2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@t-robert-malthus hocam sivridile kacmadan durumumuzu ozetler bir bakale yazsak burada daha once pareto hocam bir yazi yazmisti onu referans alabiliriz
-
Vmy artık yalan oldu buna da eminim
-
@rul0kat direk onu yayınlatalım ozaman bana yollama şansınız var mı ?
-
Nasıl kamuya 80bin-100bin alım yapılacak denilince bizi ilgilendirmiyorsa personel alımını azaltacağız deyince de bizi ilgilendirmiyor
2015 sonrası zaten a grubu bitmiş vaziyette yılda aldığı max 2bin daha ne kadar azaltılacak
Mesela ülkede bu kadar suriyeli vs varken 20 kişilik il göç ilanı geldi geçen sene şaka gibi daha ne kadar azaltılacak personel alımı -
@t-robert-malthus https://www.tercihiniyap.net/haber/2018-gelir-uzman-yardimciligi-ve-devlet-gelir-uzman-yardimciligi-sinavlari-neden-aciklanmiyor ama bana gore degisiklikler yapmak ister siz ne dusunursunuz
-
@rul0kat süreler 25 gün ve 40 gün olarak güncellenirse hem daha doğru hem de psikolojik olarak etkili olur
-
@mhmt4228 evet bir de forum yoneticilerinin izni olurmu icazet almamiz gerekir bir de daha da sadelestirebilir kisa bir metin cikarabiliriz
-
@rul0kat ben yolladım gerekli düzeltmeleri yapıp sadeleştirip yayınlayacak . forum yönetiileri ne der yardımcı olabilirler mi? lütfen bilgi versinler
-
@t-robert-malthus ona göre yayınlatırız şu anlık yayınlattırmıyorum
-
@t-robert-malthus, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@rul0kat ben yolladım gerekli düzeltmeleri yapıp sadeleştirip yayınlayacak . forum yönetiileri ne der yardımcı olabilirler mi? lütfen bilgi versinler
@paretowilfredo @Antimülakat bakabilir misiniz?
-
@lilith umalimda dediğin gibi olsun. Yalnız kazanılmış hak yok ortada maalesef. Daha önce de belirtildi bu formda. Kazanılmış hak olması için mülakatın sonuçlanması ve kazananlarin ilan edilmesi gerekiyor.
-
Bu akşam saat 21:00 twiter etkinliği yapılacaktır. Tüm İİBF liler , onalara kitap satan hocalar ,kitap reklamı yapan grup yöneticileri , kitap çekilişi yapan grup yönetici asistanları ve tüm mağdurlar Hz. Ali der ki: Haksızlığa karşı susarsanız, hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz #GUYDGUYAcıklansın yeni ilanlar gelsin ... Biz kendi göbek bağımızı kesmedikçe kimse bizim derdimize çare olmaz . Bugünkü açıklamalar doğrultusunda ne yapmamız gerektiğini artık herkes biliyor... AKŞAM HER BİRİNİZİ BEKLİYORUZ...
-
@mhmt4228 birde bu tag neden sürekli değişiyor ki. Bi guy başa geliyor bi dguy. Sabit bi tag seçilse insanlar da sürekli ayni tag üzerinden yoğunlaşsa daha iyi değilmi ??
-
@t-robert-malthus hocam metin üzerinden düzenleme yaparız ama kaç gündür gönderiliyor aynı metin ise bence devam etmesi daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
-
@t-robert-malthus Sesimizi duyurmak adina guzel olacak inşaallah
-
@antimülakat ANLAŞILDI HOCAM GEREKLİ DÜZENLEMEYİ YAPTIKTAN SONRA YAYINLAYIN DEYİN BEN YAYINLATİM . BUGÜN MAKALE YAYINLADIĞI İÇİN YAĞRINA KALDI .
-
@t-robert-malthus Hocam tag satın alındımı.Tt olacakmıyız
-
@emre1910 KATILIMA GÖRE HOCAM SPONSOR O SEKİLDE SÖYLEDİ
-
GÜZEL HABERLER GELİYOR ŞAYET BU AKŞAM KATILIM YÜKSEK OLURSA UMMADIĞIMIZ YERLERDE HABER OLACAĞIZ ...
-
@t-robert-malthus Hocam tum alanlarda duyurusu yapilmaya baslandı.Katılım olacaktır bence...aksama kadarda facede yayariz iyice