2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@aysunn bnde tam tersi var buruk bir sevinc benimki ama dguyu daha cok isterdim
-
@beveridge-eğrisi ah arkdaşım gerçekten mi çoooooooook üzüldüm size ya.. çok gerekli bir açıklama olmuş
-
84 filan bekliyordum 77 almisim ve konya 79 ile kapattı nasil üzgünüm anlatamam artık bitti benim icin herşey girmicem bundan sonra hicbir sinava bu devlete memur olmak bana nasip olmayacak
-
-
@zenginmemur dguya basvuruyu bile yapmayacaktim gelmez diye son siralardan girdim butun sene guy ilani bekledim buyuk bi hevesle sinava girdim ve bir soru ile olmadi nasip iste dguyda hic soru kacirmazken guyda basit hatalardan gitti hayirlisi artik tam olarak sevinemesem de sükür yine de mulakat gorecegiz
-
Adnan Ötüken demişti de inanmamıştık adama
-
@adnan-ötüken ben de kim demişti diye geriye doğru gidip arıyordum:) 4.kulaktan da olsa iyi duyummuş:)
-
İkinci ilan ne zaman gelir arkadaşlar benimde bir puanla kacti
-
@shanks, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Ben kesin yanlış işaretleme yaptım 2 saatlik uykuyla gidersen olacağı bu.
Dostum heralde bende. 5 şıklı sorulardan dört şık olnca şaşırıyor insan. D en son şık sen son şıkkı E zannediyorsun ve gidip C yi işaretliyorsun. Ben guyda böyle yaptığımı fark ettim ama dguy da fark etmemişim
-
Arkadaşlar Guyda ve Dguyda hangi sorular iptal olmuş merak ediyorum:)
-
@desa121215 öyle demeyin hocam vardır bi vakti sınavı kazansakta mülakat denen bişe var kimsenin garantisi yok. Elbet olacaktır insan emeklerine üzülüyor ama elden bişe gelmez sabredin
-
@paradoks89 hocam kac yıldır uğraşıyorum hamileyim hastayim demedim gece gündüz ders çalıştım 83-84-88 aldim olmadi olmadi olmadi artik birakiyorum bitti benim icin
-
Mülakatla sınav puanının ortalaması mı alınıyor acaba mülakat sonunda , bilen var mı?
-
Arkadaşlar bu kadronun kalan kısmı için bu yıl mı ilana çıkılır valla sinirlerim bozuldu bir puanla giremedim ya
-
@birumut 82 nedir ya
-
Epey yüksek kapatmış 81 almışım kısmet değilmiş Ankara Guy olmuş dguy baska bahara artık. Gercekten kazanan arkadaslari canı gönülden tebrik ediyorum enteresan bi sınavda 83 ve üstü yapmak çok kolay değildi insallah herkes emeginin karsiligini en guzel sekilde alır. artik bu başlığı uzaktan seyrederim kolay gelsin
-
Çok şükür kazanmışım hatta burda hesapladığım doğru sayısından fazla da gelmiş burda ki bazı tartışmalı sorular lehime olmuş anlaşılan ama gerçekten yüksek kapatmış. açıkçası ben 80 üstü olmaz diyordum çoğu arkadaş gibi ama olmuş valla. Kazanamayan arkadaşlara geçmiş olsun kaybetmek kötü duygu çok iyi bilirim.bu son olsun bir dahakinde yüzünüz gülsün. Kazananlar için şimdi ayrı bir stresli süreç başlıyor. Sonu hayırlı bitsin bizim için ne diyelim
-
Sıralamalar belli olcak mı ? Herkese hayırlı olsun bu arada
-
@desa121215 bnde aynı durumdayım 5 sene doldu ama yılmadım. üzmeyin kendinizi bu süreç yıpratıcı insan en güzel zamanlarını yasıyamıyor vardır elbet bi çıkış noktası emeklerimizin karşılığını bigun elbet alırız
-
Dguy 2.ilana cıkmaz gibi