2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Facede yorumda biri 'ekimde diye duydum tanidiktan' yazmis. Nolur gercek olmasin
-
@mrnobody İkisini de deneyelim birbirlerinin tam zıttı biri olmazsa biri olur
-
Bugün son kez etkinliğe katılacağım , eğer yine katılım düşük olursa hiçbir şekilde dguy etkinliklerine katilmayacagim , bundan önce katılan arkadaşlar da bence aynısını yapın
-
-
@can-mavi aynen öyle herkes gibi biz de bekleriz
-
@can-mavi bir sıkıntı mi var
-
85 üstu yapan kaç kişi vardir?
-
@mrnobody aynı arkadaşın 91 lilerle de sorunu var sanırım
-
@biriibfli İnanmayın artık şöyle falcılara forumda da aynı kişiler 2-3 kere duyum haberi verdi hepsi de patladı.Bunlara prim vermemek lazım
-
@fernando-reges Pareto bile birşey yazarken ihtiyatlı davranıp yazıyor,kesinleşmeden söylemiyor.Ama bazıları duyum aldım yarın şebeke çeken yere gidin,yarın kesin gibi ifadelerle kafasına geleni söylüyor.Çıkmayınca da hiçbir açıklama yok.Bir gün birinin salladığı tutacak diye korkuyorum
-
@can-mavi hocam öncedende söyledim gerçekçi olalım ilan etkinlikleri zamanı 400 500 kişi katılıyordu o yönden bakınca ilk etkinliğe 180 civarında kişi katıldı bu gayet iyi böyle diye moral bozmayın. Bir arkadaş paralı etkinlik yapalım diyor isterseniz tt olmayı deneyelim bir gün belirleyip güzelce duyuralım etkinliği belkş öyle daha dikkat çekeriz
-
https://www.kamupersoneli.net/haber/amp/51766 bizim sınavların açıklanmasıyla alakası var mıdır ilana çıkarkenki durumu bahsediyor anladığım kadarıyla ama belki bizde bu düzenleme için bakanlık tarafından bekletilmişiszdir
-
@mahlaki Özel yarışma sınavı ne demek oluyor acaba?
-
@mahlaki
"özel yarışma sınavları açılmadan önce Cumhurbaşkanlığından izin alınacaktır."
Hocam yasal olarak bizi etkilememesi gerekiyor. Vmy sınavını etkileyebilir ama. -
@mahlaki 657 sayılı Kanunun 36 ncı maddesinin "Ortak Hükümler" bölümünün (A) fıkrasının (11) numaralı bendinde sayılanlar dediği tam da bizden bahsediyor hocam ama sınav yapılmadan önce Cumhurbaşkanından izin alınır diyor
-
Arayan var mı? Kaç defa aradım açmadılar yüklüyorlarmı acaba.
-
@istatistikçik tamam açtılar heyecan yapmayalım, yine bi değişiklik yokmuş.
-
@cerkes46 özel yarışma dedikleri bizim sınavlar oluyor galşba tam bilmiyorum ama. En son ki Mhuy alımında bir arkadas kazanmıştı, onların sonuçlarında falan özel yarışma sonucları tarzı bir şey yazıyordu ÖSYM sitesinde
-
@istatistikçik kardesim yükledikleri zaman da açıyorlar telefonu
-
Özel yarışma bizim girdigimiz kurum sınavları oluyor millet.