2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
O degil de aciklanmadi kimse sitemli degil aciklandi haberim mi yok diye suphe ettim yoksa artik alisildi mi bu duruma yoksa aciklama tarihimi verildi
-
@genclerbirlikli hocam bence gerçekten siz bitirin sonuçlar aciklanana kadar. çok fazla sapma oluyor başlıkta.
-
@duyguuu37 dguyu biraktik kendi haline
-
@duyguuu37 Hayır artık haftaya kaldığından emin olduk
-
@murky hocam napiyim ya baksana muhabbete
-
@maliyeci35 1 haftamizi yediler resmen hocambizde galiba yanlis yaptik zamani dogru yonetemedik bakalim bekleyelim
-
@ceks74 sabahtan beri bayraklara bakmaktan bi hal oldum
-
@duyguuu37 beklenti kötüdür. Ben sinav guyla birlikte açıklanır diye beklemiştim. Arkadaşlarım hemen açıklanacak deyip beni de beklentiye soktular :))
-
@genclerbirlikli Ben taraflı yaklaşırım siz tarafsız gözden bakın ona göre davranın bitircekseniz de bitirmeyecekseniz de. Burda değil tüm başlıklarda insanları bir küçük görme, üstünlük taslama, sürekli tecrübeden derya deniz olduğunu belirtme, herkese karşı alaycı yaklaşım, onur kırıcı hareketler hakim. Nereye kadar iki taraftan biri alttan almak zorunda kalacak ?
-
“Umut en büyük kötülüktür, işkenceyi uzatır”
Nietzsche -
-
@otuzyılsavaşı gerçi bakmayın böyle dedigime sadece anti tez olsun diye yazdım ben umut etmekten hoşlanmam ama güzel filmi de yad etmek istedim :))
-
@dguy hocam ben pek karşılaşmıyorum dediklerinizle. Karşılaşırsak da uyarıyoruz. Burda bir çok yardım sever arkadaş var, kimseye de yukardan bakmazlar. Fakat yuksek alım yapan kurum sınavlarının başlıklarında süreç uzadıkça millet artık birbirine sarıyor; yazılanları bir okuyorsunuz 2 taraf da haksiz, saçmalamış. Önce uyarıp sonra iyi uçuşlar diliyoruz. Herkese sataşan kişileri de pek barindirmiyoruz
-
@Dguy Dostum @casanova hesabı ile geçici olarak bir yaptırım uyguladık ki belki biraz sakinleşirsin diye umduk. Malesef aynı saldırgan tavrını sergiliyorsun. 1 günlük üyelik, 50'den fazla ileti, neredeyse yarısı sataşma. Biraz sakinleşene kadar sen bi dinlen dostum. Forum havası yaramıyor sana.
Herkese iyi forumlar dostlar.
-
@enki, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
DGUY basligi kirathaneye dondu.Modlar boslari alsada isimize baksak.
-
Simdi bu dguy guyla birlikte aciklanirsa guyun aciklanmasi icin de bayram tatilinin bitmesini mi beklicez 9 gun?
-
@genclerbirlikli Müessesemiz self servis değil mi dostum?
-
Bu benim son iletim bu başlığa. Daha da açıklanana kadar girmeyeceğim. Sıkıntı şu : sgk mulakat sonucu için beklenildiği doğru fakat o ilan kpssden 3 4 ay sonra gelmişti. Ha yine bahanesi olmaz o sürecin ama biz bu ilanı ozellikle de guy ilanını 1 seneden fazla beklemiş olduk. Ha geldi ha gelecekleri zaten yaşadık. Şimdi 1 2 gun fazladan beklemek bazıları için normal ama şu saatten sonra keyfiyete bırakılmış bir durum var ortada. Cidden buradaki gergin kişilerin bir kısmını anlıyorum ben. Bu süreç hiç normal değil. Buraya da çok yansıtıyoruz bunu fark ettim. Inşallah en hakedene nasip olur da değer şu süreç.
-
@biriibfli Of of birde o var dimi
-
@paretowilfredo yok değil biz de eslik ediyoruz