2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@mrnobody sağlık olsun hocam yani ben de şüpheli olanları yanlış saymama rağmen düşük geldi
-
Simdi dguy mulakati daha once bir tarih de olmali ardina guy olmali,bu matematigi gib dusunur degil mi,adil olan da dogru olan da bu
-
@duyguuu37 o sıkıntı değil sadece puan yazar geçen yıl guy sınavında da öyleydi.
-
Dostlar hepinize tekrar Merhaba. Çok şükür bugün sürecin ilk aşaması nihayete erdi. Bu arada biz de inşallah hakkıyla yanınızda olabilmişizdir. Sürecin başından beri olabildiğince sizleri habersiz bırakmamaya, belirsizliği bir nebze de olsa dağıtmaya çalıştık dostlar, umarım amacımız hasıl olmuştur.
Kazanan dostlarımızı tek tek tebrik ediyorum. Darısı mülakatlarınıza olsun, nihai listede adınızı gördüğümüz zaman daha da keyiflenelim inşallah.
Kazanamayan dostlarımız da daha senenin başı olduğundan çok da üzülmesinler. Elbet üzüleceksiniz dostlar lakin üzülüp boş geçireceğiniz her gün sizi biraz daha hayallerinizden uzaklaştıracaktır. O nedenle tez zamanda yeniden adapte olun ve gelecek sınavlara hazır olmaya çalışın. Keza bugün Sn. Erdoğan'ın yaptığı açıklama için de aşırı bir üzüntü ve tedirginlik duymayın dostlar. Böyle durumlardan her alım oransal olarak etkilenir. A Grubuna alınan aday sayısı belli zaten. Bunun 1/5'i kırpılsa hayatımızda çok şeyler değişmeyecek dostlar. Asıl etkilenecek kalemler yığınlarla alım yapılan kadrolar olacaktır. O nedenle hız kesmeden çalışmalara devam!
Allah yâr ve yardımcınız olsun dostlar her birinizin.
-
şimdi bu risk analiz brmi iptal mi değil mi acaba iptal olmadıysa bi ihtimal yeni alım olabilir
-
@zenginmemur Hocam sanırım onlardan biri benim. Bunun için kimseyi suçlamayın bence herkes daha iyi yerde olmayı ister. Siz şuan Guy olsaydanız siz de başvuracaktınız. Biliyorum sizin siteminiz sisteme. Hele beni hiç suçlamayın sınava başvurduğumda daha başlamamıştım işe şuan daha bir haftalık Guyum :))
-
@paretowilfredo dguy un yeni alımı olurmu üstad
-
@umut-1-m Bunları bizatihi konuşuruz dostum. Şu gün bi geçsin bunları öğrenecek ortam oluşsun kurumda bakacağız durumlara.
-
@yavuzçağrı hocam bence zenginmemur da inşallah guy olunca devam edecek:)evet işsizlik çok kötü ama en nihayetinde aynı sınavlara giriyoruz. bana şahsen bencilce gelmiyor
-
@yavuzçağrı yok hocam bn zaten sistemi sucluyorum tabiki bnde olsam basvururdum gercekten sistem cok berbat diyorum ya zaten kadrolarda esitlik olsa butun alımlar maksimum kpss 80 ile kapatir.Suan dusunuyorum bir dguy gelse guy mulakata kalan herkes basvurur ankarada yasamak istemeyenler istisna
-
Evet, DGUY 80 aşağısı kapatacak diyen arkadaşlara selam olsun. 81 duyumu almıştık ona yakın gelmiş. Mülakata kalanlar kimler?
-
@toranj bncede bencilce değil sadece guy mulakatina kalmamiza sevinemiyoruz
-
@zenginmemur İnşallah kullanıcı adın gibi olursun hocam
-
@zenginmemur Bir gün vezneye ataman yapıldığında gerçeklerle yüzleşmiş olacaksın
-
@zenginmemur açıkçası ben de sevinemedim allah aratmasın tabiki. inşallah bu risk analiz olayını iptal etmezlerde yine girebilmek nasip olur sınavına
-
Mülakat için kitap tavsiyeniz var mıdır?
Heyecanlanan eli titreyen biri için tavsiyeniz? -
@falanfilan yarım doz dideral reçetesiz alınan kalp hızını yavaşlatan ilaç. ama yinede devlet hastanesindeki psikologlara danışabilirsiniz yan etkilerini (sorumluluk almıyorum) ben geçen sene hayır yazısını görünce ellerim titriyor diye doktor vermişti iyi geliyor.
-
@ysahin2 sacma sacma yorumlar yapma sen daha guy olarak atanmadan vergi dairelerinde cirit atiyodum.Ulan sana 3600 ek gostergeyi versinler maasida merkez uzmani kadar yapsinlar dguyun mulakatina katilirsan bn adam degilim aksam aksam sinirimi bozdun
-
Hepimiz için inşallah hayırlı olur. Inşallah bundan sonraki süreçte muvaffak oluruz
-
@busus hocam heyecanlaninca ve kafein çok alınca oluyor ama benim kronik de olabilir bazen sabah oluyor ben biraz mülakat sırası titremeyi anlayışla karşılarlar diye düşünüyorum ama alan sorularına cevap verirken nasıl olacak bilmiyorum