2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Kaymakamlikta bile 73 puan ile kapatacak diye duyum geldi bu nasıl iş ya ne duyum var ne açıklanacağı tarih belli devlet sırrına döndürdüler işi inanılmaz ya
-
İlla ki bizde de duyan vardır da daha kimse yazamıyor
-
şu koskoca gurupta bedava taq diyorum hala kimse katılmıyorya pes doğrusu tv programı ayarladım katılan yok ayrı bir muhamma haber yaptıralım diyorum . bir yazı yazan yok . benden bu kadar ARTIK HİÇ BİR ETKİNLİKTE YOKUM ...
-
@t-robert-malthus MEMURLAR NETLE GÖRÜŞMELERİ SONLANDIRTTIM . ÜZERİNE ALAN ARKADAŞ VARSA İLGİLENEN BİLİR
-
bu son açıklamadan sonra bir etkinlik yapmamak mevcut alımı dahi riske atar. Bu aşamada vazgeçmek doğru değil.
-
@t-robert-malthus kardeşlerim ben ayakta çalısıyorsun aksama kadar fazla ilgilenemiyorum bir el atın arkadaşa hadi daaa
-
@t-robert-malthus Yav dur daha yeni okudum yazılanları zaten mal gibi kafam sabah 5 te kalktım.Saat olarak bence iş çıkışı artı yemek sonrası desek 8 iyi olur
-
@t-robert-malthus kimse gelmez geçen yıllarda çok uğraştım. Ben 200 km yol gidiyorum görüşmek için adamın evi 100 metre ilerde gel beraber gidelim birlik olsun diyorum gelmiyorlar oturarak başarıya gideceklerini sanıyorlar. Herkes korkuyor.
-
@t-robert-malthus sakin ol dosttum ben istanbulda yaşamıyorum malesef,etkililik için ise ben de çoğu kişi şu an olayın sokunda bende dahil.. birazdan yazmaya başlanılır,memurlar neti sonlandirma birazdan yazar herkes bir şeyler..
-
@t-robert-malthus tamam hocam az sakin olalım gerekli desteği bulacağız insanlar daha yeni görüyorlar bunları gereken neyse yapalım birlikte
-
@T-Robert-Malthus sakin ol şampiyon öyle hadiyince olmuyor bu işler . Sen yenisin galiba bu ne hırs bu ne acele . Hemen bir anda gemiler yakılır mı? Aceleni anlıyabiliyorum ama biraz sakin . Memurlar netle alakalı ben ilgilenirim. Ne yapılacaksa bana özelden yaz
-
@t-robert-malthus hocam istanbulda yasamiyorum ama memurlar net ve twitter etkinligi icin elimden gelen cabayi gostermeye hazirim. Ayrica caban ve ayirdigin zaman icin tesekkurler
-
@t-robert-malthus kendi adima cok tesekkur ediyorum hocam emeğinize sağlık
-
@rul0kat , @kadem hocaya memurlar netle alakalı özelden yazdım sağolsun ilgilenecek gerekli görüşmeleri yapacak şuan müsait olmadığını akşam detaylı şekilde olumlu ya da olumsuz dönüş yapacağını söyledi. kusura bakmayın arkadaşlar fevri davrandığım için ama çok sitresliyim hasta oldum artık . tv programı için haber bekliyorlar benden katılacak olan varsa söylesin . taq olayına gelince o kişiye daha söyliyemem ama makale haber yaptıralım diyorsanız şimdi yaptırabilirim . kamuhaberde etiketleyip bakanın yorumunun altına yapabiliriz .
-
Cumhurbaşkanının bugün ki açıklamaları pareto hocamin endişelerini doğrular nitelikte. Cumhurbaşkanı personel almayin derse Berat Albayrak elinden gelse, olan personeli bile çıkartır böyle bir ilişki var aralarında. Maalesef oda bizim bakanlığa geldi oturdu. Söylemeye çekinsekte ben hafiften dguy dan ümidimi yitirdim. Bari guy u oldu bittiye getirmeseler.
-
@t-robert-malthus tag durumu çözümlendiyse etkinlik saatini kararlaştıralım herkes ona göre ayarlasın kendini.
-
@paretowilfredo üstad durum gittikçe kötüye gidiyor ne düşünüyorsun bu durum hakkında
-
Arkadaşlar yazmayacaktım ama şunu söyleyeceğim;ortada kazanılmış bir hak var, biz bu sınava girdik kazandık kazanmadık bilemem ama er yada geç açıklanmak zorunda; ayrıca 1300 tane uzman mı devletin belini bükecek 3-4 yıldır doğru düzgün alım olmuyor, diyanete ocakta alım yapılcak 3000 kom yard, ekonominin belini biz mi bükücez bence üzerimize alınmayalım zaten doğru düzgün bize alım yok.
-
@zeuscuk artık taqla ilgili birşey diyemiyorum ama çözmeye çalışacam bakim elimden geldikçe
-
@zeuscuk ama yayınlatacağımız makalede taqı paylaşabilir dikkat çekebiliriz . o yüzden sivri dilli biri bana makale yazsın ya da yazalım ...