2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Vergi dairesinde çalışan gelir uzmanı arkadaşım ile konuşurken kendisi bir teori ortaya attı kendince bir teori. Yedek hakkı yazılı sınav sonucu açıklanınca yanıyor yani geç açıklama sebebi belki de İstanbul Ankara İzmir gibi illerin yedek sırası yanmasın diye olabilir bizim daireye daha dün bir arkadaş yedek olarak başladı yedek kazananlarının güvenlik soruşturması daha bitmedi dedi. Belki de bundandır dedi. Arkadaşın sadece kendi düşüncesi içeride herkes biliyormuş açıklanmadığını ve böyle bir olaya ilk kez tanık olunduğu
-
@köşeminderi ilginç bir yaklaşım ama hoşuma gitti
-
@köşeminderi keşke bu kadar düşünceli olsalar ama sanmıyorum
-
Özel yarışma dedikleri bizim sınavlar ise ilana çıkarken mi cumhurbaşkaninin onayına sunulacak bence öyledir ilandan önce onaya sunulur
-
@toranj bende sanmıyorum ama herkes bir yorumda bulunuyor. Yedek olanlar açıklanmasın istiyormuş. Yedek bekleyen de haklı devlet de haklı kurum da haklı zaten bir tek biz haksızız
Neyse hayırlısı olsun elbet ekmeğimizi yeriz -
Yedeklerle alakalı olsa Dguy açıklanırdı onda öyle bir durum yok
-
@köşeminderi yedeklik hakki yazili sinav sonucu aciklanana kadar degil yazili sinav yapilana kadar gecerli.O arkadas yedeklik hakkini sinav tarihinden once kazanip atamasi yeni yapilmistir.Yani teori yanlis.
-
@köşeminderi allah herkese yardım etsin ne deyim çok zor süreç yedek olarak beklemek de sınav sonucu beklemek de mülakkat hepsi çok zor
-
@gmsmustafa bende sınav yapılınca sanıyordum fakat yazılı sınav sonucuna kadarmış. Arkadaşımın kendi temiz düşüncesi biraz da kafa rahatlığı tabi. Ben kendi şehrimde vergi dairesine gidiyorum müdürlerle konuşmaya çalışıyorum onlara durumumuzu açıklamaya çalışıyorum twit atıyorum bakanın ve yardımcısının twitlerini yorumluyorum ilan etkinliği için para yolladım ben elimden geleni yaptım twit atmaya aciz insanlar kazanacak belki biz yine açıkta kalacağız hayırlısı olsun artık
-
Valla bizi boş yere bekletiyor iseler bürokrasinin ağrılından dolayı ise bu bekleyiş ben hakkımı helal etmiyorum bizde insanız arkadaş ya
-
benim anlamadığım normalde guy başlığında ortalığın yıkılması lazım dı herkes sakince sadece bekliyor
-
@köşeminderi Yok hocam arkadasin yanlis biliyordur.Kimse sureci benden daha iyi bilemez. Yaklasik bir sene yedek olarak bekledim ve tum yonetmeligi biliyorum.Sinavdan once cagrildim bende suan gvs surecindeyim.
-
@köşeminderi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Vergi dairesinde çalışan gelir uzmanı arkadaşım ile konuşurken kendisi bir teori ortaya attı kendince bir teori. Yedek hakkı yazılı sınav sonucu açıklanınca yanıyor yani geç açıklama sebebi belki de İstanbul Ankara İzmir gibi illerin yedek sırası yanmasın diye olabilir bizim daireye daha dün bir arkadaş yedek olarak başladı yedek kazananlarının güvenlik soruşturması daha bitmedi dedi. Belki de bundandır dedi. Arkadaşın sadece kendi düşüncesi içeride herkes biliyormuş açıklanmadığını ve böyle bir olaya ilk kez tanık olunduğu
Arkadaşın yanlış bilgi vermiş. Yedeklik hakkı mülâkat sonuçlarının açıklanma tarihinden itibaren 1 yıl sürer. Ah bazı insanlar keşke konuşmak için konuşmasa. ayrıca sözüm size değil onu söyleyen uzman arkadaşa.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bugün son kez etkinliğe katılacağım , eğer yine katılım düşük olursa hiçbir şekilde dguy etkinliklerine katilmayacagim , bundan önce katılan arkadaşlar da bence aynısını yapın
Haydi son bi gayret madem, ben hazırım.
-
@gencburokrat ben de hazırım saat kaçta olsun bence bakan yeni twit atınca onun altında toplanalım değilse aynı son twitte devam edelim şu an 210 u geçti yorum sayısı.
-
@toranj. Hocam ben guy sonucu bekliyorum ama dguy açıklanirsa bizimki de aciklanir diye burda desteğe devam
-
12 de yapıyoruz değil mi yine etkşnlik be diğer başlığa da yazdım ama
-
Etkinliğe katılmayan ama yorumu okuyan arkadaşlar ya hiç değilse yaptıgımız yorumları beğenin veya rt yapın bari bunu yapın. 12 de başlayalım arkadaşlar.
-
@falanfilan İşte nereyi bulursak yapıştıralım, Bakan olur, yardımcı olur, kurum hesapları olur.
-
emine hanımın gönderilerinin altına da mı yazsak belki söyler eşine