2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Tuğrul kocer de gemi gelirse sasirmam yazmis.
-
@paretowilfredo bu sınav zaten iptal olmayacaktı hocam. birileri bi kuyuya taş atıyor burada milleti karamsarlığa sürüklüyor bundan nemalanıyor.
-
@ultras06 GEVŞEMEK YOK ÇOK YERE ULAŞTIK GETİRECEĞİZ O GEMİYİ ELBET AMA ETKİNLİĞE ODAKLANALIM LÜTFEN
-
@paretowilfredo üstadım dedigin hem dguy hem de guy icin geçerli değil mi..güzel haberlerin guy u da kapsiyordur umarim
-
Kuzenlerle beraber etkinlikte olacağız arkadaşlar herkes duyursun eşine dosttuna
-
@bydaler Dostum GUY'u bekleten DGUY'un belirsizliğiydi. O nedenle evet iki süreç için de geçerli verdiğim haber.
-
@paretowilfredo hadi insallah
-
@t-robert-malthus Kesinlikle yok biz ne gemiler gördük limana uğramadan giden.
Şiir gibi oldu ha -
@t-robert-malthus hocam katılıyorum size bu sınavlar acıklanmadan hiçbişeyden emin olamayız. Çünkü burada her an hersey tersine dönebilir.
-
Sizin ekip mi dostum bu?
Şimdi onlar düşünsün -
@zenginmemur coming soon dedi pareto
-
katılırız inşallah
-
Hep destek tam destek arkadaşlar hep beraber başaracağız inşallah herkes elinden geleni yapsın artık lütfen.
-
Hadi o zman son bir kez daha tahminleri alalim.
-
@paretowilfredo aynen onlar düşünsün bence de bizim ki daha iyi ekipustad onlar dusunsun
-
@zenginmemur şu yayınlanan liste mi gelecek onu da çok merak ediyorum
-
Dguy guy kitabının yazarı Alican Dovletov’da katılacağını söylediyse büyük olacağa benziyor katılım
-
Eğitimde olup misafirhanede kalan arkadaşlar.. İdari binaya bakarmısınız çalışanlar varmı?
-
@t-robert-malthus Allahin izniyle saldiracagiz . Kardeslerime de twit attiracagim .
-
@mami1616 VİRA BİSMİLLAH