2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Gardiyan alimı icinde cumhurbaşkanlıgı kararnamesimi gerekiyormuş
-
Arkadaşlar açın haberi okuyun için internet sitelerinde var her kurum için denmiyor öyle olsa " bile personel için kurumlarca yapılacak özel yarışma sınavları açılmadan önce Cumhurbaşkanlığından izin alınacaktır." Kararname de böyle bir ifade var o yüzden bu gündem maddesini de ortadan kaldıralim açıklanmamasinin nedeni bu da olamaz.
-
herkese twiitıra odaklanmalı herkes bır kac twıt atsın
-
@zenginmemur ben zaten guyum sakin ol kariyer memurun sence olan tanimi onemli degil kanunen kariyer memur siniflandirmasinda adi geciyor. Sana gore dunyanin en kotu mesleği de olsa kariyer memur olarak gectigi icin ozel yarışma sinavi sayiliyor. Gardiyanlikla bir tutma.
-
@oturanboga ahaahhaa ne özel yarışması yaa dalga mı geçiyorlar sürecin kendisi başlı başına özel bir yarışma zaten! Sinirlerim bozuldu yine..
-
@oturanboga, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar gib te çalışıyorum
Son durum şudur
bu sabah itibariyle kararname geldi
özel yarışma ile ilana çıkan sınavlar cumhurbaşkanlığınca izin alınacaktır ibaresi var
dguy ve guy özel yarışma sınavı ile alınır
Geçenlerde bir sınav 3 gün kala iptal edilmesinin sebebi budur
Ancak dguy ve guy iptal edilmeyecek bunun yerine bir formül arıyorlar
içiniz rahat olsun bu konuda
imza bekleniyor filan gibi saçma haberlere inanmayın
formül bulunur bulunmaz sonuçlar açıklanacak -
@açıklanmadı bak iste hangi kariyer memur hala sınavlara giriyo ben kotu bir sey yazmadım ancak imza falan guy icin olmaz.Zaten ihtiyaç cok vergi dairelerinde yogunluk had safhada
-
@açıklanmadı bana gore dunyanin en kotu meslegi degil cinku amacim zaten suan buraya atanmak ve yıllarimi verdim malesef.Sncak senin icin kotu bir meslek olmalıki hala ugrasiyorsun
-
Zulüm varsa ölüm de var. Artık bu süreci düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum. İnsan yerine koyup vatandaş yerine koyup bir açıklama yapmayı bile çok görüyorlar.
-
1 Hafta evvel duyurduğum durum dostlar;
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Dostlar bilgilerimizi teyit eden yeni haberler de geldi. Süreç net bir şekilde Sayın Bakan Albayrak nezdinde tıkandı. Bir onay süreci söz konusu bu sonuçlar kimin imzası ile çıkarsa çıksın Sayın Bakan olur vermedikçe açıklanmayacak. Ve söylediğim gibi yaklaşık bir haftadır işleyiş bu şekilde. Bunlar çok sağlam şekilde öğrendiğimiz defalarca teyidini aldığımız bilgiler. Gel gelelim sınav süreci nasıl işleyecek?
Sayın Bakan listeden haberdar dostlar ve müdahil olduğu hususlar var ancak bu konularda bazı pürüzler var. Bunlara dair karar alındığı anda sonuçlar açıklanacak.
Yeni gelişmeler olduğunda en doğru şekilde duyurmaya devam edeceğiz dostlar.
Dostlar konu liste değişikliği gibi bir husus değil kesinlikle. Başka tartışılan meseleler var. Ama bu dediğim gibi listelerde bir oynama değil burası çok net.
@james-buchanan Bir onay bekleniyor bu formüle dair bunu zaten çok kez üstü kapalı dile getirdim dostum ve bu onayın makamı Bakan Bey. Beklenen süreç tam olarak bu, sürecin nasıl işletileceği, bu konuda da Bakan Bey'in oluru gerekiyor. Çünkü daha evvel söyledim Bakan Bey listelerden haberdar ve itiraz ettiği şeyler var dedim.
-
@paretowilfredo itiraz ettiği şeyler derken üstad ?
-
@kuşçubaşıeşref Sürece dair dostum, alımın ahvaline dair.
-
@paretowilfredo anladım üstad lakin dguy bir şekilde kesin olmayan bazı hususlar var ama guy için neden bekleniyor dguy eğer risk analizde çalışılmayacak ise söylentilere dair söylüyorum guy gibi taşraya mı yönlendirilecek bunun için mi guy da açıklanmıyor
-
SINAV AÇILMADAN ÖNCE İZİN ALINACAKTIR diyor.
Sınav açıldı, yapıldı. Bu genelge bizi nasıl etkiliyor ben onu anlamıyorum?Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Şöyle;
Kamu kurum ve kuruluşlarınca açıktan veya naklen yapılacak atamalar ile mesleğe özel yarışma sınavına tabi tutulmak suretiyle alınan personel için düzenlenecek giriş sınavları hakkında aşağıda belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde işlem tesis edilmesi uygun görülmüştür.
