2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@oturanboga birader ilana çıkma durumumu kalmış sınav yapılmış sonuçlar bekleniyor senin dediğin şey ilana çıkmadan önce cumhurbaşkanlığina gider ona bişey dediğim yok
-
@oturanboga ne gibi bi formül anlamadım ? yani sınav alım sayısıyla filan ilgili değil o zaman
-
@oturanboga Hocam anlamis degilim k.bakmayin..Guylar vergi dairelerinde calıştirılmak üzere alınmıyormu..Vergi daireleri kapatilmayacagina gore neden aćıklamiyorlar anlamis degilim
-
@oturanboga son kararname bundan sonraki sınavlarla ilgili olması gerekiyor 1 ay önce yapılan sınavın bekletici nedeni bugün çıkan kararname değildir.
-
10000 polis alıminıda mi imza lazım gecin bu işleri her seyden bir sonuç cikarmayin.Guy bu arkadaşlar guy vergi dairesi nedir siz bilmiyosunz herhalde ust düzey atama olsa kimse guydan kaćmaz.Dguy icn bir nebze anlarım ama guy icin kimse Kararname beklemez.Yada guy artik merkez uzman oldu haberimiz yok
-
@oturanboga dguy tamam formül aranıyor fakat guy da ne formülü ya
formül aradıkları yok bence oyalama taktiği. O kadar danışman yardımcı müdür 40 günde fikir üretemiyorsa vay halimize -
@emre1910 geldi zehri saldı gitti ağzı olan konuşuyor gün geçmiyor ki dguy Guy hakkında yeni bir şey denmesin
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
10000 polis alıminıda mi imza lazım gecin bu işleri her seyden bir sonuç cikarmayin.Guy bu arkadaşlar guy vergi dairesi nedir siz bilmiyosunz herhalde ust düzey atama olsa kimse guydan kaćmaz.Dguy icn bir nebze anlarım ama guy icin kimse Kararname beklemez.Yada guy artik merkez uzman oldu haberimiz yok
@zeuscuk ayni seyi dusunuyoruz
-
@cerkes46 valla artık iyice sarpa sardı ama ben yine de @paretowilfredo hocamın söylediklerine itibar ediyorum, onun dışında kimse samimi değil bence.
-
Zehri salan salana herkesin fikri var maşallah
-
Guyu bilmesek bize yutturacsk yok gibde calisiyorum yok oecdede calisiyorum.Arkadaslar bu vergi dairesine memur alımı ust duzey bir alım degil.Sadece ismi A kadro yoksa gidin vergi dairesine herkez uzman
-
@cerkes46 Çare bir an önce açiklanması
-
@oturanboga hocam cb iznine neden gerek duyuluyor ya da cbnin oluşturduğu ekipten olan örneğin bütçe strateji başkanı Naci Ağbal in maliye hazine personeli alımı onayı, diğer alımlar için de seçilen diğer başkanlarin onayı mi gerekiyor kısaca, bilginiz var mi
-
@paretowilfredo hocam şu işi çöz artık bize güzel bi sonuçla gel be. Yıprandım.
-
@zenginmemur Guy da olsa kariyer memur siniflandirmasinda yer aliyor ozel yarışma sinavi şart. Is kosullari kotu diye gerekli prosedurler atlanacak diye birsey mi var.
-
Arkadaşlar benim aklıma bir senaryo geldi. Şimdi bizim sınavlar önceden de özel yarışma olarak geçiyordu yanlıs bilmiyorsam. Belki de bu usul değişecekti, ama bugun ki kararname ile değişmeyip özel yarışma olarak kaldı.
Acaba beklenen onay alımların yine özel yarışma şeklinde gibi mi olacağı yoksa başka bir şekilde mi gececeği olabilir mi?
Yani aslında beklenen onay bugun ki kararname olabilir mi -
@açıklanmadı evet var kardesim Sayın Berat Akbayrak bile vergi dairesindeki düz memura gelir uzmani dendiginden haberi yoktur.Zaten haber olsa emin olun aninda duzeltir bu adaletsizligi.
-
@açıklanmadı o yuzden mi kariyer uzmanliktan butun dostlarimiz kaciyo.Kariyer uzmanlik dedinmi ingilizce yeterligi gorev tanimin olur.Simdi git en yakin vergi dairesine veya avmlerde yapilandirma icin mükellefle anlasma saglayan kimmis gor.Boyle bir alima kararnamemi gerekir.Ha bana desenki cumhyrbaskanligi kurumuna alim olacak veya ddkya veya varlik fonuna tamam onay gerekir derim
-
Guydan bi haber maliye bürokratları var.Onlara göre guy hicbir sey ama bizim icin her sey
-
Arkadaşlar twite devam burdaki tartismalari 1 den sonra hep birlikte yapariz lutfen.