2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Biraz garip gelecek ama instgramdan yazsak mı berat albayraga profili açık
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
akşam 8 de etkinlik yapıyoruz arkadaşlar lütfen katılım sağlayalım. duyanlar duymayanlara duyursun lütfen
-
Arkadaşlar paretoya söylesek yada biz diğer başlıklarada yazsak herkez bi destek verse yeni birde etiket oluşturur isek belki bügün ses getirebiliriz
-
@victory-carleone @paretowilfredo etkinlik için destek olabilir misiniz?
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
akşam 8 de etkinlik yapıyoruz arkadaşlar lütfen katılım sağlayalım. duyanlar duymayanlara duyursun lütfen
@Whatacomeback @V_FoR_VendettA @amanenikalmış-31 @quantativeeasing @HobimSınavlar @fabercastell @yarabandı @123321
-
@johnash @ShankS @zenginmemur @falanfilan @gencburokrat @bydaler @biriibfli @m-ali34 @guyan-gelmiş
-
@kamucu-0
Dostum katılıyorum bende latife olsun diye yazdım duyumculara artık bende pek kulak asmıyorum bekleyip göreceğiz artık.. hakkımızda hayırlısı -
@johnash @ShankS @zenginmemur @falanfilan @gencburokrat @bydaler @biriibfli @m-ali34 @guyan-gelmiş
@hahamas @habibe-Ardahanlı @Sibel-Şahinoğlu @AHMET-AKKURT @Arzugül-Kuş @eren-yodaş-can @Gizem-Aldeniz @mehmetalp @Osman-Paşa @fakfukfon @Ismail-Oruç @yucuklu_sumurta
-
arkadaşlar tag satın almadan tag üzerinden etkinlik yapmanın pek işe yaramayacağını söylüyor bu işlerden anlayan arkadaşlar. o yüzden tagı kullanacağız ama önceliğimiz yetkilileri etiketlemek . bununla ilgili listeyi de paylaşacağız. o yüzden arkadaşlar lütfen etiketlemeden sadece tag a yazmayalım
-
@toranj evet hocam çok doğru.
-
@toranj son kez bugün mü hocam tamam katılacağım nasıl bir etkinlik olacak? Twit altına mı yazacağız?
-
@tcbestepe
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@MaliyeBakanlı
@BeratAlbayrak
@NureddinNebati
@hüseyinkarakum
#GuyDguyAçıklansın
arkadaşlar etiket çok çok önemli lütfen ihmal etmeyelim sadece taga yazıp geçmeyelim lütfen . saat 20.00 de -
Cb ye mektup yazan oldu mu bugün yoksa sadece ben mi yazdım. Mektup daha çok ses getirir
-
@tcbestepe
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@MaliyeBakanlı
@BeratAlbayrak
@NureddinNebati
@hüseyinkarakum
@gibsosyalmedya#GuyDguyAçıklansın
-
-
Hadi bakalım
-
Bi dahaki etkinliği 9-10 gibi yapalım çocuklar uyuduktan sonra zor yetişiyorum
-
Devlet gelir uzman yardımcılığı ve Gelir uzman yardımcılığı sınav sonuçlarımizin GiB tarafından açıklanmasını talep ediyoruz.
@tcbestepe
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@BeratAlbayrak
@NureddinNebati
#GuyDguyAçıklansın
Haydiiiii destekkkk -
https://mobile.twitter.com/SekibAvdagic/status/1039575740780621824?s=19 bunun altına yazıyoruz arkadaşlar
-
Durum nedir ?