2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gencburokrat bir yerde toplansak veya iki yer belirleyelim öyle ikisine yazarız. Çünkü çok kişi değiliz milletin keyfi yerinde veya çok zekiler! bunlarla uğraşmak istemiyorlar o yüzden Bakanın son twitinin altını bir 500 yapalım bir de yardımcinin son twiti neyse onun altında toplanalim
-
Arkadaşlar elimizden geleni yapalım lütfen . Yaptıgımız kötü bir şey degil. Haklı bir talebimizi dile getiriyoruz. Lütfen herkes destek olsun . Bugün diger günlerden farklı olsun.
-
@umut-1-m, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Etkinliğe katılmayan ama yorumu okuyan arkadaşlar ya hiç değilse yaptıgımız yorumları beğenin veya rt yapın bari bunu yapın. 12 de başlayalım arkadaşlar.
+1 (biraz vicdan yapalim beğeni rt bile hiç yazılıyorsa çok işe yarar)
-
@falanfilan, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@gencburokrat bir yerde toplansak veya iki yer belirleyelim öyle ikisine yazarız. Çünkü çok kişi değiliz milletin keyfi yerinde veya çok zekiler! bunlarla uğraşmak istemiyorlar o yüzden Bakanın son twitinin altını bir 500 yapalım bir de yardımcinin son twiti neyse onun altında toplanalim
Bana uyar, ben şimdi bakanın twitine yorum yazıyorum
-
@gencburokrat https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1039610551402483716?s=20 bunun altındasınız yani tamamdir bir de başka bakan yrd nin son twitin linkine bakacaktim. Yardımcısı her gün twit atıyor. Bekleyelim atınca onun altına yazalım derim
-
tagla etkşnlik değilde bakan ve bakan yardımcısının gönderisine mi yorum yapıyoruz sonuç olarak
-
Bakan ve yardımcısının son twitlerinin altını dolduralım, sonra da normal twit etkinliğine devam edelim bence
-
55, 50 beğeni alan twitler var çok güzel, beğeni rt yi arttırsak ve twitleri sahipleri silmezse, hesaplarini kilitlemezlerse çok güzel olur
-
@toranj https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1039610551402483716?s=20
#GuyDguyAçıklansın bunu kullaniyorum hocam tag olursa daha iyi o taga tıklayıp büyük rt almış twitleri de görebilirler
-
@falanfilan o zamam hem yorum yapıp hrm tagı kullanıyoruz
-
#GuyDguyAçıklansın tagını her yerde kullanalım arkadaşlar, kişisel görüşümdür
-
Valla sizin çabalarınızın hatrına son kez bu etkinliğe katılıyorum. Artık gib in sitesini günde iki kez kontrol ediyorum. Daha bi beklentim yok.
-
Arkadaşlar Gelir İdaresi resmi hesabı twit attı, ona yüklenelim bence @gibsosyalmedya hesabı
-
Galiba başkan yardımcısı yenimahallede gib in binasına gelmiş. Bugün inşallah bişeler olur.
-
@gibsosyalmedya bu hesap 11 dakika önce paylaşım yaptı arkadaşlar, dolduralım altını. Şu anda 3 farklı kişi yorum yapmış, böyle mi sonuç açıklattıracağız ?
-
@gencburokrat hocam iş bakanda bitiyor dedikleri için direk bakanın ve yrdnin son twit altına yorum atılıyor. GiB e onay vermeyenler için yazmamız lazım
-
Arkadaşlar gib te çalışıyorum
Son durum şudur
bu sabah itibariyle kararname geldi
özel yarışma ile ilana çıkan sınavlar cumhurbaşkanlığınca izin alınacaktır ibaresi var
dguy ve guy özel yarışma sınavı ile alınır
Geçenlerde bir sınav 3 gün kala iptal edilmesinin sebebi budur
Ancak dguy ve guy iptal edilmeyecek bunun yerine bir formül arıyorlar
içiniz rahat olsun bu konuda
imza bekleniyor filan gibi saçma haberlere inanmayın
formül bulunur bulunmaz sonuçlar açıklanacak -
@oturanboga ne zaman formül bulunur sizce bu hafta aciklanir mi?
-
@oturanboga iyi de hocam yapılmış sınava neyin formülü bulunabilir ki ?
-
@falanfilan, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@gencburokrat hocam iş bakanda bitiyor dedikleri için direk bakanın ve yrdnin son twit altına yorum atılıyor. GiB e onay vermeyenler için yazmamız lazım
Hepsine atalım işte