2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@toranj İptal edecekleri varsa her türlü ederler biz bırak etkinliği kendimizi yaksak fayda etmez.
-
@shanks iyi o zaman sessiz sakince bekleyelim madem ne zaman keyifleri yeterse
-
Ben artık ümidimi kestim...Sonuçlar belli olmadığı icin de ders çalışmak icimden gelmiyor hayırlısı deyip bekleyeceğim bundan sonra nasipte ne varsa o olsun
-
@toranj Zaten keyiflerini bekliyoruz bence Sgk 7ay beklemenin nasıl bir açıklaması olabilir ki.Bu ülkede insanın canının değeri kim takar boşa giden zamanımızı.
-
40 gün oldu .. Direnci kırmayı başardılar. Bu saatten sonra sonuç beklemek saflık olur. Amaçları direnç kırmak,sindirmek ve pes ettirmekti.. başardılar .. Ben de nefret ede ede bıraktım artık beklemeyi .. Ne halleri varsa görsünler .. Beni kasten böyle ruh ve sinir hastası edenleri tek tek isim isim Allah’a havale ediyorum. Ben diyorum biz anlayın ..
-
Arkadaşlar birisi bu işi üstlensin herkes 5 10 ateşlesin tag satın alalım bu böyle olmaz ilanlar gelmeden önce nasıl yapıldı bu iş bilen var mı? Daha fazla geç olmadan tag satın alalım
-
change.org adrrsinde imza kampanyası da yapılabilir.
-
İlanlar gelmeden gazete ilanı için 6 bin liraya yakın para toplanmışti ve ilan verilmişti herkes elini taşın altına koysun geçen süre hepimizin aleyhine.
-
http://www.kamubulteni.com/ makale yayınlatacağım . bana destek olurmusunuz . giriş gelişme sonuçtan oluşan dguy ve guy sonuçlarının açıklanmamasıyla alakalı hep beraber bir yazı yazıp yayınlatalım . başlangıcımız bu olsun ne dersiniz...
-
@moonlight, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
40 gün oldu .. Direnci kırmayı başardılar. Bu saatten sonra sonuç beklemek saflık olur. Amaçları direnç kırmak,sindirmek ve pes ettirmekti.. başardılar .. Ben de nefret ede ede bıraktım artık beklemeyi .. Ne halleri varsa görsünler .. Beni kasten böyle ruh ve sinir hastası edenleri tek tek isim isim Allah’a havale ediyorum. Ben diyorum biz anlayın ..
-
@james-buchanan , @istatistikçik bir allahın kulu yok mu makale için yardımcı olacak
-
Arkadaşlar kamuoyu oluşturmamiz şart bu iki sınava 6 bin kişiden fazla kişi girdi herkes elini taşın altına koyması gerekiyor diğer ilan bekleyen kişiler içinde önemli bu sınavların bir an önce sonuçlanması Twitter'da face'de kitlelere ulaşabilecek birilerine ihtiyacımız var tag satın alma gazete ilanı fikrine sıcak bakmalıyız bence herkes 5 10 lira verse bi paket sigara parası değil sesimizi duyururuz böyle beklemek ile olacak iş değil.
-
@cerkes46 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI SINAV AÇIKLAMA HİZMETLERİ SINIFTA KALDI...
4 Ağustos 2018 tarihinde yapılan Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı ve 18 Ağustos'ta yapılan Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı '' SINAV GECESİNDE AÇIKLANIRKEN '' ne olduda hala açıklanmadı? Bu belirsizlik ne zamana kadar sürecek? Belli olan sınav sonuçları neden onaylanıp yayınlanmıyor? Üstüne üstelik kurum kamuoyunu neden aydınlatmıyor ve ölü taklidi yapıyor? Malumunuz KPSS A uzun ve yıpratıcı bir süreç yıllardır gelmeyen ilanlar , sınırlı sayıda tatmin etmeyici alımlar , üstüne üstelik uzatılan süreç iyicene mide bulandrımaya başlamıştır. Devletimizin sıkıntılı süreçten geçtiğinin farkındayız . Bunu inkar edemeyiz , lakin devletimizin yanında anlımızın akıyla çalışmak istemek biz gençlerin en doğal hakkıdır diye düşünüyorum . Siz değerli büyüklerimizden bir an evvel bu mide bulandırıcı sürecin tamamlanmasını , kurumun sarsılan güvenini tazelemesini ve oluşan belirsizliğin giderilmesi için hiç olmazsa bir kaç cümle açıklama yapılmasını bekliyorum . bunu yayınlatıyorum . ekleme yacak olan var mı ?
-
@cerkes46, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar kamuoyu oluşturmamiz şart bu iki sınava 6 bin kişiden fazla kişi girdi herkes elini taşın altına koyması gerekiyor diğer ilan bekleyen kişiler içinde önemli bu sınavların bir an önce sonuçlanması Twitter'da face'de kitlelere ulaşabilecek birilerine ihtiyacımız var tag satın alma gazete ilanı fikrine sıcak bakmalıyız bence herkes 5 10 lira verse bi paket sigara parası değil sesimizi duyururuz böyle beklemek ile olacak iş değil.
@kadem @duyguuu37 @Mahlaki @istatistikçik @desa121215 @can-mavi @hahamas
-
@james-buchanan bana düşen görev neyse ben seve seve yapmaya hazırım.
-
@t-robert-malthus nerede yayınlatacaksınız ?
-
@kadem hocam ilginiz için çok tşk ederim kamu bülteni diye bir haber sitesinde köşe yazarıyla görüştüm ücetsiz şekilde yayınlayacak gerekli düzeltmelri yaparsak etkileyici bir yazıyla yayınlatabiliriz
-
@t-robert-malthus okudum eksik yerler var buradaki arkadaşlar gerekli düzeltmeyi yaparak size yardımcı olacaktır. Tastak şekilde tamamlanırsa yayınlanmadan son kontrolleri yaparız . O şekilde yayınlatırsınız
-
Arkadaşlar face'de ki iki büyük grupta paylaşım bir yazı destek olun da insanları bir ayiktıralim bence tag satın almadan ilan vermeden bizi duyan olmayacak.
-
@james-buchanan özelinize bakın size ve @kadem hocaya tastak olarak attım yayınlatim mi