2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@i̇lanbekleyenbiri ben daha once etkinligimizi duyurmak icin paylasim yapmıştım ama engellenmedim hic bugün paylasim yapmadım ama
-
Etkinlik saatinde çalışıyor olacağım arkadaşlar biz elimizde olmayan sebeplerden katılamayan arkadaşlar içinde lütfen daha çok twit atın Boşta olupta twit atmayanlara ise bir kere olsun etkinlikten korkmadan , küçümsemeden katılmalarını diliyorum... Bu durumu kabullenip sessizlikle beklersek inanın daha aylarca bekleyebiliriz!
-
@i̇lanbekleyenbiri ben cevaplayayım hocam o gruplar dersane hocaları tarafından yönetiliyor bir çok yeni mezun bu süreçten habersiz dersanelere kitaplara gömülmüş durumda hal böyle olunca işlerine gelmiyordur
-
@t-robert-malthus kendileri başaramadıkları içindir. Allah planlarını ayaklarını dolasın
-
@adnan-ötüken arkadaslar su saatten sonra duyumlara itibar etmek yerine etkinliklere odaklanmamız gerekiyor. Biz etkinliklerimizi yapalım da acıklanacagı varsa acıklanır zaten etkinliğe katılmakla hiçbişey kaybetmeyiz.
-
@umut-1-m, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
#GUYDGUYAcıklansin
Tag bumu olacak????
-
Dostlar hepinize Merhaba. Gönderilecek metin hususunda bir metin düzenlemesi yapabiliriz gerekirse. Ama asıl bunun için gelmedim. Söyleyeceğim bir kaç şey var;
Öncelikle dostlar bu hareketliliğin Kurumda bir yansıması oldu bunu bilin. O nedenle daha ciddi bir hareketlilik yaratın. Bu sizin hakkınız ve sorununuz. Hakkınıza da sorununuza da sahip çıkın.
İkinci nokta bugün gelen bazı haberler oldu dostlar bana. Güzel haberler bunlar. Net bir şey demeyeceğim, bunun iki sebebi var, birincisi gevşeme olup da etkinlikten uzaklaşmanızı istemiyorum. Bu en son GUY ilanında oldu, etkinliklere her ne konuda olursa olsun katılımda istikrar sağlanması şart çünkü. Koşullara göre değil, her daim, sizin döneminiz için de sonrakiler için de biraz aktif olmanız gerek.
İkincisi ise; haber ne kadar sağlam kaynaklardan olsa da %1'lik ihtimali art niyetli kişiler olabileceğinden dolayı saklı tutarak detaylandırmak istemiyorum.Aldığım haberler doğrultusunda kesinleşen bir durum var DGUY alımı çok ciddi ihtimalle İPTAL OLMAYACAK dostlar. Bu neredeyse kesinleşti diyebiliriz artık.
Akşam herkes etkinliğe!
-
duyum devri çoktan kapandı.
-
@t-robert-malthus hocam siz böyle seyler için asla canınızı sıkmayın. Sizin kac gündür ne kadar caba sarf ettiğnizi biliyoruz biz ve kendi adıma tesekkür ederim çabanız, sabrınız ve duyarlılıgınız için.
-
@paretowilfredo hocam alımın iptal olmayacağı kesinleştiğie göre açıklanmasına bi engel kalmadı sanki bununla ilgili de bi duyum aldınız ve gevşeme olmasın diye dillendirmiyorsunuz gibi.
Bu hafta içi umut var mı bari onu biraz çıtlatsanız olmaz mı ? -
@paretowilfredo üstad VMYyi de merak ediyoruz bilgin var mi? Motive olup ders çalışamaz olduk
-
@i̇lanbekleyenbiri Olduğu vakit paylaşacağım dostum.
-
@paretowilfredo hele şükür hocam sizden bu açıklamayi bekliyorduk ne zamandır. Öldük öldük dirildik resmen. Çok teşekkürler bi nebze de olsa rahatladım şahsen
-
Herkes eşine dostuna komşusuna haber versin akşam twit icin birlik olalim hepi topu ortak metni copy paste yapip paylaşacagiz yani biraz süreyi de uzun tutalım bol bol atalım arkadaslar baska turlu ekmeğimizi önümüze kimse koymuyor goruyosunuz zaman mücadele etme zamanı
-
@paretowilfredo aldığınız haber açıklanma tarihi ile ilgili mi?
-
@merve06 ASIL BEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
-
Hepimiz elimizi taşın altına koyalım güzel bi etkinlik olsun inşallah istediğimizi elde edelim
-
Dostlar özelden de buradan da soruyorsunuz, tabi ki garanti veremem ama bir motto ile konuya son yorumumu yapayım sizler için, inşallah yanılmayız ama;
Coming soon...
-
@paretowilfredo pareto kardesim böyle geldiyse buraya yakındır meşaleler
-
İLKER GENİŞYOL DA AKŞAM BİZLERLE ARKADAŞLAR