2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@zenginmemur @canmavi bu grubun en güzide yardımsever özverili arkadaşlarından biridir.. yenisiniz anlaşılan.. priss diye bir kardeşimizde vardı.. sizin gibi acımasız ve seviyesizce yorumlar yüzünden ayrıldı gruptan.. her sınav hakkında bilgi getiriyordu fetöcülükle bile eleştirildi sonra millet geri gelsin diye yalvardı küstürmeyin bu değerli arkadaşlarımızı egonuzu tatmin etmek için
-
@reagan +1
-
@g-uzmanı kar payi dagitimi icin donemin geçmesi ve gecmis yillar karinin borclandirilmasi gerekiyor. Bu sorunun cevabi hepiniz icin supriz olacak.
-
@james-buchanan doğru soyluyor. Ben takılmıyorum buraya. kpss, dguy, vmy atanmis olsamda hepsine giriyorum. Puanlarım oldukça iyi. Can mavi denen arkadasin konusmalarinda celiski görüyorum ayrica. Bu adam bana memur olduğunu iddia etti fakat gece gündüz burda. Biz vergi dairesinde boş oturacak vakit bulamiyoruz. O yuzden doğru soyledigine supheliyim. Kimseden özür dilememelisin kendi fikrince kapanacak puani dile getirmissin. Buna saygi duymalari lazim. Benim kanaatim ise 78 e dusmesi yönünde.
-
@iyuk 81 82 nin asagısına düşmesi mantık dışı.10 soru herkes kaçırdı onun dısında az hata yapan içeri girecek 80 nin altına düşmesi gerçekçi durmuyor. Ama inşAllah düşer.
-
@beveridge-eğrisi Sınavın ardından 1 hafta geçtiği için borçlu hesabın soruda ne verildiğini hatırlamıyor olabilirim ama ben verdiğim cevabı net hatırlıyorum yani Kar dağıtımı yaptım tartışma konusu olduğundan yanlış kabul ettim.Dediğiniz gibi sonuç açıklandığında akıbeti belli olacak.
-
@beveridge-eğrisi dönem niye geçsin ki istedigin zaman kar dagitirsin.gecmis yil zararlarindan mahsup oldugu icin gecmis yil karlari kullaniliyo.isletme yeni kurulsa 8.ay kar dagitsa gecmis yil kari mi kullanilcak.donem net karından ayiran isletmeler de var.her sene duzgun ayiran gecmisten kar payi biriktirmeyen isletmeler
-
80+ cılar günü
-
Tabanı 78 ile kapamış bir sınav 600 kişi gibi yüklü bir rakam ve kpss'de benim diyen adamın bile max 90-92 yapabileceği sorular. 78 bekliyorum taşın suyunu sıksan 81 i geçemez taban
-
suan surda bu kadar dogrum var diye hava atıyosam can mavi sayesindedir.adam tek tek soruları toparladı, celiskili soruların cözümünü attı guyda yalan olmayın diye.kendisini hiç tanımıyorum forumda da yeniyim.ancak dguy ilanı geldiğinde 4000 de 5000 de sıralaması olan arkadaslara gelmez diyerek ders calısmasını engelleyenlere inat bu kardeşimiz 80 altı iyi çalışın gelecek dedi.şimdi güneş artı ilanın verdiği stres geçene kadar lütfen foruma girmeyin ve gereksiz tartışma yaratmayın
-
hava atıyorsan
-
@ultras06 muhasebe kitabimdan bir bilgi paylasiyorum o zaman size.
Isletmenin kari donem sonunda belli olduğu icin kar gecmis yillar karina alindiktan sonra dagitim yapilir. -
@beveridge-eğrisi d sikkinda ki cevap olsa ne güzel olur
-
85 üstü yapanlar 81-82 ile kapatacak diyor doğal olarak çünkü kolaydı bak ben yaptım siz de yapsaydınız diyor .. Bu sınav devler savaşı değil 600 kişi mülakata kalacak dilimde tüy bitti , sen iyi yaptıysan ben/biz günümüzde değildik,şanslı değildik,dikkatli değildik iyi yapmadık/yapamadık 79-80-81 sınırdayız ve biz bu durumda olduğumuz için sınavın 76-77 ile kapatacağını düşünüyoruz .. Bütün forumda ve gruplarda bir saf ben olsam bir dikkatsiz bir yetersiz ben olsam moonlight kes sesini defol git önündeki sınava daha iyi hazırlan derim , ama dikkatsizlik,şanssızlık ve ters köşe olma konusunda yalnız olduğumu hiç sanmıyorum .. 10 soruda iki şık arasında kaldım 8 tanesi yanlış çıktı ! Yarısı bile doğru çıksa şuan benden kralı yoktu , inşallah anlatabilmişimdir , sınırda kalanlar yetersiz değil sadece sizden biraz daha şanssız arkadaşlar , o yüzden rica ediyoem 85 üstü yapanlar 80nin altına düşmez tribine girmesin , siz bizden birazcık daha şanslıydınız hepsi bu .. Empati kurmak lazım ..
