2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@shanks işte hepimizin merak ettiği soru o bu yüzden kamuoyu oluşturmak şart tag satın alalım gazeteye ilan verelim bir şekilde sesimizi duyurmamiz gerekiyor
-
@cerkes46 Onu bende diyorum tag satın almadan etkinlik boş belki gelen tweetlere bakmıyorlar bile ama tag satın aldın mı bütün ülke görüyor.
-
@shanks Aynen gazete ilanı da vermemiz gerekiyor 6 bin liraya falan verilmişti seçimden önce çok para değil 6 bin kişiden fazla insan girdi 5 10 lira verse çoğu kişi her türlü işimizi görürüz hem tag hemde gazete ilanı için
-
@cerkes46 Olabilir ama ona hocalar destek vermişti bunun için vermiyorlardı en son
-
Dguy tamam anladik guyu niye acıklamiyolar
-
Ben bu konuda sessiz kalan bu sinava giren binlerce kisiyi anlamiyorum cidden .Şurda forumu asagi yukari hergun sessizce takip ediyorum ve hadi twitt atalim dedikleri anda girip bi twitt atiyorum zor degil yani ...Personel aliminda sinirlama olcak haberleri yayildi simdi baslarlar kadro istemeye 400bin iibfli de bilmem nede diye baslayarak kusura bakmayin da su surecte hakkini arayan ugrasan 5bin kisiyi bulmaz .Afedersiniz ama aglamayana meme yok diye bosuna dememisler
-
@zenginmemur Dguya ayıp olmasın diye herhalde
-
Sayin Başkan Erdogan kamuya alımları azaltcağız acıklaması iyice dibe battığimizin gostergesidir
-
#DGUYve GUYaçıklansın tag bu arkadaşlar az önceki makaleyi yayınlayan arkadaş tag olayını halledeceğini söyledi . yeni bir makale ile tag paylaşacak ve etkinlik için saat bekliyor. @Cerkes46 @zenginmemur @kadem @ShankS ve diğerleri bir plan yapalım ona göre yayınlatıp tağ işini halledelim
-
Arkadaşlar bırakalım afaki şeyleri konuşmayı. Tag olayı hep bu mevzuuların arasında kaynıyor!!!
-
Memurlar nette nasıl haber yaptırılıyor bilen var mı birde ne olurr arkadaşlar cimere de yazalim twitlerle olacak iş değil bu ok yaydan çıktı artik bugünkü açıklanma bir çok şeyi bitirdi...ben cimere yazacagim..
-
@bydaler o işi ben akşam birkaç yetkiliyle görüşüp halletmeye çalışacağım . az öce görüştüm şu anda cok yoğun arkadaş . bensize olumlu yada olumsuz akşam bilgi vereceğim . ayrıca kendisine güvenen istanbulda bulunan kıymetli arkadaşlar Business Channel Türk'te derdimizi dile getirebilecek olan benimle irtibata geçsin
-
@no33 taq olayı içinde #DGUYve GUYaçıklansın bu tagdan yapacağız saat bekliyorlar benden
birde derdimizi anlatan makale ... -
@t-robert-malthus eyvallah kardeşim,bende cimere yazacağım cevap gelirse bilgi veririm ,memurlar net konusunda da üstümüze ne düşüyorsa yapmaya hazırız bilgin olsun...guy a girenlerden de destek lazım sanki sadece dguycular varanlayamıyorum.
-
@bydaler ben oraya da yazdım . makale için tastak hazırlayalım bir de etkinlik için saat belirleyelim .
-
@t-robert-malthus haber bekliyor benden
-
@bydaler hocam zaten sorun da bu ya kimse birşeye sahip çıkmıyor herkes aynı gemi de olduğumuzu çok çabuk unutuyor.. Birlik oluyoruz kadro gelsin diye güç bela ondan sonrada saman alevi gibi dağılıyoruz... Birlikte hareket etmezsek daha çok üzülürüz..
-
@bad1905 kimse neden cvp vermiyor . bir plan yapmalıyız . haber bekliyorlar benden . ayrıca istanbulda tv kanalına cıkabilecek arkadaş yok mu ? az destek olun ya
-
@cerkes46 iptal olucak demedim ben sonrasını düşünüyorum bu işin iyiye gitmediğini görmemek için kör olmak lazım
-
@t-robert-malthus akşam 9 iyidir