2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Yazan kişi sayısı artıyor ARKADAŞLAR geç de görseniz yukarıda arkadaş link paylaşmış, bakanın o twitinin altını bi güzel döşeyelim, geç de görseniz lütfen bi yorum da siz yazin
-
Bu twitin altını dolduralım lütfen
.
https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1039610551402483716?s=20 -
Arkadaşlar ayrica bizim yorumlarimizi beğenmeyi unutmayin. En çok beğenilen yorumlar üstte gözüküyor çünkü.
-
Baya bi yorum yazildı.maşaallah devamm
-
Benden bu kadar, geç görseniz de o twitin altını dolduralım. Beğeni rt muhakkak yapalım çok işe yarıyor. ️
-
Dikkate alinmadikça Naci agbalin sayfasına girip sen ne mübarek adammissin diyesim geliyor. Umarım attığımız twitlerin bir faydası olur .
-
hemen saldiriya geciyoruz
-
Birisi 90 92 93 94 lü gençler için bu sinav açıldı açıklanmasını istiyoruz diye tweet atmış . ne alakası var ya bu nasıl bir tweet!! ...ben 88 liyim girdim 89 li var giren...bunun bu şekil yapılmasındaki amaç nedir kim.yazmissa bi açıklayabilirse bir zahmet aydınlanmış oluruz
-
-
@bydaler hocam form dışındanda yazanlar oldu. Biz değiliz kesin onlar yazmıştır
-
@mrnobody bencede öyle olması lazım çok ilginç bir tweet olmushayır yani 95 li olan biel girebilir
-
@bydaler bende gördüm baktım baktım bi anlam veremedim. 90 dan başlamış saymaya neyseki benim yaş kurtariyordu çok takmadim
-
@mrnobody valla benim ki kurtarmiyortweet atan arkadaş kimse bir zahmet 88 li ve 89 lularida yazabilirmi
-
@bydaler siz bu işin peşini birakmayin bence. Hakkınızı arayın sonuna kadar. Ne demek 88 e çay yok
-
@mrnobody haha aynenhesap kitap yapmis bide 95 e gelince durmuş hey allahım hey
-
berat albayrak ın gönderisine yorum yaptığımız gibi cumhurbaşkanın gönderisine yorum yapsak çok mu aşırı kaçar?
-
@toranj ilgilenirmi acaba. Berat Albayrak kendi bakanlığı olunca illa ki sorar sordurur bu ne innesi diye ama Cumhurbaşkanı bizi dikkate alır mı bilmiyorum. Bide gündemleri aşırı yoğun.
-
@mrnobody o zaman gün içinde de berat alabayrak ve yardımcısının twitlerini takip edelim .
-
@toranj aynen dostum. Anlik tepki önemli. Dünkü twit i ne 140 yorum yapılmış toplam. Şuanki ne iki saatde 166 yorum yapılmış. Bence illaki dikkat çekmişizdir.
-
Ben hepsini rt ve beğeni yaptım lakin 100 rtyi boşver beğeniyi geçen yok. Şaka gibi. Bu sınava girenlerin GiB den daha hayali olduğunu düşunuyorum