-
@moonlight hocam 78 e bu iş biter ben düşük yaptığımı zannetmiyorum ama 80-81 kapatması süpriz olur
-
@moonlight, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
85 üstü yapanlar 81-82 ile kapatacak diyor doğal olarak çünkü kolaydı bak ben yaptım siz de yapsaydınız diyor .. Bu sınav devler savaşı değil 600 kişi mülakata kalacak dilimde tüy bitti , sen iyi yaptıysan ben/biz günümüzde değildik,şanslı değildik,dikkatli değildik iyi yapmadık/yapamadık 79-80-81 sınırdayız ve biz bu durumda olduğumuz için sınavın 76-77 ile kapatacağını düşünüyoruz .. Bütün forumda ve gruplarda bir saf ben olsam bir dikkatsiz bir yetersiz ben olsam moonlight kes sesini defol git önündeki sınava daha iyi hazırlan derim , ama dikkatsizlik,şanssızlık ve ters köşe olma konusunda yalnız olduğumu hiç sanmıyorum .. 10 soruda iki şık arasında kaldım 8 tanesi yanlış çıktı ! Yarısı bile doğru çıksa şuan benden kralı yoktu , inşallah anlatabilmişimdir , sınırda kalanlar yetersiz değil sadece sizden biraz daha şanssız arkadaşlar , o yüzden rica ediyoem 85 üstü yapanlar 80nin altına düşmez tribine girmesin , siz bizden birazcık daha şanslıydınız hepsi bu .. Empati kurmak lazım ..
Hocam zaten 85lik adam neyi dogru kabul etti bu bile surpriz olcak.Mesele bir kar payi sorusu var bn onu dogru kabul etmistim ama gelgorkibsimdi sanki benim oda yanlis gelcek cunku unuttum soruyu vevtartisildikca yanlis yaptigimi dusunuyorum.Yani en az 10 tane boyle sorunun oldugu bir sinavda nasil kolay derler.
-
@beveridge-eğrisi hocam dogru dediginiz ama ben istisnai bi durumdan bahsediyorum.onceki donemden kar dagitimini felan herseyi halletmis. Misal tasfiye halindeki sirket ve donem ortası gecmis yıl zarari da yok diyelim.
-
@maxmin Arkadaşım sınav kolaydı sizde yapsaydınız ifadesini demeyi geçtim aklımdan bile geçirmedim şahsım adına.Aksine tabanın o kadar çok aşağıda kapamasını diliyorum ki Rabbimden.Çünkü bu bizim mesleğe girmemizi bir adım daha yaklaştırır.O yüzden inşaallah en alt düzeyde kapansın taban puan. Bu arada 85 üzeri beklediğimden üzerime alarak cevap verme gereği hissettim.Lütfen ön yargılı olmayalım arkadaşlar herkes bir diğerine hakaret etmedikçe üzücü bir söylemde bulunmadıkça istediğini ifade edebilir.
-
@ultras06 hocam ben sadece o soruda verilen bilgilere gore hareket ediyorum. Yoksa yeni kurulmus 8 ay gecmis falan boyle yorumlara girersek soruyla kavga etmis oluruz.benim sadece demek istedigim
590 692 den aktarilan hesap ve bu noktada kari dagitabilmek icin gecmis yila atmak lazim. Bu soruyu bende yanlis yapmış kabul edip cevabini bekliyorum. -
Niye kimse birbirinin görüşüne saygı duymuyor anlamış değilim.80 üstü kapatacak diyen hemen haşlanıyor.80 altı kapatcak diyen gönüllerde taht kuruyor hele 75 derse ohh kralsın.
@reagan arkadaşın dediğine katılıyorum.Son yapılan GUY a bende girdim.Bende o sınavın daha basit olduğunu düşünüyorum.Kim ne derse desin bu sınavda çok büyük bir kitlenin 70 puanı taş.Çalışmaya devam eden için 15 soru da iyiydi.Geri kalan 15 soru herkesin dediği gibi 2 şık arasında kalan garip sorulardı.Şansı yver giden ve illa ki bu 15 soruda sallasa da doğru yapan da bir çok kişi vardır.
Yani demeye çalıştığım 80-82 arasında bir yığılma olacağı.İnşallah 80 altına iner.Bu da benim tahminim.Herkesin olduğu gibi bizlerin de sınav tecrübesi var o yüzden kalp kırmaya gerek yok.