2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
zaten sonuçlar önündeymiş haberi varmış.. E tweetlerdende haberi olmuştur..Bakan istemiyorsa ne yapılabilir ki
-
Bundan sonra yok 400 bin iibfli işsiz, yok iibf üvey evlat muamelesi görüyor, yok şöyle mağduruz yok böyle mağduruz diyen olursa ağzına kürekle vurun.
-
Koskoca devlette hepi topu 1400 kişi mesele oldu şaka gibi.
-
@cerkes46 dostum pareto hocamin duyumunu yorumladim ben sadece. İnşallah dediğin gibidir ama süreç o kadar da iyimser yorumlanacak bi durumda değil maalesef. Sürecin bu kadar uzamasi ve gelen duyumlar o yönde. Bı sıkıntı olduğu kesin ve bu sıkıntı sadece yoğunluk tan kaynaklı demek fazla iyimser olmaktir.
-
Sınav iptal de olsa, kazansa da atanıp yerinden edilse de bu iibfliden bir halt olmaz kusura bakmayın. Bunu Sayıştay'da da gördük. Orada 5000 kişi kuzu kuzu dağılıp evine gitti. Bir arkadaş vardı sandalyeye çıkıp bağırmıştı: "Bu kadar iibfli bir daha bir araya toplanamaz külliyeye gidip kadro isteyelim adabınca" diye ama arkadaşa gülmüşlerdi. Öğretmenler örnek veriliyor, onlar hakkını söke söke alıyor. Bunun devletle alakası yok, öğretmenleri atayan da devlet. Sorun hakkını aramaktan aciz bizlerle alakalı..
-
Dostlar bugün kurumda olan bir arkadaşa sordum cevap şu ''Dostum bizim bir şeyden haberimiz yok sıradan bir memurunda fazlasını bilmesi beklenemez '' bence gayet mantıklı ve samimi açıklama
-
@cerkes46 bence Sen beni anlamadın bu kararname çıksın ondan sonra açıklarız demislerdir anlamında dedim. Bir de olmayacak her şey oldu bu da olur.
-
@kamucu-0
Gayet net ve samimi bir duyum
Ama karın doyurmuyor işte sıkıntı orada -
semi.okumus@gelirler.gov.tr
0312 302 16 06
Şuan gib başkan vekili kendisi ben mail attım uygun bir dille mail veya arayip ulaşılabilirse belki süreci hızlandırabilir. -
@guyan-gelmiş Arasak iyi olur sanki
-
@guyan-gelmiş Attım
-
Bazi arkadaşları tenzih ediyorum ama bu forumda yazanların büyük çoğunluğu kuru gürültü ne mail atar ne etkinliğe katılır sonra iibf şöyle iibf böyle. Bu forumu artık eskisi gibi takip etmiyorum çünkü burda güven veren 3-5 kişiyi geçmez. O yüzden açıklarlar he ne olur bakan 1000 demez 300unu alın der vmy gibi paket oluruz sorun kalkar ben pes ettim zaten mücadele eden de yok. Burda en çok yazanlar mücadele için en az çalışanlar buna emin olabilirsiniz.
-
@m-ali34 Dostum herkes kendini bir halt sanıp ben jurumdayım yok öyle yok böyle diyor ya ona binaen dedim. pareto üstattan başkasına Güvenmemek lazım fazlaca kuru gürültü var çünkü
-
cb yeni uçak almış.400 m$ ama olsun kamu da personel tasarrufu olacak
-
Arkadaşlar daha aktif katılım adına twitterda bazı yetkilileri hedef seçip attığı twitlerin altına doluşmak adına Whatsapp grubu kurduk gelmek isteyen varsa buyursun https://chat.whatsapp.com/218H7om37TUHfbBgfQKyQD
-
Mücahit civriz e de twit atabiliriz arkadaşlar kendisi şu an devlet malzeme ofisi genel müdürü o da bu yollardan geçti bizi anlar
-
@nopainnogain doğru diyorsunuz, ben dahil bir iki hesap var yazdıkça artık sinirlenerek yazdığımızı fark ettim, gerçekten psikolojik savaş veriyoruz
-
akşam 8 de etkinlik yapıyoruz arkadaşlar lütfen katılım sağlayalım. duyanlar duymayanlara duyursun lütfen
-
@toranj taga girecekmiyiz kendi çabalarımızla mı olacak
-
@nopainnogain taga girmek için sanırım satın almak gerekiyor. ama diğerlerinden daha geniş katılımlı bi etkinlik olacak diye zannediyorum. fuat oktay beyi de etiketleyeceğiz