bile her geçen gün umutsuzluğa düşüyorum
-
@olursaolur Dostum sağlam bir kaynaktan çıktığını bilmediğim hiçbir liste ve bilgi için yorum yapamam malesef.
-
@cerkes46 Dostum bu aşamaya gelinmeden zaten aslında bir planlama vardı. Duyurmuştum anımsarsınız, Ocak ayında iş başı yaptırmak istiyordu başkanlık bu promosyonu. Ardından da ikinci alıma çıkacaktı. Ancak Bakan Bey'de süreç tıkanınca başka bir denklem var şu anda, o nedenle sanmıyorum bir planlama olduğunu açıkçası. Buna dair bir şey de son soruşturmalarımda işitmedim.
Ek olarak güvenlik soruşturması yapılacak dâhi olsa dostlar bu liste duyrulup mesele netleştirilmeden başlanmaz. Şu düzeltmeyi yapayım SGK Denetmen Yardımcılığı alımında mülakat süreci başlar başlamaz soruşturmalar da başladı. GVS ayrı bahsettiğim durum ayrı süreçler. Bunu çok net olarak bildiğim için söylüyorum, GVS dışında bir araştırma süreci hemen her kurumda yürütülüyor. Lakin bu sınav özelinde şu an başladığını düşünmüyorum ve dediğim gibi böyle bir şey de duymadım konuştuğum dostlarım ve büyüklerimden.
-
@fernando-reges dostum şu iğrenç mahluklari burda paylaşmasaydin keşke
-
@lex-fori yok ha her türlü secim etkiliyo
-
içimden bi his bu gece açıklanacak diyor ama hadi hayırlısı birisi ibrahim kalına msj atsada basın toplantısında sorsa
-
@mrnobody :))) Hep kurgu be hocam.İnş bunlar gibi çıldırmayız
-
@fernando-reges aynen ya inanan varmi bunlara.
-
@paretowilfredo alımla ilgili netleştirilmesi gereken konular var demiştiniz, o konuda bir gelişme var mı?
-
@james-buchanan O netleşince sonuçlar da açıklanacak zaten dostum.