2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bence fena değiliz
-
@victory-carleone aynen bende bebegimi uyutana kadar etkinlik bitmis oluyor
-
Görmemiş olmaları mümkün değil bence..Niye kayıtsız kalıyorlar ki...Birde ito başkanının postune niye yazıyoruz arkadaşlar onu anlamadım.
-
Benden bu kadar dostlar elinize sağlık.
-
@enki onu ben de anlamadım. herkes yazmış diye ben de devam ettim hocam.
-
Kusura bakmayın etkinliğe yetişemedim, yapacak bir şey var mı şu andan itibaren ?
-
Sayin İİBFli arkadaşlarım istisnalari bir kenara koyuyorum tabi ama bizde etkinliklere illa bişey olur umuduyla katılmiyoruz. Ama şu var siz yerinizde oturduğunuzda da o 5 dk.da bir girdiğiniz gelir idaresi sayfasına bakmakla da bi gelişme olmaz. En azından bundan eminiz. Bazılarına gerçekten anlam veremiyorum . Daha fazlasını yapabilecekken çok buruk katılımlar yazik. Biz birlik olmadıktan sonra gelir idaresinden bişey beklemeyin. Çünkü kimsenin umrunda değiliz.
-
@narca, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
toplantı bitmiş, itiraz edilen sorular değerlendirilmiş, karara bağlanmış. artık her an açıklanabilir. bundan sonra süreç kontrolü sınav hizmetleri müdürlüğünde.
böyle bir gönderi vardı bir zamanlar...
-
@james-buchanan şuna bak 1 ay geçmiş. O zaman bile ne zaman açıklanacak çok geç kaldı diyoduk.
-
İyi akşamlar arkadaşlar . Arzu Erdem yağrın saat 21 de bir haber kanalında olacak sorularınızı msj olarak iletin diye twit atmış. Twitinin altına yoğunlaşırsak belki sesimizi duyurabiliriz .
-
Heyecanı bile kalmadı artık Gib in sitesine girip bakmıyorum bile sınav açıklansa bile aa açıklanmis mi derim anca o kadar ki soğuttular insanı koskoca devletin bizleri düşürdüğü hale bak hiç mi düşünmezler bu sınavın sonuçlarını bekleyenleri bıktım artık sınav açıklanmadı mi diye soranlara cevap vermekten sistem değişti dedik bürokrasi hızlanır dedik tam tersi oldu kötü günler geride kalmış şimdi daha kötü günler bizi bekliyor sanırım.
-
Aciklanacagina inanmıyorum artık...kendimi şimdiden açıklansa bile farkli bir uygulama yada mağduriyet yaratacak şekilde olacak diye hazırlıyorum..sınavı kazanmamak daha az umrumda..modum bu malesef
-
Ben de açıklanacağına dair umutları sıfırladım baska seylere yönelcem artik bir ayda unuttum herseyi zaten tekrar başlasam bi aya zor toparlarım
-
Dostlar sağlık sorunlarımdan dolayı destek veremedim bugün ancak görüyorum yazdıklarınızı. İnşallah bir her şey normale dönsün hayatımda yeniden yanınızda olacağım.
-
@paretowilfredo Geçmiş olsun.
-
@paretowilfredo çok geçmiş olsun hocam
-
@paretowilfredo geçmiş olsun üstad .biz etkinliklerle elimizden geleni yapiyoruz
-
@paretowilfredo geçmiş olsun üstad
-
@paretowilfredo geçmiş olsun
-
@kadem sabahtan itibaren twiit atmak lazım ki dikkatini çeksin