2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@tobıntax hocam o listede dguy 79 ise bn elendim
-
@zenginmemur inşallah 77 olur kardeşim de 77 ve 78 lerde içerde kendine yer bulur.
-
Arkadaşlar ben twitterdan anlayan birisi değilim affınıza sığınarak soruyorum hesap açtıktan sonra düz yazar gibi mi yazacağım yoksa facebook gibi yazdığı şeylerin altına yorum gibi mi ekliyoruz. Gerçekten kullanmayı bilmiyorum hiç hesabım olmadı. İyi günler dilerim ben de katılmak istiyorum
-
@zenginmemur inşallah daha düşük kapatır hocam benimde çok riskli 79.
-
Arkadaşlar twit atalım atalım sonra biraz paylaşılan twitleri rt yapalım begenelim . Sonra twit atmaya devam edelim. Böylece banlanmamış oluruz. Ben arkadaşima da twiterdan hesap açtırıyorum insAllah bu gece rekor katılım olacak.
-
@zenginmemur @tobıntax Sizce guy mu daha zordu dguy mu? Diğer arkadaşlar da katılabilir
-
@teslame hocam hashtag'e tikliyoruz sonra asagida sag alt kosede kus tuyu seklinde bi kalem var ona tiklayip yaziyoruz veya kopyaliyoruz bir de yine hashtage tiklayip retweet yapiyoruz. Ben de katila katila ogrendim eksigim olduguysa bilen arkadaslar duzeltsin
-
@zenginmemur 79 sa bi nebze iyi egitimde 81 duyduk diyenler vardi
-
@teslame hocam twit atarken üst üste beklemeden atmayın sakın twitleriniz arasında 3-5 dk geçsin eğer seri bi şekilde atarsanız sizdem sizi spam algılıyor
-
@ceks74 hocam size yazdım mülakat, sizi uzun süredir takip ediyorum çalışmalarınızdan da haberim var inşallah hakettiğiniz yerlere geleceksiniz. devamke
-
@paretowilfredo Abi Allah senden razı olsun. Böyle süreçlerde hep yanımızda oldun.
-
@biriibfli hocam onu diyen sallıyor emin olabilirsin. Asla bilgi sızdırmıyorlar.
-
MUHASEBET YAZARI İSMAİL KELEŞTE BU AKŞAM BİZLERLE
-
FATİH YEL HOCAMIZDA AKŞAM BİZLERLE
-
@umut-1-m arkadaşa sordum ışıklar yanıyor dedi
-
etkinlik saati kaç arkadaşlar? Takip edemedim formu bugün pek
-
AÇIKLANDI
-
83 kapatmış giremedik
-
Açıklandı
-
haftalardır 83 puanda kapatacak diyordum doğru bilmişim.