2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@george Olsa da kurtulsak diyorum artık.
-
http://www.kamubulteni.com/gib-sinavlar-konusunda-sinifta-kaldi-makale,3.html BEN ELİMDEN GELENİ YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM . HABERİ YAYINLATTIM .
DARISI TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMAYANLARA -
@t-robert-malthus evet
-
Tag 200tl. Bir paket sigara 10 tl. Eminim benim gibi stresten günde 2 paket sigara içen çoktur.
-
@kuşçubaşıeşref ins görmeyiz o günleri dostum
-
@gannicus bu gözler neleri gördü 2019 çok zor geçecek
-
@t-robert-malthus emeğine sağlık . Şu yayınlayan arkadaşa sor bi bakalım tag konusunda da yardımcı olabilir mi ?
-
Ya sınav niye iptal edilsin arkadaşlar özel yarışma mevzusudu bugün ise personel konusunda tasarruf.. Bizim kadrolar ilana çıkmış sınav yapılmış optikler okunmuş ne iptali ya bundan sonra ki süreçler bu söylenenler.
-
-
@cerkes46 dostum sen kazandın birde atandın sanırım mülakat olumsuz veya sınav olumsuz olursa yeni personel alımı olmaz ise ne kadar bekliycen bir düşün
-
Dguy ve guy ilanlari zaten seçimin yüzü suyu hürmetine geldi. Gib sinav sonuclarini bence 1 2 aydan önce açiklamaz. Açiklasa da mülakat tarihini uzatırlar. Mülakat yapilsa onun açiklanmasi ömür yer. Yani 9 10 aydan evvel maas almamiz çok zor. Tabi kazanirsak.
-
@cerkes46 İptal konusu çok önce dendir söyleniyor bugün ki olay ile alakası yok.
-
@gökyeleli Yine seçim var belki o zamana kadar bekletirler sonuçları yeni alım yapmamak için
-
@t-robert-malthus 400 bin iibf li olarak genellememek lazım sınava öylesine girenleride saymassak şurada a grubu için uğraşan kişi sayısı 20 bini geçmez bence.
-
@kuşçubaşıeşref birader ben atanmadim ama bu söylemler bizim sınavlar ile alakalı değil bunu bizim sınavlar iptal olacak şeyine bağlamak biraz sifozfenlik olur :)) zaten İİBF lilere kadro az veriliyor bizlik bir durum yok
-
@tobıntax yayınlandı hocam . birdahakine isterseniz bir tastak oluşturun akşam da onu yayınlatim ya da yarın
-
@tobıntax Zaten bu sene p48 den giren sayısı bile 55 binlerde
-
Memurlar net haber yapması lazım...twitterden ziyade cimere yazmamız lazım..
-
@shanks iptal edeceklerse neden sınava kadar beklediler sınavı yaptılar 1 ay da ne değişti daha önce iptal edilirdi kimden çekiniyor ki hükümet ? M. Yrd ilanı iptal oldu bunları da iptal ederdiler bu kadar kötümser olmayın
-
@cerkes46 İptal olmayacaksa sonuçları niye açıklamıyorlar neyden çekiniyorlar?