2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@luthor harbiden ne beklettiler ya duyumların akabinde az nöbet tutmadık geceleri forumda
-
@nonbisinidem 7 ay boyunca Sayın Başkanım da Sayın Başkanım :))
-
Bayramda amin inşallah hayırlısı kısmet cevaplarıyla üstünüze gelmeye çalışan aile büyüklerini afallatabilirsiniz.
Evlilik yok mu diyenlere de hayırlı kısmet bulursam hemen evleneceğim inşallah derseniz iyice darmaduman olurlar. -
evet yaa ne bekledik..
Amaaa bekledik..
..Böyle saçma bisey olamaz arkadaş yaa.. gel dguy sayfasına size bu kadar beklemek koymamali ya biz 7 ay bekledik falan yaz..
Eee bekleyen 1200 kişiydi (ben dahil) stres yaptık bekledik olmadi ama baska sayfaya girip milletle münakaşaya girmedik. Cunku bunu emsal saymış oluyorsunuz.
Yeni girenler var mülakat süreçleri uzun açıklama süreçleri uzun diye stres yaratmak gereksiz.
Bunu herhangi bir X şahısla münakaşa ya da polemiğe girmek için yazmadım. Sadece arada bir rastlaştığım bir durum olduğu için. -
@luthor şimdiki gençler çok heyecanlı istiyorlar ki 3günde açıklansın sanki biz istemiyoruz O değil de ne bekledik yaa 7AY NEDİR insafsız SGK
-
@nonbisinidem Allahından bulsun 7 ay bekletti
-
@nonbisinidem gençlere daha güzel örnek ol ihtiyar
-
@paretowilfredo inanin haftaya yada başka haftaya açıklanması değil artık önemsediğimiz şey...Önem li olan neden açıklamadıklari garip garip şeyler düşünüyor insan hak yenilirmi de dahil...açıklamama sebebi ne ola ki....bu arada migren için iyi gelen şey ılık suyla bir banyo yapmayi ve biberiye yağını tavsiye ederim majezikten kurtardılar beni
-
Vayy arkadaş 7bin küsür iletidir milletin saçma sapan soru polemiklerini birbirlerine saldırmalarını olabildiğince seviyesizleşmelerini biz sessizce izledik ama kırk yılda şu foruma girip PARETO üstada cevap olarak tek bir ileti yazdık diye saldırıya uğradık yeni nesil fena geliyor Yorumsuz... Tamam tamam hadi gittim siz birbirinizi yemeye devam edin ben ders çalışcam byeee
-
@okanugur olur
-
-
@nonbisinidem, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Vayy arkadaş 7bin küsür iletidir milletin saçma sapan soru polemiklerini birbirlerine saldırmalarını olabildiğince seviyesizleşmelerini biz sessizce izledik ama kırk yılda şu foruma girip PARETO üstada cevap olarak tek bir ileti yazdık diye saldırıya uğradık yeni nesil fena geliyor Yorumsuz... Tamam tamam hadi gittim siz birbirinizi yemeye devam edin ben ders çalışcam byeee
ne itici adamsın hocam ya, git harbi ders falan çalış
-
@nonbisinidem birkaç kurum sınavı gördün hemen gençler yok yeni nesilmi oluyo. Sen git biraz daha Sgk yı beklemeye devam et. Nasıl olsa alışkanlık yapmış. İhtiyar ve eski nesil !
-
@nonbisinidem
7 bin iletiden sonra anladıysan durum ciddi hocam. -
Artık birbirimize girmeye başladık bakalım bundan sonra ne olacak
-
DGUY basligi kirathaneye dondu.Modlar boslari alsada isimize baksak.
-
@nonbisinidem Sayın hocam buraya gelip yeni nesil tarzından bir takinmaniz hiç ama hiç hoş bir şey değil. itici duruyor.
Ha yeni nesil söyleminize gelince sizin girdiğiniz sınavın iki katına girip yemiş yutmuşluğum var(ki burda benden fazlası da var) ama birgün dahi sizin bu tavrınizı takınmadım.
Psikolojik olarak üsten bir dil kullanmanız ve forum sahibi bir üslupla konuya dalmaniz ayrı bir deney konusu lakin şimdi binealideyiz -
@te_go_çı edit:bienal
-
Arkadaşlar boş tartışmanız bitti mi yoksa bitirelim mi
-
@genclerbirlikli bu ne sertlik hocam ya