2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@rybczynski2 estagfurullah
-
Şu başlığı kendi sayfamızda şöyle arkalara filan atabilsek keşke. İçim yanacak her gördüğümde.
Kazanan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Gönlünüzce olsun.
-
Uykusuz stresli gergin zorlu bekleyisten sonra kazanan arkadaslari tebrik etmekle beraber nihai olarak mulakat asamasinda bu isi bitirmelerini temenni ediyorum. Kazanamayan arkadaslar icin ise gecmis olsun diyorum. Bu saatten sonra o bunu dedi su bunu dedi gibi tartismalarin gereksiz oldugunu dusunuyorum. Bir donem daha bu aksam itibari ile bitti herkesin hakkinda hayirlisi olsun. Son olarak sinava giren girmeyen herkes bir bosluga dusek bu baslik neler neler gordu cuma hutbelerine kadar sizdirildi namaz vakitleri ezber edildi @otuzyılsavaşı kardesim senide ayrica tebrik ederim.
-
@mami1616 hocam af buyur da hic tanimadigi birine bu sebeplerden dolayi fasist yaftasi yapistiran hiyarin yaptigi savunma degil dupeduz okuzluktur.neyseki gecti sinav su an hiiic umurumda degil artik..
-
@busus Hocam şimdiden erken ama geçen sene guy mülakatına katılan birisi olarak söylüyorum. Komisyonun sorduğu soruların ve verdiğin cevapların hiçbir etkisi yok. Başka etmenler(dayı vb.) devreye giriyor. Ama vicdanım rahat olsun diyorsan yok Tüyo, yok ipucu gibi şeylere bulaşma paran cebinde kalsın. İmece mülakatı çıkart bu zamana kadar çıkmış belli başlı kavramları bir kağıda yaz anlamları sen bul ikisine birden çalış. O mülakata öyle çalışmıştım takır takır cevapladım şimdi buna da öyle çalışacağım.
-
@teklif-eğrisi Aynen hocam geçmiş bitmiş olay sizi de tebrik ediyorum hakkinizda hayirlisi olsun . Umarim boyle tatsizliklar yasanmaz surec hepimizi yipratti.
-
Mulakata kalan arkadaslari tebrik ederim olmayanlar da herseyde bir hayir vardir diyorum ben cok isterdim bu sinava girebilmek ama malesef puanim yetmemisti. Tekrar hayirli olsun dostlar
-
@i̇lanbekleyenbiri, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Benim anladığım haftasonuna sonuçları görmüş olarak gireceğiz:)
Bu arada benim duyumum tuttu arkadaşlar
-
@Antimülakat hocam dguy ve guy icin ayri ayri mulakat basligi mi acsak cunku mulakatlar konusulmaya baslandi kazanamayan arkadaslar icin kotu bir durum oluyor orada toplansak bu basliklar kapatilsa
-
Arkadaşlar benim olmadı 82 doğruda kaldım bir doğru ile kaçırdım sağlık olsun tek tesellim İstanbul için guy oldu. İnşallah onu kazanırım kazanan arkadaşları tebrik ediyorum inşallah LİYAKAT kazanır. Arada başlığınıza yine uğrarım..
-
Sınav sürecini bu başlıktan takip ettim ama maalesef ki kazanamadım puanım çok kötü geldi anlamadığım şekilde neyse sağlık olsun. Sınav sonucunun açıklanması için o kadar çalıştınız her şey için teşekkürler arkadaşlar emeğinize sağlık bizleri büyük bir yükten kurtardınız hepinize mülakatta başarılar dilerim
-
-
@antimülakat yedek listrleri nezaman yayınlanıcak ? Alınacak kişi sayısının yuzde 20 si kadarda yedek listesi olmıcakmıydı?
-
@ist2015 hocam o sözlü sınav sonuçlarının açıklanmasıyla oluşmasın. Mülakata katılacak adaylar için böyle bir oran verilmiş miydi?
-
@antimülakat sanırım öyleydi evet ️
-
85 bekliyordum 84 almışım
-
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar bende dguy 82 alıp 1 doğru ile kaciranlardanim,çok.şükür guy da 86 aldım ve mülakata kaldım,nasip böyleymiş diyelim,bu grupta güzel sohbetler edildi herşey tadindaydi,şimdiden herkese mülakatlar aşamasında başarılar diliyorum,bu grupta emeği geçen herkese teşekkürler,başka gruplarda görüşmek uzere
-
@paretowilfredo üstad emeklerin için çok teşekkür ederim , moralim bozulduğu anda açıklamalarınla beni rahatlattin umut oldun,hersey gonlunce olsun baska gruplarda gorusmek uzere
-
Merhaba arkadaşlar, Allah'a şükür her iki sınavdan da 86 alarak mülakata kalmaya hak kazandım. Kazanamayan dostlar için birkaç bir şey söylemek istiyorum.
2014 KPSS P3 ten 85 aldım ve bu puanla KYK ve Adalet Bakanlığı (mübaşirlik için) mülakatlarına girdim, her ikisini de kaybettim. 1.5 yıl sonra merkezi atama ile kadrolu memur olarak atandım.
2015'ten itibaren A grubu çalışmaya başladım. İlk sınavın Mhuy'du 68 aldım olmadı, daha sonra Maliye Uzman Yardımcılığına girdim 56 doğru yaptım 60 ile kapattı, Defterdarlık Uzman Yardımcılığına girdim 55 doğru yaptım 61 ile kapattı. Geçen yıl Ankara için Guya girdim 75 aldım 80 ile kapattı, Kaymakamlık Sınavına girdim 75 aldım 80 ile kapattı, bu yıl Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığına girdim 68 aldım 73 ile kapattı. Her sınavım 4-5 doğru veya puanla kaçtı. Ama hedeflerim olduğu için hiçbir zaman pes etmedim ve bu yıl ilk kurum sınavlarımı kazanmış oldum. Daha mülakat var, belki oradan eleneceğim ama gücüm yettiği kadar çalışmayı bırakmayacağım. Sizler de pes etmeyin, çalışmaya devam edin.
Allah bir kapıyı kapar bir kapıyı açar, bizim hayır bildiklerimide şer, şer bildiklerimizde hayır olabilir. İnşallah her sınavın sonucunda hak eden ve liyakate en uygun kişiler kazanır. Bensem ben, sizseniz siz. Allah yardımcımız olsun. İyi akşamlar. -
@lion
:)..çok çok teşekkür ederim kardeşim.Allah razı olsun.sonu da güzel olur inşallah.(henüz sonlanmadı lakin) daha güzelleri senin ve tüm emek veren kardeşlerimin olsun...sağolasın...yine de mübarek bir cuma gecesinde açıklandı :)) bu da yarının hutbesindenKur’an-ı Kerim’de Cenab-ı Hak, “Şüphesiz bu benim dosdoğru yolumdur. Buna uyun; başka yollara sapmayın; sonra onlar sizi Allah’ın yolundan ayırır...” buyurmaktadır. Allah Resûlü (s.a.s.) de bizlere şöyle nasihatte bulunmaktadır. “Birbirinizin eksiğini bulmaya çalışmayın, birbirinizin özel ve mahrem hayatını araştırmayın, birbirinize haset etmeyin, birbirinize sırtınızı dönmeyin, birbirinize kin ve nefret beslemeyin. Ey Allah’ın kulları! Kardeşler olun!”
tekrar sağolasın kardeşim.Allah o güzel gönlüne göre versin...