2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@t-robert-malthus, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
GÜZEL HABERLER GELİYOR ŞAYET BU AKŞAM KATILIM YÜKSEK OLURSA UMMADIĞIMIZ YERLERDE HABER OLACAĞIZ ...
@istatistikçik @Mahlaki @can-mavi @desa121215 @duyguuu37 @hahamas @paretowilfredo
-
@i̇lanbekleyenbiri bende aynı şeyi yazdım, zaten yeterince azaltıldı bizim alanımız.
-
Facebookta paylaşımları etkinlikle alakalı olarak saatini ve birkaç ufak bilgilendirmeyi içeren görselle yapsak katılımın artmasında daha etkili olabilir. Bu işten anlayan arkadaşlar varsa çok makbule geçer.
-
@t-robert-malthus Hocam ayrıntıya girmek sizi sıkıntıya düşürmeyecekse merak ettim .
-
@t-robert-malthus Hocam sen tagı almaya bak..ses getirelim bu akşam
-
KPSS A GRUBU YİNE YAPTI YAPACAĞINI SORGUSUZ SUHALSİZ ENGELİ BASTI BİZE . HAYİNLİK YAPAN HAYİNLİK BULUR.HALA O GRUPTA BULUNA KENDİSİNE FAYDA SAPLADIĞINI DÜŞÜNEN KARDEŞLERİME DE YAZIKLAR OLSUN BAŞKADA BİRŞEY SÖYLEYEMİYORUM . BU KADAR OLMAZ . ÖNCE BİR UYAR SONRA YAPACAĞINI YAPARSIN . AMA NE OLACAK HOCALARA YALAKALIK YAPARAK BEDAVA KİTAP ALIP REKLAM YAPIP KAYIKLARINI YÜZDÜRÜYOR İŞTE KÜCÜCÜK BEYİNLİ KİŞİLİKSİZLER DAHA ÇOK SEY VAR SÖYLEMEK İSTEDİĞİM AMA BURADA KESİYORUM . HERKESİN TEPKİSİNİ GÖSTERMESİNİ DİLİYORUM . BU ZİHNİYETTEKİ KİŞİLİKSİZ ŞAHISLAR VAR OLDUĞU SÜRECE ETKİNLİK METKİNLİK HAD GETİRE
UYGUNSUZ ÜSLUPTAN DOLAYI DÜZENLENMİŞTİR
-
KATALAKSİ YAZARI CEMAL ARSLANDA BİZE DESTEKLERİNİ VERİYOR.
-
@t-robert-malthus hocam biraz daha açar misin ne oldu?
-
Ya arkadaş ülkenin halinden dolayı personel alım sınırlandrmasini anlarım hatta kpss den çok iyi bir puan almama rağmen kabullenirim de ama bu kural diyanete ona buna şuna neden islemez onu anlamam ve kabullenemem.
Allah sonumuzu hayr etsin arkadaşlar. Artık bu isler feci şeklde midemi bulundurmaya başladı. -
@i̇lanbekleyenbiri ETKİNLİK PAYLAŞIMI YAPTIKTAN SONRA ENGELLEMİŞ ADAMLAR BİZİ KİME BATTI ACABA
-
arkadaşlar sınav bugün büyük ihtimal yarın kesin açıklanıyor diye 4. Kulaktan duydum
-
@adnan-ötüken hadi bakalim.
-
@adnan-ötüken BIKIN DUYUMU FALAN HOCAM ETTİNLİĞE GELİN
DUYUMU OLANDA PAYLAŞMASIN -
@adnan-ötüken tam patlamalık duyum (inşallah patlamaz)
-
Ben açıklandığını gozumle gormeden artik hicbir duyuma inanmam bugün saat 9 da etkinlikte buluşuyoruz insallah ses getirelim lütfen tag ayni mi ???
-
Ben o gerizekalı gruptan 3 yıl önce çıkmıştım bir daha da girmedim. Çok iyi etmişim yeminle kanser olur insan o grupta takıla takıla!!
-
#GUYDGUYAcıklansin
Tag bumu olacak -
@i̇lanbekleyenbiri HOCAM BU ORTAMDA BENCE DUYUM PAYLAŞILMASIN KOPMALAR OLABİLİR ... KPSS A GRUBUNA RAMEN BU ETKİNLİK YAPILMALI
-
@t-robert-malthus o grup neden bu etkinliğe karşı anlamıyorum başka paylaşan olmuş mu
-
Ama bence sınav iptal olmaz. Nedeni ise şu: Herkes şunu anladı artık. İIBF'yi kessen de öldürsen de gıkı çıkmaz. Gittikçe büyüyen ve büyüdükçe neticemizi kıpırdatamayan bir canavara dönüştük. Onun için kimse tepkimizden korkup iptal sürecini yayacağını zannetmem.