2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
ben 81 doğru diye hesaplamıştım 84 geldi o tartışılan sorularda hangileri kbl edildi acaba
-
Aciklansin diye bin emek verildi bakalim mulakat icin ne kadar bekleyecegiz
-
@lilith hocam tebrik ederim sevindim sizin icin:)
-
@duyguuu37 bende sizi tebrik ederim
-
Çok şükür olmuş.Özellikle açıklansın diye emek harcayan arkadaşlarımdan dışarda kalmış olan varsa bundan sonra girecekleri sınavlarda başarılı olurlar inşallah.
-
Ben kesin yanlış işaretleme yaptım 2 saatlik uykuyla gidersen olacağı bu.
-
etkinlik yapılacak mı şimdi, açıklanmış guy, biraz erteleyin bence
-
Belliydi 80’i geçeceği.
-
@alican-dovletov etkinlik iptal su durumda hocam ilerleyen dönemde alimlar icin yaparız insallah desteğiniz icin tesekkurler
-
@alican-dovletov vmy için yapalım . boşa gitmesin hocam:)
-
83 ü kesinlikle beklemiyordum. Max 81 vardı aklımda kapatir diye. Hayırlısı olsun giren arkadaslara,giremeyip bu sayfada 1 ay didinen arkadaşlarimiz da inşallah daha iyi yerlerin mülakatlarina kalırlar.
-
Teselli olarak guy oldu nasipte yokmuş.
-
mülakata çağırılacak 100 kişiyi tamamlayadınız da biraz düşereydiniz barajı.
-
81 civarı kapatacağını düşünüyordum lakin 83 çok yüksek oldu.81-82 ile kapatır diyenlere baya alaycı yaklaşan arkadaşlar vardı.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum arkadaşlar mülakatta başarılar herkesin gönlünce olsun
-
84 dogru beklerken 85 almisim cok şükür. soeu iptali olmamasina rağmen bu kadar yuksek kapamasi beni sasirtti
-
Kazanan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum sizlerin adına ben çok mutlu oldum. Hayırla da mülakatları geçersiniz inşallah
-
Arkadaslar aranizda dguy kazanip guy kazanamayan var mi guy istanbul 1 puanla gitti dguy olmus cok kotuyum
-
Çok şükür ..darısı mülakatlara
-
Kaç aldığımızı bereden öğreneceğiz