2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Dguy 2.ilana cıkmaz gibi
Banada öyle geliyor. 1 puan ile kaçırmak ne kötüymüş ya.
-
Çok şükür bu süreçte tamamladı dostlar. Kazanan dostlarımızı tebrik eder, mülakat aşamasında da kendilerine canı gönülden başarılar dileriz. Kazanın bee sevinelim hep birlikte. Bıktık bu İİBF'linin sıkıntı yaşamasından, hepiniz için en hayırlısı olması dileğiyle. Kazanamayanlar dostlarımız içinde tekrara girecek ama forum sayfamizda GUY u kazanamayan ve daha sonra KAYMAKAM olan dostlarımız olduğunu bilmeliler. O kisiler, GUY olamadı diye bu işten vazgeçmiş olsalardı bugün Kaymakam değillerdi. Bunu bilsinler yeter.
-
Arkadaslar ben de mülakata kalmışım çok şükür. Böylelikle 2. Asamayı gecmiş olduk. Öncelikle mülakata kalan arkadaslarıma basarılar dilerim. Mülakata kalamayan arkadaslarım da lütfen kendinizi üzmeyin. Rabbim mutlaka baska bi kapı acıp emeklerinizin karsılıgını verecektir bir şekilde. Siz yeter ki umudunuzu inancınızı kaybetmeyin. Kendinize iyi bakın görüşmek üzere..
-
Yeri degil ama bir sey soracagim listede adim var profilime giriyorum sozlu mulakat kismi bos yani puanlarim yazio ama sozlu mulakata evet hayir durumu yazmiyor,listeden basvuru numarami da kontrol ettim sizlerde oyle mi
-
@duyguuu37 evet hocam bende de öyle
-
@serpilyayin ayyy cok sukur guncellenmedi demek ki sag olun hocam
-
@duyguuu37 hocam bende de öyle
-
Şöyle bir listeye bakiyorumda en az 10 kişi gordum şuan hali hazırda guy olan.Lanet olsun böyle sisteme bizi birbirimize rakip yapan bu düzende emeklerimizin karşıligini ne zman alcağiz?Guydan ayrılmak isteyenler varken benim guyu kazanmam üzüyo beni.
-
Çok şükür ..Rabbim tüm emek verenlerin emeğini alacağı günü en tez zamanda yaşatsın. Dguy yüksek kapatms
-
Çok şükür benimde oldu olmayanlara rabbim bir daha ki sefere oldurur inşallah
-
@fişek-morgen Guy da özelikle dikkat ettim 86 geldi akıllandık ama geç oldu neyse zaten Ankarayı hiç sevmem sağlık olsun
-
@antimülakat üstad ikinci alım olur mu ?
-
@reagan aa dogru soyluyosun burda 13 bin kusur ileti birbirinden onemli ve değerli bilgiler zaten. Sevincimizi de paylasamicaz yani size göre burada. Neyse sinirimizi bozamazsin
-
Arkadaşlar listede olan olmayan, 600 den malesef 300 kisi alacaklar, dguy un sınavini beğenmedim, eleyici değildi, ben de listedeyim ama böyle düşünüyorum. Mülakatta en iyi persormans gösterenleri alirlarsa(umuyorum) büyük ihtimal elenirim ama ilk kurum sınav tecrübem oldu her şeye rağmen. İnşallah biri nasip olur da bırakırım şu süreci. Bütün enerjimi keyfimi aldılar, bu süreci hiç sevmedim bozuk hayatımı daha da bozdu. Umuyorum ki hangisini layıkıyla yapacaksam o olsun nasipse.
-
Dguy80 guy92 3soruyla kacirip teselli olarak guy un olmasi kazanan arkadaslarimi tebrik ediyorum.En cok ugrasanlar hakedenler en acilinden ise ihtiyaci olanlar dilerim mulkattada gecsin
-
Öncelikle mülakata kalan arkadaşları tebrik ederim.Arkadaşlar puanı eksik olan var mı?
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim.Kaybedenler için ne desek fayda etmez.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum hepiniz çok büyük emekler verdiniz olmayanlarda sağlık olsun sabretmeye hayırlısını beklemeye devam dostlarım inşallah iyi akşamlar dilerim
-
@aydıns evet benim var hocam. 84 bekliyordum 79 geldi. Ve emindim nerdeyse. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Sağlık olsun
-
@umut-1-m benimde durum tam tersi İstanbul guyu 80ile kaybettim 1 soruyla.. ama Dguy oldu