2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bakanın paylaşımına 60-70 twit, yardımcısının paylaşımına 15-20 twit, GİB in paylaşımına 30 twit atıldı. Çapımız bu kadar maalesef
-
@gencburokrat en azından 500 yoruma ulaşmamız lazım
-
@falanfilan ben silmiyorum dostum. Kendi ismimle açık olan hesap. Baya da beğenim var. Orjinal isimler olsa aslında çok daha etkili olabilir. Yorumlar hep sahte isimlerle dolu.
-
@zenginmemur GUY düz memurluktur ,kariyer memurluğu değildir .Zaten geçmişte de memur statüsündeydi ,fakat AB'ye uyum süreci kapsamında uzmanlık başlığı altında toplandı .Şükür de ettirir ,lanet de ...
-
arkadaslar bıraz twıtıra odaklanalım boyle olmaz kımse twıt atmıyo
-
@mrnobody Evet öyle gerçekten. En azından cümleleri düzgün yazmak da önemli. Nokta virgül kullanmadan mesaj atıyormuş gibi yazan da var.
-
@falanfilan 50 tane tivit atınca bir yerden sonra önemsenmiyor hocam normal
-
RT'ler twit sayılmıyor mu arkadaşlar ? Sadece ben 2 hesaptan 100'e yakın rt aldım, çoktan gündeme girmesi gerekirdi
-
@paretowilfredo hocam lütfen bu konuda da aydınlatın bizi bi bilginiz var belli ki. Nasıl bir formül bu mesela tek il tercihine farklı bir formül mü ya da alımların belli tarihlerde yapılacağı akademik takvim mi oluşturulmak isteniyor ya da her sene sabit açılacak kadronun belirlenmesi mi ya da başvuru için kpss şartının kaldırılması veya ing zorunluluğu getirilmesi gibi mi
Yoksa fazla mı iyimserim en iyi ihtimalleri mi düşünüyorum -
@i̇ibfkpss alımın ahvaline dair dedi üstat. Bence gayet açık oldu bu. Bakan bu alima karşı demekki. Nasıl takla atariz diye uğraşıyor belliki.
-
@voice bn ne yazmısim iste diyorumki guy alımı icin imza sart degildir.
-
@zenginmemur tamam ben de katılıyorum işte,Ben de aynı kurumdayım.
-
@voice guy kanunen kariyer meslek grubundadir. Kurum ici alinan uzmanlar haric.Meslege bakis acisiniz gelir uzmanlığını duz memur kategorisine sokamaz.kanunen bu boyle belirlenmis.
-
yaw hepimiz haklısınız ve en iyisini biliyorsunuz okey de? sesini duyurmak için ne ediyorsun?........ bir hafta sonra sınav iptal olursa hadin etkinlik diye herkes saldırır.. illa bu sürece mi gelmesi lazım elimizde zaman varken neden ses çıkartmıyoruz?...........illa elden kaybedince mi ses çıkarmak lazım... bu HİÇ NORMAL BİR SÜREÇ DEĞİL... ve bu işin sonu kötü olma olasılığı hiç de küçümsenecek durumda değil.. hala fark edemeyen var mı?....... tarihinde hiç böyle saçma bir süreç yaşayan oldu mu? yazılı kısımda, sosyal medyada bir ses çıkartalım fikrine de yanaşmayanlar, ulusal gazeteye sınav ilanı verin diye haykırdığında............ ne demeli...?
-
Son kararname ile özel yarışma sınavı ile memur alımları cumhurbaşkanlığı iznine bırakıldı. O yüzden gecikmiş olabilir.
-
@mrnobody kardeşim bakanın sınavdan sonuçlar önüne gelince mi haberi olmuş müfettiş yardımcılığı sınavı yapılmadı mesela öyle bir durum olsa dguy da Guy da iptal edilirdi etselerdi kim ne diyebilirdi bence bakanın önünde tıkanmasınin başka bir sebebi olmalı
-
Tarım kredi niye iptal edilmedi
-
@görünmez-el kardeşim ilana çıkmadan önce diyor kararnamede bir okuyun önce bundan sonraki süreci diyor
-
@refik-soydam İİBF lilerden bi cacık olmaz armut pişman ağzıma düş kafasında hepsi face de yazıyorum 30 bin kişilik gruba umrunda olan yok öyle yılmış insanlar
-
@cerkes46 bedava 1 kitap vereceğim basım yılı da 2000 yılı de.. bak göre nasıl biner biner yazılıyor.. geçmiş olsun bu millete, yönetici eğitimi almış kitlesi bu ise... allah yardımcısı olsun..