Tüm kamu kurumlarında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 59 ve 61/A maddeleri kapsamında yapılacak açıktan atama işlemleri için Cumhurbaşkanlığından izin alınacaktır.
Tüm kamu kurum ve kuruluşlarında (Türkiye Büyük Millet Meclisi İdari Teşkilatı, Anayasa Mahkemesi, Adalet Bakanlığı hakim ve savcı adayları, Sayıştay Başkanlığı, Kamu Denetçiliği Kurumu ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı hariç) 657 sayılı Kanunun 36 ıncı Maddesinin ‘Ortak Hükümler’ bölümünün (A) fıkrasının (11) numaralı bendi ve ek 41 inci maddesinde sayılanlar ile kendi özel mevzuatları uyarınca mesleğe özel yarışma sınavına tabi tutulmak suretiyle alınacak personel için kurumlarınca yapılacak özel yarışma sınavları açılmadan önce Cumhurbaşkanlığından izin alınacaktır.2006/9 ve 2014/2 sayılı Başbakanlık genelgeleri yürürlükten kaldırılmıştır.
-
@zenginmemur şükrediyorum ancak daha iyisi olmasi icinde caba gosteriyorum. Gelir Uzmanligi kötü meslek değildir kamunun en dinamik en cok calisan kesimidir bence. Sen alt tarafı guy degil mi imza kalabaligina ne gerek var diyince meslegi kotuledigin anlamı cikti brn de cevapladım.
-
Ya artık bu ne kadar saçma bir hal aldı sanki yasadışı is yapılıyor da oyalaya oyalaya bir hal oldular bu ülkede binlerce polis saglik personeli öğretmen ataması oluyor bir problem cikmiyor da 1000 kişilik guy 300 kişilik dguy mu bir karara bağlanamıyor gerçekten yazik ne hakka hukuka ne liyakata inancımız kaldi su halimize baktıkça utanıyoruz yıllardır issiziz ya sabır diyip çalışıyoruz geldiğimiz noktaya bakin
-
@paretowilfredo iptal etme durumu seçenekler arasında var mı? Bu kadar bekleyişten sonra umarım iptal edilme gibi bir durumla karşılaşmayız.
-
eğer bu genelge etkiliyor olsa idi, ysk ve kaymakamlık kısmı da kilitlenmiş olacaktı....? sadece bu mu kilitlendi, bu kural tek burada mı işliyor? açılmış bir sınav sürecinin devam etmesi basit hukuk kuralıdır... artık sadece bunu etkiliyor olması da ayrı sorunsal
-
@kortex, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
SINAV AÇILMADAN ÖNCE İZİN ALINACAKTIR diyor.
Sınav açıldı, yapıldı. Bu genelge bizi nasıl etkiliyor ben onu anlamıyorum?Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Şöyle;
Kamu kurum ve kuruluşlarınca açıktan veya naklen yapılacak atamalar ile mesleğe özel yarışma sınavına tabi tutulmak suretiyle alınan personel için düzenlenecek giriş sınavları hakkında aşağıda belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde işlem tesis edilmesi uygun görülmüştür.
Tüm kamu kurumlarında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 59 ve 61/A maddeleri kapsamında yapılacak açıktan atama işlemleri için Cumhurbaşkanlığından izin alınacaktır.
Tüm kamu kurum ve kuruluşlarında (Türkiye Büyük Millet Meclisi İdari Teşkilatı, Anayasa Mahkemesi, Adalet Bakanlığı hakim ve savcı adayları, Sayıştay Başkanlığı, Kamu Denetçiliği Kurumu ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı hariç) 657 sayılı Kanunun 36 ıncı Maddesinin ‘Ortak Hükümler’ bölümünün (A) fıkrasının (11) numaralı bendi ve ek 41 inci maddesinde sayılanlar ile kendi özel mevzuatları uyarınca mesleğe özel yarışma sınavına tabi tutulmak suretiyle alınacak personel için kurumlarınca yapılacak özel yarışma sınavları açılmadan önce Cumhurbaşkanlığından izin alınacaktır.2006/9 ve 2014/2 sayılı Başbakanlık genelgeleri yürürlükten kaldırılmıştır.
657 sayılı Kanunun 36 ıncı Maddesinin ‘Ortak Hükümler’ bölümünün (A) fıkrasının (11) numaralı bendinde yer alan kadrolar arasında DGUY ve GUY var.
http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.657.pdf 14. sayfa
Ama bu genelgenin bizi etkilediğini düşünmüyorum çünkü bu genelge olmadan önce bizim ilan açıklandı ve sınava girdik.
-
@paretowilfredo hocam sorun risk analiz merkezi projesi mi yoksa alım yapılan sayı mı biliyor musunuz