2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@enki Maliye bakanı yardımcısı nureddin nebatiyi ziyaret etmiş ve etiketlemiş o twitide nureddin nebati rt lemiş yani maliye bakanı yardımcısınada bildirirm gidiyor
-
dün rahatızlığımdan dolayı etkinliklerinize katılamadım bugün ne yapıyoruz
-
sayın ARZU ERDEM twit atmış sorunlarınızı bana bildirin diye akşam AHABER DE OLACAKMIŞ. Sözleşmeli öğretmenler ,kadro isteyenler, taşeronlar, diyanetçiler, sağlıkçılar, erken emekli olmak isteyenler vs herkes isteklerini belirtmiş sadece 400 bin iibfli istekte bulunmamış . YA HERKESİN YAŞAM ŞARTLARI MÜKEMMEL İŞLERİ TIKIRINDA YA DA İŞSSİZLİK UMURLARINDA DEĞİL . BİR GÜNÜZÜ KİTAP ÇEKİLİŞLERİNE DEĞİLDE İİBF KADRO İSTİYOR. İİBFLİ İŞSSİZ . İİBFLİNİN DGUY VE GUY SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIYOR ETKİNLİĞİNE AYIRINKİ KENDİNİZ İÇİN BİŞEY YAPASINIZ YOKSA KİMSENİN UMRUNDA BİLE DEĞİL İİBFLİ
-
Cumhurbaşkanı tüm bakanlara halkın taleplerini karşılayın diye talimat vermiş. Amacım kesinlikle siyasi bir sey olamaz. Ama bunu acaba lehinize kullanabilir miyiz diye aklımdan geçti. Özellikle twit atarken bunu hatırlatabiliriz bence daha etkili olur. Örnek veriyorum. "Cumhurbaşkanın talimatını uyun taleplerimizi karşılayın" bu tabiki basit bir örnek.
-
@hamidiye mantıklı neden olmasın
-
https://twitter.com/arzuerdemDB/status/1039853371614789632?s=19
Arkadaşlar buraya yüklenelim gün içinde sayın vekilin özel mesajıda açık ordanda mesaj atabiliriz ben bir metin hazırladım isteyen aynısını ya da değiştirerek gönderebilir ama lütfen özelden gönderin.Merhaba Sayın Vekilim 1 GÜNDE AÇIKLANAN SINAVLAR HALEN AÇIKLANMADI... İİBF öğrencileri Gelir İdaresi Başkanlığının yaptığı : 4 Ağustosta Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı ve 18 Ağustosta Gelir Uzman Yardımcılığı sınavlarına (mücadelemizi biliyorsunuz bu sınavlar 15ay da geldi okadar zaman bekledik) girdi önceden bu sınavlar 1 günde açıklanıyordu ama 1 ay geçti halen açıklanmadı. 1 yıl kpss ye hazırlanıyoruz, 15 ay ilan bekliyoruz. Sonuçlarıda 2 ay beklersek vay halimize sayın vekilim. İİBFliler olarak artık gücümüz kalmadı lütfen saat 21.00 da katılcağınız TV programında sesimiz olun bizi sizden başka duyan yok.
-
Bilgi: Yine bir hareketlilik yok arkadaşlar.
-
@umut-1-m olacağıda yok . bizim iibfli de de çanlılık yok . hala kitap çekilişindeler . anlamadığım olay ilan gelmedikçe o kitapları ne yapacaklar. hiç demiyorki biz bu kitapları alıyoruz bu heriflere para kazandırıyoruz bu adamlar hiçbir etkinlikte yok burda bi tezatlık var diyende yok . mal gelmiş mal giden bir sistemde debelenip duruyoruz . üç beş kişi şehrin haylaz cocuğu gece gündüz uğraşıyor diğerleri bundan nemalanıyor. İŞTE BURDA DEVREYE GİRİYOR ŞU SÖZ '' ADALETİN OLMADIĞI YERDE ANARŞİ BAŞLAR.''
-
@t-robert-malthus dostum bn dün bıraktım olacak gibi değil kimse katılmıyo. para toplayıp gündeme girmemiz lazım. Ayrıca mesaimi içeriden bilgi almaya harcıyorum artık.
-
Arkadaşlar hayırlı günler,bir tanıdığımın arkadaşı devlet gelir uzmanıymış.Konuştuklarında bildiği kadarıyla Bakan Bey'in gündeminde bu konunun olmadığını, kendilerinin dahi ne olacağı ne yapılacağı ile ilgili bilgilerinin olmadığını söylemiş.yani kısacası ortada belirsizlik var kurum içinde dahi bilinmiyor.Zor bir süreç.Özellikle bu belirsizlik ve önünü görememek.
-
Kaymakamlık mülakat sonucunda da böyle bekledik.her sey uzadı.tavsiyem başka seylerle ilgilenip özellikle ders çalışmayı aksatmamanız.
-
@namı-diğer . Onların haberleri yok ilanı da büyük ihtimal iibfliler vermiştir. Ne kadar kötü bi sürece denk geldik. Allah yardımcımız olsun.
-
@umut-1-m, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@t-robert-malthus dostum bn dün bıraktım olacak gibi değil kimse katılmıyo. para toplayıp gündeme girmemiz lazım. Ayrıca mesaimi içeriden bilgi almaya harcıyorum artık.
BEN DE ARTIK SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM . HANGİ İLAN GELİRSE BAŞVURMA KARARI ALDIM SINAVA GİRMESEM BİLE BAŞVURACAĞIM . İÇERDEN BİLGİ ALMA KONUSUNA GELİNCE BEN SANA BİLGİ VERİM . HERŞEY HAZIR SADECE YAYINLA DİYECEKLER YAYINLANACAK . TARİHİ NE ÜSTATLAR BİLİYOR NE BAKAN YARDIMCISI BİLİYOR NE DE DAİRE BAŞKANLARI. GERİSİNİ SEN ANLA
-
arkadaşlar bizim dışımızda herkes arzu hanımın twitinin altını doldurmuş. en azından 1 tane yazın ve beğenin diğer twitleri ki üsttr kalsın
-
@toranj dostum ben attım twitler. facedede paylaştım hatta kitap çekilişinde bile paylaştım her 20 msj da aynı paylaşımı kopyala yapıştır yapıyorum ama bu insanlar bukadar duyarsız nasıl olabiliyor ben bunu anlayamıuyorum . Bende mi bir sıkıntı var diye şüpeye düştüm .
-
@toranj ya ben şu sınav sürecinde Twitter kullanmayı öğrendim arkadaşlar yazın birşeyler olmadı ️ veya retweet yapın
-
@bindokuzyüz3 eyt ile ilgilenleri alt edemeyiz belki ama öğretmenleri bari gecek yaw
-
@bindokuzyüz3 ben kitap çekilişlerinde gözlerine sokuyorum bi kaç kişi daha benimle facede uğraşırsa belki sonuç alırız .
-
Peki sonuçlarda bizi görecek mi?
-
@t-robert-malthus valla herkes ölü taklidi yapıyo anlamadım ki. biz bu kadar sessiz kaldığımız için bu sınavı iptal ederlerse o zaman görürüz hepimiz . kimsenin sesi çıkmıyor almıyorum dguy iptal deseler kim ses çıkaracak HİÇ KİMSE. süreci normal olarak mı değerlerndiriyolar anlamıyorum. arkadaşlar her yerde yazılıyo artık dguy da sıkıntı var diye, ne gibi bi skıntı olabilir sizce?