2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Aciklandi
-
83 kapadı
-
kaç ile kapattıgını nerede n bakıyoruz
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Dostlar özelden de buradan da soruyorsunuz, tabi ki garanti veremem ama bir motto ile konuya son yorumumu yapayım sizler için, inşallah yanılmayız ama;
Coming soon...
Hayırlı uğurlu olsun dostlar.
-
ARKADAŞLAR YOLDAYIM NETIM ÇEKMİYOR BAKAMİYORUM LİSTEYİ ATABİLİR Mİ BİRİ? ??
-
82 aldım 83 ile kapadı
-
Neyse guy oldu
-
82 almışız 1 puanla kaçırılırmı be yapma bunuu
-
@fatman06 listenin en başında açıklamada yazıyor
-
@umut-1-m Aynıyız
-
@ceks74, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@i̇lanbekleyenbiri elensem de kazansam da yazacağım şey oh be olacak aciklandiginda
OH BE
-
Öncelikle kazananları tebrik ederim. Buradan hiç beklentim olmamıştı. 80 üzeri kapatması hatta 83 le kapatması çok şaşırttı. Bir daha tahmin yapmamaya karar verdim:) Mülakatta başarılar
-
herkese hayırlı olsun arkaaşlar ben de 1 puanla geçmişim mülakatta başarılar
-
@kriza, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar 316 kişinin oyladığı anket sonucuna baktığımızda
90 ve üzeri : %4
[85-90) arası : %10
[84-82] arası : %28
vs.vs.vs.Bu şekilde bakınca ve ilk %20'nin mülakata kalacağı düşünülürse 83-84 ile kapatacağa benziyor.
Sınavdan ilk çıktığımda 87 den aşağı kapatmaz diyordum, daha sonra tahminimi bende 83-84 çektim. Bu Anket de tahminimi destekliyor.Tabi gönül ister ki 78-79 ile kapatsın. Benimki sadece tahmin ve akıl yürütme.
Ben de demiştim. Demek ki anket gerçeği yansıtıyormuş. Ben de kalamadım. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
-
Arkadaşlar burda kimi zaman birbirimizin kalbini kırdık. Herkes hakkını helal etsin. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Diğer arkadaşlar için ise inşallah her şey gönlünüzce olur.
-
Kazanan arkadaslarimi tebrik ederim,kazanmayanlar da lutfen uzulmesin mulakat diye bir gercek var,o sebeble su an icim icime sigmamasi gerekirken lutfen hakkaniyetli bir mulakat olsun diye dua ediyorum,emegi geceb herkese tesekkur ederim gercekten bikmistim,artik bir mulakat basligi acalim mi yoksa tarih netlesince mi acalim?
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz bu süreçte hep yanımızda oldunuz Allah razı olsun inşallah mülakat süreci böyle sancılı olmaz
-
83 ile kapattı 82'de kaldık nasibimizde yokmuş demek ki mülakata kalan tüm dostlara başarılar dilerim
-
çok şükür kazanmışım.çok şükür...kazanamayan arkadaşlara da geçmiş olsun,hayırlısı olsun...
şunu dinlerken öğrendim :))
https://www.youtube.com/watch?v=YGgvEkdI9KE -
mühendislikde 67 de kalmışım vay arkadaş.i mülakata 62 kişi girecek barajı biraz düşüreydiniz be yav.