2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
arkadaşlar kötü haberim var şöyle ki: PERSONEL ALIMLARI
Personel alımında da sınırlamaya gidileceğini belirten Erdoğan, "Personel alımında da dikkat ediyoruz. Emekli olduğu kadar kişiyi alabiliriz. Daha fazlasını almayacağız." dedi. -
@t-robert-malthus yayınlatınız
-
Sevgili dostlar ben bu gemiyi kaçırdım artık arkanızdan gelen tayfada olacağım ama sizlerin şu an içinde bulunduğunuz durumu tam olmasa da çok iyi anlıyorum diyebilirim. Dilerim bir an önce beklentileriniz olumlu şekilde nihayete erer.
ekim ayının 6 sında vergi dairesi müdürlük sınavı yapılacak, kasım ayında da müdür yardımcılığı sınavı yapılacak. Araya bu iki sınav gireceği için -tamamen tahmini konuşuyorum- en geç önümüzdeki hafta cumaya kalmadan sonuçlarınız açıklanacaktır diye düşünüyorum. Allah size bu süreçte bol bol sabır ve güç versin inşallah. -
@kadem yayınlattım hocam editör onay verdiği an yayınlanacak
-
Cumhurbaşkanı az önce açıkladı kamu personeli alımı azaltılacak. Emekli olan kadar alınacak. Bakan değiştiğinde sevinenlere bu alım kişiye bağlı değil devlet projesi artık demiştim. Cumhurbaşkanı da teyit etti bunu.
-
Öğretmenler yandı desenize..Biz zaten yanmıştık.Bu yaz bir tarlaya uğradım işçi bir kadın artık memurluk kalmadı ileride polis,asker memurluğu dışında birşey kalmayacak.Çocukları ona göre hazırlamalı diyordu.Helal olsun
-
@yavuzçağrı zaten uzun suredir oyle alim yapiyolar
-
@mbguy Sağol hocam sen niye kaçırdın sonuç kötü mü?
-
@yavuzçağrı emeklilik kriteri getirsinler onlarda bilgisaurdan çıktı almasını bilmeyen memur var Word exel kullanmasını bilmeyen memur var onların emekliliğini beklersek vay halimize
-
@fernando-reges 2017 puanım düşüktü Hocam kısmet 2018 puanıma artık ️
-
@mbguy Anladım hocam hayırlısı olsun yinede dur bakalım atanana kadar aynı gemideyiz:)
-
@busus tamamen dillendirildi bu :))
-
@köyün-ağası çaktırma hocam
-
Bizim için daha da kötüsü olmaz beyler bayanlar emin olun 2016 dan beri bu sınava giriyorum 2016 85 di 2017 79, bu yıl 89 um var ama sor ki kaç alım kaç sınav gördün bizden zaten kısacakları kadar kısmışlardı
-
@gannicus beterin beteri var diyerek daha da kısılabilir dostum
-
Beyler iptal olacak gibi sanki Allah muhafaza! Açıklamalar onu gösteriyor.
-
Forum yöneticileri tag satın alma olayını organize edemezler mi rica etsek ? Çünkü kaç gündür konuşuluyor arkadaşlar çabalıyor ama organizede sorun çıkıyor. Ayrıca fecabook'daki gruplara da bilgilendirme yapılsa daha çok katılım sağlarız gibime geliyor.
-
@no33 ben hergün bilgilendirme yapıyorum facede ama kimenin umrunda değil. ilan açılmadığında ya da alım az geldiğinde sorcam ben bu millete ağlancak halimize gülüyoruz resmen ya
-
@t-robert-malthus işte sonra iibfli şöyle böyle deyince tepki veriyorlar. Yazık gerçekten
-
@engin0516 Olmayan şeyi nasıl sınırlayacak acaba